aeben merhaba yine ben
Eşimde şeker hastalığı başlangıcı var.Doktor şekeri düzenlesin diye ilaç verdi.Kilo verdiği ve yediklerine dikkat ettiği zaman normale dönüyor.
Diyet olarak montignac diyetini uygun gördüm.Sormak istediğim şu :
Şeker hastaları meyvayı nasıl tüketmeli.Bir yerde yemekten yarım saat önce veya üç saat sonra yazıyor.Şeker çabuk yükselmesin diye meyvanın yanında yoğurt yada süt tüketiyorduk.Şimdi ne yapmalıyız?
Topiğin başındaki paylaşımlarda ekmek ile peynir yenmiş.Karbonhidrat ile proteinin karıştırılmaması gerekmiyor mu?Senin de bu şekilde yediğin olmuş.
Hayırlı bayramlar diliyorum.
Gulcum esine gecmis olsun ..
Canim meyve ara ogunlerde yaninda sut urunu yada kuruyemisle yemesini tavsiye ederim dr. boyle soyluyor meyvenin sekerini dengeliyor...
Canim montide karbon pro karismiycak diye bisi yok . Sadece etle ekmek beraber yenmiyor birde yumurta . Sut urunleri yeniyor.
Gulfuren canim linkin ilk baslari montiyi yeni ogrendigim donemler.
Yasaklar disinda bi zorlugu yok gulcumSağol canım,Allah nerde hasta varsa şifa versin.Bende hep baştaki listelere baktım.
Sağol aeben cevaplar için.Meyve yeme şeklimiz doğruymuş.Ben peyniri de protein olarak düşündüm.Montignac bana niye zor geldi şimdiye kadar acaba?Listelere de baktım yapılmayacak gibi
değilmiş.
Amin. Sana da hayırlı bayramlar diliyorum.Hayirli bayramlar arkadaslar . Tum sevdiklerinizle birlikte insallah ..
2013 senesi nisandan eylül sonuna kadar okudum ve cevabımı aldım .aeben kitabı internetten okuyorum.Bir yerde mercimek yenebilir diyor,diğer yerde 1.aşamada yenmez diyor. Hangisi doğru sence ?
Bayramda memleketdeydim gulcum cevap yazamadim2013 senesi nisandan eylül sonuna kadar okudum ve cevabımı aldım .
2013 de yapmaya niyetlenmişim.Baya soru sormuşum karpuz yiyemeyeceğim için vazgeçmişim..Sene 2015 hala 6-7 kilo fazlalığım var.
Cevap için teşekkürler.İki gündür uyguluyoruz eşimin şekeri hemen düzene girdi şükür.Şimdi tatildeyim dikkat etmeye çalışıyorum.Ama dönünce devam edeceğiz.Bayramda memleketdeydim gulcum cevap yazamadim
Kusuruma bakma..
Cevabi bulmussun yinede yazayim . Mercimek ve baklagiller cok saglikli gidalardir ve montide yenir . Yenmez diye gecyigi bolum etle ve doymus yaglarla birlikteki menunerde yenmez.
İyi tatiller gulfuren .Cevap için teşekkürler.İki gündür uyguluyoruz eşimin şekeri hemen düzene girdi şükür.Şimdi tatildeyim dikkat etmeye çalışıyorum.Ama dönünce devam edeceğiz.
Seninde banum .selammmmm
geçmiş bayramınız kutlu olsun nsılsınızzz
Seninde banum .
Hamdolsun , sende iyisindir insallah ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?