• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Dumbel squat
chest press
Row
Lunges
Shoulder Press
Curl
Deadlift
Crunch
20 sn plank

12 kere 3 set

500 tane ip atladım.

Sabah 14.30

Bir dilim ekmek
2 dilim peynir
2 dilim domates
Domatesli biber bir kaşık
3 bardak çay

Ara 15.30

1Şeftali
1 hurma
6 fındık

Akşam 20.00

6 kaşık Ciğer sote
Küçük kase Acılı salata
3 kaşık yoğurt

2.5 litre su
Yeşil çay,rezene,tarçın,karanfil

İyi pazarlar ..

Afiyet olsun gulfuren ...
Takimlarin deneme haftasina girdinmi canim ?

Sabah 14.00
1.5 dilim tam tahıl ekmeği
2 dilim peynir
3 kaşık domatesli biber
3 çay

Ara 17.30

2 nektarin
6 tane kiraz

Akşam 20.00
2 kase mercimek çorbası

Ara 22.30
3 küçük hurma
3 ceviz
5 fındık
yeşil çay,tarçın,rezene,karanfil çayı
2.5 litre su

Spor
800 ip atlama.

aeben aeben hurmanın g.i 100 müş.Ben de iki gündür yiyorum.Malum gün yaklaşıyor ve canın tatlı istiyor.Tarçında kullanıyorum ama hurmayı bırakayım.:KK43:

aeben aeben hurmanın g.i 100 müş.Ben de iki gündür yiyorum.Malum gün yaklaşıyor ve canın tatlı istiyor.Tarçında kullanıyorum ama hurmayı bırakayım.:KK43:
Gulcum hurmanin gl endeksinin 100 oldugunu nerden biliyorsun ?
Montide yasak meyveler arasinda ismi yok . İlk sayfadaki gl endeks tablosuna bir bak orda yaziyormu ?

Gulcum hurmanin gl endeksinin 100 oldugunu nerden biliyorsun ?
Montide yasak meyveler arasinda ismi yok . İlk sayfadaki gl endeks tablosuna bir bak orda yaziyormu ?
Kalp hurma, lahana hurma 20 yazıyor.Bu bizim yediğimiz hurma mı acaba? İnternette araştırdım.
Bezelye serbest mi?G.İ düşükmüş.Ben kitapta yasak gibi gördüm.

Sabah süt yulaf yeniyormuş.İçine ceviz ve meyve yada hurma koyup yiyebiliyor muyuz?

Aeben hakkını helal et lütfen.Ara ara sorularım oluyor.Bütün yazıları okudum ve hala topikte geriye gidip okuyorum ama burada yalnız olduğum için direk sana soruyorum.

Mesela yoğurtun içine meyva koyamıyoruz ama ara sıra marmelat koyabiliyoruz bunun sebebi nedir?Bunlar aklıma takılan son sorular.:oops:

Gulfuren bende hurmayi cok severim . Cokta yerim Ne yalan diyim :-) karatay hoca disinda hurmata yasak diyen duymadim tam tersi orucu hurmayla acmak sunnettir kan sekerini dengelesin diye ;).

Gufuren canim gecmiside okuduysan ayni sorulara belki 100 kerede olsa tekrar tekrar cevap verdigimizide okumussundur ;)bu konuda hic cekinme ;)

Yogurtla niye meyve degilde pismis meyve yiyebiliyoruz ? Cunki meyve pisince migdede mayalanmiyor .
Ama bu konuda okadar israrci degilim cunki kitabin bir yerinde tatilda meyveyle kahvalti yapilabilecegi ve bunun yanibda sut urunu kullanilmasi gerektigi yaziyordu . Meyvenin sekerinin birden kana gememesi icin ... Bu kurali delebilirsin bence yogurtla meyve ustune azda tarcin oh mis gibi tatli . Zilimin bi tarifi vardi yogurtla pismis elme ustunede ceviz ;).

Sabahlari yulaf ezmasi sutu bende cok tercih ederdim monti yaparken .. İcine ceviz vs tabiki katabilirsin . Kuru meyveleri cok katma istersen ;). Nadiren belki ;).

Bezelye cis canim gl endeksi yuksek patetes gibi dusun , bezelye sebze değildir baklagil gurubundandir ;).

Gulfuren bende hurmayi cok severim . Cokta yerim Ne yalan diyim :-) karatay hoca disinda hurmata yasak diyen duymadim tam tersi orucu hurmayla acmak sunnettir kan sekerini dengelesin diye :KK66:.

Gufuren canim gecmiside okuduysan ayni sorulara belki 100 kerede olsa tekrar tekrar cevap verdigimizide okumussundur :KK66:bu konuda hic cekinme :KK66:

Yogurtla niye meyve degilde pismis meyve yiyebiliyoruz ? Cunki meyve pisince migdede mayalanmiyor .
Ama bu konuda okadar israrci degilim cunki kitabin bir yerinde tatilda meyveyle kahvalti yapilabilecegi ve bunun yanibda sut urunu kullanilmasi gerektigi yaziyordu . Meyvenin sekerinin birden kana gememesi icin ... Bu kurali delebilirsin bence yogurtla meyve ustune azda tarcin oh mis gibi tatli . Zilimin bi tarifi vardi yogurtla pismis elme ustunede ceviz :KK66:.

Sabahlari yulaf ezmasi sutu bende cok tercih ederdim monti yaparken .. İcine ceviz vs tabiki katabilirsin . Kuru meyveleri cok katma istersen :KK66:. Nadiren belki :KK66:.

Bezelye cis canim gl endeksi yuksek patetes gibi dusun , bezelye sebze değildir baklagil gurubundandir :KK66:.

Çok teşekkür ediyorum.Meyve olayını anladım.Bence meyva süt yada yoğurtla yemek daha doğru geliyor.Şeker hastalarına da bu şekilde söyleniyor.Bakalım bu şekilde yediğim zaman kilomda nasıl bir farklılık olacak? Aslında kan şekerimi de ölçebilirim.Hem yoğurtt yada sütle ve sadece meyva yediğimde.Arada fark olacak mı bakalım.Diyet yapa yapa uzman olacağız yakında.

Zillimin tarifde güzelmiş.Bende yoğurt,meyva,ceviz,tarçın,zencefil çok severim
Hurma da tatlı krizine bire bir.
Sen diyet yapıyor musun?

Zillimin tarifde güzelmiş.Bende yoğurt,meyva,ceviz,tarçın,zencefil çok severim
Hurma da tatlı krizine bire bir.
Sen diyet yapıyor musun?
Malesef 2 gun yapsam 3. Gun gidiyor , yogunbir hayatim var gulfurencim . Bugun aksama yemekli misafirim var mesela hafta sonu gorumcenin oglunun dugunu . Sonrasinda tatil dusunuyoruz , hep boyleyim iste . Hamdolsun yinede koruyorumno dikkat etmeyle ;).

iyi bende abla şkür, iyi diyelim iyi olsun
kilolların ne alemde abla, bende yürüyüş bantı almak istiyorum

Malesef 2 gun yapsam 3. Gun gidiyor , yogunbir hayatim var gulfurencim . Bugun aksama yemekli misafirim var mesela hafta sonu gorumcenin oglunun dugunu . Sonrasinda tatil dusunuyoruz , hep boyleyim iste . Hamdolsun yinede koruyorumno dikkat etmeyle :KK66:.
Olsun senin kilon da çok değil.Koruma da önemli.Bu yoğunlukta yememek mümkün değil.

Back