Oldu ablacim benim okulum tatilde,oğluma okul arastiriyorum,kendime okul arastiriyorum.yazacagim okula gore okul müdiresi olarak gitme ihtimalimde war.birde bizim ewin kapisini 2 kez zorladilar gecen ay.apartmanin disinda onca kamera vs..var ama kime kim geliyor gidiyor bilmiyoruzki.kimseyi tanimiyoruzda buyuk blok olunca.3 blok yanyana ve büyük tek bir giriş war.her katta 4'er daire ve her blokta 8 kat var.96 hane var toplamda yani.esya hazir toplu zaten kamyon dayayip goturseler kimse kimseyi tanimadigi icin soran bile olmaz nereye goturuyorsun diye ..yoksa hic durmiycam walla.okulda yok ,oruçlu olunca tjm gün ewe tıkılıp kaliyoruz.bayramda arkadas gelecek istanbula,esi burda askerligini yapan bi ögrtm.arkadasim var vanda gorew yapiyor kendisi.istanbulu gezmek icin esinin yanina gelcekmis.biz ewde yokuz gelin bizim ewde kalin otele,öğrt.ewine boşa para verme.yiyin için oturun biz yokken.arabada ewde dedim.biz oğlumla birlikte uçakla anneme gitcezbayramda esimde 2 gunlugune kaçıp gelecek .
Bizden haberler boyle.banum nerelerdesin cnm.
Bizden haberler boyle.banum nerelerdesin cnm.