Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Oldu ablacim benim okulum tatilde,oğluma okul arastiriyorum,kendime okul arastiriyorum.yazacagim okula gore okul müdiresi olarak gitme ihtimalimde war.birde bizim ewin kapisini 2 kez zorladilar gecen ay.apartmanin disinda onca kamera vs..var ama kime kim geliyor gidiyor bilmiyoruzki.kimseyi tanimiyoruzda buyuk blok olunca.3 blok yanyana ve büyük tek bir giriş war.her katta 4'er daire ve her blokta 8 kat var.96 hane var toplamda yani.esya hazir toplu zaten kamyon dayayip goturseler kimse kimseyi tanimadigi icin soran bile olmaz nereye goturuyorsun diye ..yoksa hic durmiycam walla.okulda yok ,oruçlu olunca tjm gün ewe tıkılıp kaliyoruz.bayramda arkadas gelecek istanbula,esi burda askerligini yapan bi ögrtm.arkadasim var vanda gorew yapiyor kendisi.istanbulu gezmek icin esinin yanina gelcekmis.biz ewde yokuz gelin bizim ewde kalin otele,öğrt.ewine boşa para verme.yiyin için oturun biz yokken.arabada ewde dedim.biz oğlumla birlikte uçakla anneme gitcezbayramda esimde 2 gunlugune kaçıp gelecek .
Bizden haberler boyle.banum nerelerdesin cnm.

Banum dogum gunun kutlu olsun canim
Hayirli yaşlar .

Esim burda olmadigi icin bakmadik daha abla.esim ay sonu donecek.ayyy cok zor walla belirsizlik.esum hastanenin lojm.girelim dedi.alemin harap ettigi ewlerle uğrasamiycam hic.site icinde bi daire bulup tasinsak ve bu kolilerin icinde yasamaktan kurtulsam baskada bisey istemiycem.hangi odaya girsem koli dolu.su bayramida hayirlisiyla atlatsakta her sey rayina otursa....
Banum doğumgunun kutlu olsun cnm benim...

aeben merhaba yine ben
Eşimde şeker hastalığı başlangıcı var.Doktor şekeri düzenlesin diye ilaç verdi.Kilo verdiği ve yediklerine dikkat ettiği zaman normale dönüyor.
Diyet olarak montignac diyetini uygun gördüm.Sormak istediğim şu :

Şeker hastaları meyvayı nasıl tüketmeli.Bir yerde yemekten yarım saat önce veya üç saat sonra yazıyor.Şeker çabuk yükselmesin diye meyvanın yanında yoğurt yada süt tüketiyorduk.Şimdi ne yapmalıyız?

Topiğin başındaki paylaşımlarda ekmek ile peynir yenmiş.Karbonhidrat ile proteinin karıştırılmaması gerekmiyor mu?Senin de bu şekilde yediğin olmuş.

Hayırlı bayramlar diliyorum.

Gulcum esine gecmis olsun ..

Canim meyve ara ogunlerde yaninda sut urunu yada kuruyemisle yemesini tavsiye ederim dr. boyle soyluyor meyvenin sekerini dengeliyor...

Canim montide karbon pro karismiycak diye bisi yok . Sadece etle ekmek beraber yenmiyor birde yumurta . Sut urunleri yeniyor .

Gulfuren canim linkin ilk baslari montiyi yeni ogrendigim donemler .

Gulfuren canim linkin ilk baslari montiyi yeni ogrendigim donemler .

Sağol canım,Allah nerde hasta varsa şifa versin.Bende hep baştaki listelere baktım.

Sağol aeben cevaplar için.Meyve yeme şeklimiz doğruymuş.Ben peyniri de protein olarak düşündüm.Montignac bana niye zor geldi şimdiye kadar acaba? Listelere de baktım yapılmayacak gibi değilmiş.

Yasaklar disinda bi zorlugu yok gulcum

aeben kitabı internetten okuyorum.Bir yerde mercimek yenebilir diyor,diğer yerde 1.aşamada yenmez diyor. Hangisi doğru sence ?

aeben kitabı internetten okuyorum.Bir yerde mercimek yenebilir diyor,diğer yerde 1.aşamada yenmez diyor. Hangisi doğru sence ?
2013 senesi nisandan eylül sonuna kadar okudum ve cevabımı aldım .

2013 de yapmaya niyetlenmişim.Baya soru sormuşum karpuz yiyemeyeceğim için vazgeçmişim..Sene 2015 hala 6-7 kilo fazlalığım var.

2013 senesi nisandan eylül sonuna kadar okudum ve cevabımı aldım .

2013 de yapmaya niyetlenmişim.Baya soru sormuşum karpuz yiyemeyeceğim için vazgeçmişim..Sene 2015 hala 6-7 kilo fazlalığım var.
Bayramda memleketdeydim gulcum cevap yazamadim
Kusuruma bakma ..
Cevabi bulmussun yinede yazayim . Mercimek ve baklagiller cok saglikli gidalardir ve montide yenir . Yenmez diye gecyigi bolum etle ve doymus yaglarla birlikteki menunerde yenmez .

Bayramda memleketdeydim gulcum cevap yazamadim
Kusuruma bakma ..
Cevabi bulmussun yinede yazayim . Mercimek ve baklagiller cok saglikli gidalardir ve montide yenir . Yenmez diye gecyigi bolum etle ve doymus yaglarla birlikteki menunerde yenmez .
Cevap için teşekkürler.İki gündür uyguluyoruz eşimin şekeri hemen düzene girdi şükür.Şimdi tatildeyim dikkat etmeye çalışıyorum.Ama dönünce devam edeceğiz.

Cevap için teşekkürler.İki gündür uyguluyoruz eşimin şekeri hemen düzene girdi şükür.Şimdi tatildeyim dikkat etmeye çalışıyorum.Ama dönünce devam edeceğiz.
İyi tatiller gulfuren .

Canim 7. Takima yazmissin burdan cevap yazayim .
Takimin baya bir sayfasini okumussun listeye girme isi zor fakat disardan listeye girmeden devam ederim diyorsan gel buyur , yazarim ben arkadaslara .

Çok naziksin ,teşekkür ediyorum. Ben şu an tatildeyim.Yediklerimi buradan paylaşmak istiyorum.Belki listeye girme heyecanı ile diyeti tam uygularım diye düşünmüştüm.7.takımın diyaloğuda hoşuma gitmişti.Düşünmen çok güzel.Gerçekten ben düzeni hiç bozmayayım. Buradan paylaşayım ki yapâcaklara fikir olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…