Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 takım deneme haftasındayım.Teşekkür ediyorum.İyi pazarlar ..
Afiyet olsun gulfuren ...
Takimlarin deneme haftasina girdinmi canim ?
Gulcum hurmanin gl endeksinin 100 oldugunu nerden biliyorsun ?aeben hurmanın g.i 100 müş.Ben de iki gündür yiyorum.Malum gün yaklaşıyor ve canın tatlı istiyor.Tarçında kullanıyorum ama hurmayı bırakayım.
Kalp hurma, lahana hurma 20 yazıyor.Bu bizim yediğimiz hurma mı acaba? İnternette araştırdım.Gulcum hurmanin gl endeksinin 100 oldugunu nerden biliyorsun ?
Montide yasak meyveler arasinda ismi yok . İlk sayfadaki gl endeks tablosuna bir bak orda yaziyormu ?
Gulfuren bende hurmayi cok severim . Cokta yerim Ne yalan diyim karatay hoca disinda hurmata yasak diyen duymadim tam tersi orucu hurmayla acmak sunnettir kan sekerini dengelesin diye .
Gufuren canim gecmiside okuduysan ayni sorulara belki 100 kerede olsa tekrar tekrar cevap verdigimizide okumussundur bu konuda hic cekinme
Yogurtla niye meyve degilde pismis meyve yiyebiliyoruz ? Cunki meyve pisince migdede mayalanmiyor .
Ama bu konuda okadar israrci degilim cunki kitabin bir yerinde tatilda meyveyle kahvalti yapilabilecegi ve bunun yanibda sut urunu kullanilmasi gerektigi yaziyordu . Meyvenin sekerinin birden kana gememesi icin ... Bu kurali delebilirsin bence yogurtla meyve ustune azda tarcin oh mis gibi tatli . Zilimin bi tarifi vardi yogurtla pismis elme ustunede ceviz .
Sabahlari yulaf ezmasi sutu bende cok tercih ederdim monti yaparken .. İcine ceviz vs tabiki katabilirsin . Kuru meyveleri cok katma istersen . Nadiren belki .
Bezelye cis canim gl endeksi yuksek patetes gibi dusun , bezelye sebze değildir baklagil gurubundandir .
Malesef 2 gun yapsam 3. Gun gidiyor , yogunbir hayatim var gulfurencim . Bugun aksama yemekli misafirim var mesela hafta sonu gorumcenin oglunun dugunu . Sonrasinda tatil dusunuyoruz , hep boyleyim iste . Hamdolsun yinede koruyorumno dikkat etmeyle .Zillimin tarifde güzelmiş.Bende yoğurt,meyva,ceviz,tarçın,zencefil çok severim
Hurma da tatlı krizine bire bir.
Sen diyet yapıyor musun?
Hamdolsun banum , sen nasilsin ?selam nasılsınız bakalımmm
Olsun senin kilon da çok değil.Koruma da önemli.Bu yoğunlukta yememek mümkün değil.Malesef 2 gun yapsam 3. Gun gidiyor , yogunbir hayatim var gulfurencim . Bugun aksama yemekli misafirim var mesela hafta sonu gorumcenin oglunun dugunu . Sonrasinda tatil dusunuyoruz , hep boyleyim iste . Hamdolsun yinede koruyorumno dikkat etmeyle .
Şükür iyiyiz.Sen nasılsın?selam nasılsınız bakalımmm