Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hatırlıyorum canım . Nedir şu kilolardan çektiğimiz.Fazlalıklar gitsede artık belimizin inceliğini konuşsak.gulfuu selam nasılsınn
hatırlıyorums eni öncedenn de yazışıyorduk burda degil mi
Hatırlıyorum canım . Nedir şu kilolardan çektiğimiz.Fazlalıklar gitsede artık belimizin inceliğini konuşsak.
Eşim şeker hastası ama daha başlangıç.Hem onun sağlığı için hemde kilo vermek için başlayacağım inşallah.Şu an tatildeyim burda olmuyor.Sen neler yapıyorsun?aynen valla ya montimi ypıyorsun sen
Vodasu hosgeldin ..merhabalar bu diyete başladım, yapan var mı acaba? karataydan farkını tam anlayamadım yalnız yardımcı olur musunuz
Pro kilo vermeye yardimcidir . Herkes 1,5 gr her zaman alamiyor elbet .bir de çok kilo verenler var bu diyetle, proteini kilo başına 1,5 alın yazılmış, dikkat ettiler mi, mesela ben 67 kiloyum 85 gr civarı almam lazım 35 de kaldım bugün illa 80 e çıkarayım mı
Hosgeldin ..Merhabalar herkese.88 kilodan 68 e kadar düşüp 4 yıl ayni kiloda kaldim,hamilelikle birlikte yine ayni kiloya çıktım.Doğumdan itibaren hic bir diyette istikrar sağlayamadım.Doğum kilolarım hâlâ üzerimde Monti bana çok mantıklı ve uygulanabilir geldi.Başlayacağım ben de.Menülerimi de
yazarım.Umarım ise yarar.
İyi geceler canım.İyi alsamlar hatunlar...
Aksam cikmam gerekti yazamadim :)Hoş bulduk :) Emzirmiyorum maalesef iki aydır.
Çook teşekkür ederim epey sayfa okudum ,buradaki paylaşımlar ve destek gerçekten çok güzel..Aksam cikmam gerekti yazamadim :)
Tirimujgan emzirsende emzirmesende monti yapabilirsin
Menulerinizi yazim yanlislar olursa duzeltiriz
Sormak istedikleriniz olursada cekinmeyin 2008 den bu yana monti ile ilgili tum sorular itina ile cevaplanir yeterki bi faydamiz dokunsun ..
KizlAr bi sevincimi paylasayim istedigim ilahiyat bolumunu kazanmisim . Rabbim utandirmasin ...