Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

merhabalar bu diyete başladım, yapan var mı acaba? karataydan farkını tam anlayamadım yalnız yardımcı olur musunuz

aralarda atıştırmak var mı yok mu? yani ara öğün, meyveyi yemekten önce mi sonra mı yemekle birliktemi? bir de aralarda nescafe içiyorum içine süt koyuyorum biraz bu da yasak mı?

bir de çok kilo verenler var bu diyetle, proteini kilo başına 1,5 alın yazılmış, dikkat ettiler mi, mesela ben 67 kiloyum 85 gr civarı almam lazım 35 de kaldım bugün illa 80 e çıkarayım mı

Merhabalar herkese.88 kilodan 68 e kadar düşüp 4 yıl ayni kiloda kaldim,hamilelikle birlikte yine ayni kiloya çıktım.Doğumdan itibaren hic bir diyette istikrar sağlayamadım.Doğum kilolarım hâlâ üzerimde Monti bana çok mantıklı ve uygulanabilir geldi.Başlayacağım ben de.Menülerimi de yazarım.Umarım ise yarar.

merhabalar bu diyete başladım, yapan var mı acaba? karataydan farkını tam anlayamadım yalnız yardımcı olur musunuz
Vodasu hosgeldin ..
Tabi yardimci oluruz ..
Karataydan farliliklari var elbet. Montide sabahlari tam bugday ekmek yiyebiliyorsun ...
3 ana ogun var ve atlamiyorsun . Her biri arasinda 3-4 saat mutlaka gecmeli ..
Meyve sabah kahvaltidan 20 dk once migde bosken yeniyor . Sabah yemezsen ikindi ara yapabilirsin , oyle yemeginden 3-4 saat sonra ...

bir de çok kilo verenler var bu diyetle, proteini kilo başına 1,5 alın yazılmış, dikkat ettiler mi, mesela ben 67 kiloyum 85 gr civarı almam lazım 35 de kaldım bugün illa 80 e çıkarayım mı
Pro kilo vermeye yardimcidir . Herkes 1,5 gr her zaman alamiyor elbet .

Hosgeldin ..
Emziriyormusun ?

Hoş bulduk :) Emzirmiyorum maalesef iki aydır.
Aksam cikmam gerekti yazamadim :)
Tirimujgan emzirsende emzirmesende monti yapabilirsin
Menulerinizi yazim yanlislar olursa duzeltiriz
Sormak istedikleriniz olursada cekinmeyin 2008 den bu yana monti ile ilgili tum sorular itina ile cevaplanir yeterki bi faydamiz dokunsun ..

KizlAr bi sevincimi paylasayim istedigim ilahiyat bolumunu kazanmisim . Rabbim utandirmasin ...

Çook teşekkür ederim epey sayfa okudum ,buradaki paylaşımlar ve destek gerçekten çok güzel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…