Kutlarım hayırlı olsun.KizlAr bi sevincimi paylasayim istedigim ilahiyat bolumunu kazanmisim . Rabbim utandirmasin ...
merhabalar bu diyete başladım, yapan var mı acaba? karataydan farkını tam anlayamadım yalnız yardımcı olur musunuz
Merhabalar herkese.88 kilodan 68 e kadar düşüp 4 yıl ayni kiloda kaldim,hamilelikle birlikte yine ayni kiloya çıktım.Doğumdan itibaren hic bir diyette istikrar sağlayamadım.Doğum kilolarım hâlâ üzerimdeMonti bana çok mantıklı ve uygulanabilir geldi.Başlayacağım ben de.Menülerimi de yazarım.Umarım ise yarar.
Merhaba.Başladın mı ?İstersen her cuma kilo bildirimi yapalım.Hoş bulduk
Merhaba.Başladın mı ?İstersen her cuma kilo bildirimi yapalım.
Yediklerimizi de paylaşırsak güzel olur.En azından biribirimizi frenleriz.Başladım şükür
Olur ,hafta sonu öncesinde yapmak çok iyi olur.Kilo verdikçe kaçamak da yapmayız.
Ben de yazayım bugünkü menümü
Sabah : bir yumurta
Kk kadar peynir
5 zeytin 1 salatalik bir dilim ekmek
Öğlen -bir kase yoğurt
Akşam- ayran
1 lahmacun
Dışarıdaydık yemek zorunda kaldım(
Spor olarak ne düşünüyorsun canım yürüyüş mü ?
Yumurta ve etle ekmek yenmiyor.Olsun yavaş yavaş geçiş yaparsın.Benim hatalarım acaba neler?
Spor ip atlamayı düşünüyorum.Bir de 1 kg dambıllar haftada üç gün ile ağırlık çalışmak istiyorum.Her güne de squat ve plank yapmayı düşünüyorum.
Bebeğin kaç yaşında?[/QUOTE
Spor planın güzelmiş canım.Ben baslarda yürüyüş yapmaya çalışacam bakalım.Bu kiloyla da en uygunu bu galiba.
Dedigin gibi bugün geçiş gibi oldu biraz.Kahve az kafeinli içilebilir diye okudum ilk sayfada yanılmıyorsam.
Bebeğim 7,5 aylık canım,küçük henüz :)
İnşallah canım.Aslında spor konusunda kafam karışık.Yoga,zumba,lesliede yapmak istiyorum.Yarın kendime bir yol çizeceğim.Amin canım.Allah hepimizin çocuklarına sağlık sıhhat versin.Lesli çok yardımcı olmuştu daha önceki diyet serüvenimde.Uzay yürüyüşü aletim var hic kullanmadim daha önce,onda yürüyeceğim inşaallah.Lesliye alıştı galiba vücudum etki etmiyor
Menulerle beraber yaptığımız sporları da yazalım mi canım?Güzel kilolar veririz umarım.
İyi geceler
24.07 : 59 kg.
Sabah
peynirli,dereotlu,naneli,biberli yumurta
domates
salatalık
aeben yaz diye ben geç kalkıyorum.Kahvaltımı öğlen yapıyorum.Üç saatte bir yemek yiyeceğim.Ama iki öğün bir ara olur büyük ihtimal.Saat 7-8 arası son öğünü yemiş olurum.Meyvayı iki öğün arasında yiyeceğim.Ne dersin?
Sabah
peynirli,dereotlu,naneli,biberli yumurta
domates
salatalık
Ara
Nektarin
5-6 tane kiraz
20 dakika sonra sütlü süzme kahve
(kahve içebiliyor muyuz,kitapta sütle içilebilir diye hatırlıyorum.)
Akşam
Türlü
Yoğurt
Artık yatana kadar yeşil çay veya ödem sökücü çay içerim.Bu saate kadar 1.5 litre su içtim.
Sporda ekleyebilirsem güzel olur.
Ben de yazayım bugünkü menümü
Sabah : bir yumurta
Kk kadar peynir
5 zeytin 1 salatalik bir dilim ekmek
Öğlen -bir kase yoğurt
Akşam- ayran
1 lahmacun
Dışarıdaydık yemek zorunda kaldım(
Spor olarak ne düşünüyorsun canım yürüyüş mü ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?