• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

aben ablacım çok sevindimmm
çocukalrınla birlikte okuyorsun ne güzel
bende bu yıld evam edicem okuluma inşşş
halka ilişkilere kayıt yenilettim

merhabalar bu diyete başladım, yapan var mı acaba? karataydan farkını tam anlayamadım yalnız yardımcı olur musunuz

Hoş geldin.:KK68:

Merhabalar herkese.88 kilodan 68 e kadar düşüp 4 yıl ayni kiloda kaldim,hamilelikle birlikte yine ayni kiloya çıktım.Doğumdan itibaren hic bir diyette istikrar sağlayamadım.Doğum kilolarım hâlâ üzerimde :KK43: Monti bana çok mantıklı ve uygulanabilir geldi.Başlayacağım ben de.Menülerimi de yazarım.Umarım ise yarar.

Hoş geldin.:KK68:

Ben de bugün eşimle birlikte başladım.İnşallah bu sefer istediğim kiloya inebilirim.

39 yaşındayım.Hipotroit ve bağırsak sendromu,vertigo rahatsızlıklarım var.İki tane oğluşum var.Aeben benim oğlumda 14 yaşında.Allah herkesin evladını bağışlasın.Bir tane de 4 yaşında oğlum var.Doğumdan sonra yavaş yavaş aldığım kiloları verdim.Hatta 54 kg da oldum ama şok diyetle.Şok diyetle verdiğin hemen geri geliyor.Metabolizmayı da bozdum heralde.Troidlerde de sorun olunca kilo vermek zorlaşıyor.Bir de benim yağ oranım kastan fazla sanırım çünkü 62 kilo gibi görünüyorum.Boyum da 1.55

Son iki aydır vertigo ile uğraşıyorum.Yorulduğum zaman ataklar gelmeye başladı.Başım dönmeye başlıyor.Çift görmeye başladım.Atak şeklinde gelip gidiyor.Jilliana başlamıştım ama devam edemiyorum.Şimdi yavaş yavaş spora da başlayacağım.

24.07 : 59 kg.

Sabah
peynirli,dereotlu,naneli,biberli yumurta
domates
salatalık

aeben yaz diye ben geç kalkıyorum.Kahvaltımı öğlen yapıyorum.Üç saatte bir yemek yiyeceğim.Ama iki öğün bir ara olur büyük ihtimal.Saat 7-8 arası son öğünü yemiş olurum.Meyvayı iki öğün arasında yiyeceğim.Ne dersin?

Sabah

domates
salatalık

Ara

Nektarin
5-6 tane kiraz
20 dakika sonra sütlü süzme kahve
(kahve içebiliyor muyuz,kitapta sütle içilebilir diye hatırlıyorum.:oops:)

Akşam

Türlü
Yoğurt

Artık yatana kadar yeşil çay veya ödem sökücü çay içerim.Bu saate kadar 1.5 litre su içtim.
Sporda ekleyebilirsem güzel olur.:21:

Ben de yazayım bugünkü menümü

Sabah : bir yumurta
Kk kadar peynir
5 zeytin 1 salatalik bir dilim ekmek

Öğlen -bir kase yoğurt

Akşam- ayran
1 lahmacun
Dışarıdaydık yemek zorunda kaldım :((

Spor olarak ne düşünüyorsun canım yürüyüş mü ?

Kk kadar peynir

Öğlen -bir kase yoğurt

Akşam- ayran
1 lahmacun
Dışarıdaydık yemek zorunda kaldım :KK43:(

Yumurta ve etle ekmek yenmiyor.Olsun yavaş yavaş geçiş yaparsın.Benim hatalarım acaba neler?

Spor ip atlamayı düşünüyorum.Bir de 1 kg dambıllar haftada üç gün ile ağırlık çalışmak istiyorum.Her güne de squat ve plank yapmayı düşünüyorum.

Bebeğin kaç yaşında?

Yumurta ve etle ekmek yenmiyor.Olsun yavaş yavaş geçiş yaparsın.Benim hatalarım acaba neler?

Spor ip atlamayı düşünüyorum.Bir de 1 kg dambıllar haftada üç gün ile ağırlık çalışmak istiyorum.Her güne de squat ve plank yapmayı düşünüyorum.

Bebeğin kaç yaşında?[/QUOTE

Spor planın güzelmiş canım.Ben baslarda yürüyüş yapmaya çalışacam bakalım.Bu kiloyla da en uygunu bu galiba.

Dedigin gibi bugün geçiş gibi oldu biraz.Kahve az kafeinli içilebilir diye okudum ilk sayfada yanılmıyorsam.

Bebeğim 7,5 aylık canım,küçük henüz :)

Allah bağışlasın doğum kiloları çabuk gidiyor üzülme.Bebişin şimdi çok tatlıdır.Sağlıkla büyüsün.Leslienin videoları var onuda yapabilirsin.

Amin canım.Allah hepimizin çocuklarına sağlık sıhhat versin.Lesli çok yardımcı olmuştu daha önceki diyet serüvenimde.Uzay yürüyüşü aletim var hic kullanmadim daha önce,onda yürüyeceğim inşaallah.Lesliye alıştı galiba vücudum etki etmiyor :(
Menulerle beraber yaptığımız sporları da yazalım mi canım?Güzel kilolar veririz umarım.
İyi geceler :KK15::KK15:

Amin canım.Allah hepimizin çocuklarına sağlık sıhhat versin.Lesli çok yardımcı olmuştu daha önceki diyet serüvenimde.Uzay yürüyüşü aletim var hic kullanmadim daha önce,onda yürüyeceğim inşaallah.Lesliye alıştı galiba vücudum etki etmiyor :KK43:
Menulerle beraber yaptığımız sporları da yazalım mi canım?Güzel kilolar veririz umarım.
İyi geceler :KK15::KK15:
İnşallah canım.Aslında spor konusunda kafam karışık.Yoga,zumba,lesliede yapmak istiyorum.Yarın kendime bir yol çizeceğim.

Tatildesin cok gec kalkiyorsan iki ogun yiyebilirsin . Saatlerin uyyorsa arada yapabilirsin bu iki ogun arasinda ..
Unutmaman gereken ogun aralarinda en az 3-4 saat agzina bisi koymaman tabi su cay haric ;). Tabi meyveyi aramda kullana bilirsin ..
24.07 : 59 kg.

Sabah
domates
salatalık

aeben yaz diye ben geç kalkıyorum.Kahvaltımı öğlen yapıyorum.Üç saatte bir yemek yiyeceğim.Ama iki öğün bir ara olur büyük ihtimal.Saat 7-8 arası son öğünü yemiş olurum.Meyvayı iki öğün arasında yiyeceğim.Ne dersin?

Menun guzel gulfuren ..
Meyvede 20 dk sonra olur sutlu kahve . Sekerli olmasin bide kremali ;)

Bu arada yasimiz ayni boylarimizda yakin ... Aslinda kilon iyiymis canim ben o kiloda fazla bile zayif oluyorum . Kas yogunlugun fazla sanirim ...
Benim en kucuk oglan ablasi :). Kizlarimin biri 20 digeri 16 yasinda :). Ben erken yol almisim :-)

Sabah

domates
salatalık

Ara

Nektarin
5-6 tane kiraz
20 dakika sonra sütlü süzme kahve
(kahve içebiliyor muyuz,kitapta sütle içilebilir diye hatırlıyorum.:oops:)

Akşam

Türlü
Yoğurt

Artık yatana kadar yeşil çay veya ödem sökücü çay içerim.Bu saate kadar 1.5 litre su içtim.
Sporda ekleyebilirsem güzel olur.:21:

Tiricim menun monti olmamis ;)

Sabah ya ekmek ya yumurta birini tercih et ...

Lahmacun yani beyaz un yenmiyir montide ;)
İlk hafta alisma haftan olsun , kaparsin hemen merek etme ..

Kk kadar peynir

Öğlen -bir kase yoğurt

Akşam- ayran
1 lahmacun
Dışarıdaydık yemek zorunda kaldım :((

Tirimujgan bebegini gule hule buyut canim ..
Kizlar pilateside deneye bilirsiniz ben cok faydasini gordum zamaninda ;)...

Birde hatirlarta monti az yemek degildir hanimlar 1 kase yogurtla ancak ara olur ana ogun olmaz . Adi ustunde yedikce zayifla :)
Miktardan cok ne yediginiz onemli ;).

Back