• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

yeme konusuna gelince düğünde bir saldım kendimi hala salık vaziyetteyim bir de verememeiştim ya kilo moralim bozuldu herhalde hiç motive olmadım birdaha, yani bir aydır habire yiyorum sonumu iyi görmüyorum pantolanlar daraldı sanki azcık
Hemen basliyon zeynom nereye kadar yiycen :)?

Günaydın kızlar yıllar sonra yine soluğu yine burda aldım ziligurtiyle gaza gelip aebenimle ne güzel kilolar vermistim hamileyim simdi ama fazla kilo aldım 23.haftadayız daha 11 kilo almısım önceden hamile olup montignac yapanlar vardı hatırlıyorum ama nasıl yaptıklarını hatırlayamıyorum ne dersin aebenim hamileyken monti yapabilirmiyim

Gozun aydin cuecam . Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah ;)...

Canim hamileykende tabiki
Monti yapilir . Saglikli beslenme sonucda . Bebiste saglikli olur ...
Nadiren cok caninin cektigi
seyleri az miktarda yiyerek monti 1 asama yapabilirsin ...

Yani kacamakli monti ;)

günaydın nasılsınızzz

aben ablam , seninle sohbetleri çok özledim valla seni zilimii eski günleri özlüyorum
wc ile başım belada hergün wc ye çıkarsam iyi kilo gidiyor ama yine artdayım wc ye çıkamıyorumhiç :(

günaydın nasılsınızzz

aben ablam , seninle sohbetleri çok özledim valla seni zilimii eski günleri özlüyorum
wc ile başım belada hergün wc ye çıkarsam iyi kilo gidiyor ama yine artdayım wc ye çıkamıyorumhiç :(
Gelmiyorsunuzki sohbet edek :(
Hele zilim
İyce bosladi ozledimnuzun uzun yazilarini :(( ne yaptiki tasinma isini ....

Senin sorun iyce kronik oldu dimi :(. Salatayi bol yiyormusun ?

Hayirli gunler ...

Yuruyusumu yaptim geldim :)
Bugunlerde diyet yapamasamda yuruyuslerimi birakmiyorum ..

selam
bende her sabah yürüyorum aben ablacımm
ama bu kabızlık nasıl geçer bilmiyorum

selam
bende her sabah yürüyorum aben ablacımm
ama bu kabızlık nasıl geçer bilmiyorum
Sende iyce kronik oldu :(
Onerilen seyler belli ; bol salata sebze . Sabag kuru kayisi erik . Arada form caylari ve bol su .
Bazi aksamlarda z. Yag ic yatarken .

Ay walla bende çok ozledim sizleri :)
Şu okul bitene kadar koşturmaca dewam edecek.notları yetistirmeye uğraşiyorum bi yandan.diğer taraftan ew topluyorum durmadan.birde eşim yurtdışına seminere gitti.deli gibi ordan oraya vurutorum kendimi.ama walla burasi hep aklimda giremesemde.banum ben hamileligimde çok sebze yememe ve yurumeme ragmen kabizlik yaşamiştim son aylarinda.doktoruma soyledigimde her öğünde mutlaka çorba iç ilk once demisti.hakikatten çare olmuştu bana.birde wc için her gun gelsede gelmesede kendine bi saat belirle ve o saatte git otur.olmadi yada olmiycak diyede hemen kalkma.bunun icin en uygun zaman kahvaltidan sonraki yarim saatte bi zaman olsun.ilk bi hafta olmasa bile illa duzene girecek ve mutlaka olacaktir cnm.dene mutlaka... Aebenim ben 4 kg verdim toplamda bu arada ablam.eskisi gibi fitim artik.popom ve kalcam gercekten taş gibi oldu pilates sayesinde yeniden.ama cuma gunu bitiyor malesef.haziran sonuna kadar surseydi bari:( umarim evde kendim dewam ettirebilirim.ben derse kactim byee.

Nihayet gelmis bizim kacak :-)

Zilim ne zaman tasiniyorsun kiz hic bahsetmiyorsun :(

günaydınnnn
havalar ne zman düzelecek ankarada acabaa :((

zilim gelde anlat hele bi :)

valla bu hafta yine hep yemeli geçtiii, 5 ten sonra yemeyince çk güzel gidiyor kilo onu anladımm

Simdi yurudum geldim semsiyeyle sukurki yagmadi :))
Bu hafta hep yagmurluymus banum :(

Hayirli cumalar ..
Kilomn. 67 ...
Koruma gibi oldu artik benimki 2. Asama gibi :-)

Slm canlar,cumaniz ve girmekte olan ramazan ayiniz kutlu olsun.saglik sihhat içinde bayrami gormeyi nasip etsin rabbim.
Aebenim eşimin tayini çok uzağa çikmadi.ben hep uzak olur diye korkuyordum için için.şu an mutluyum.istanbuldayiz yine.bir yakadan öbür yakaya çıktı.ama ewi taşiycaz.eşimin işinden ziyade oğlumun okulu için.yoksa çocuk iki aktarma gidecek.sabah 5te ewden cikmak zorunda kalicak.oğluma gore okul olsunda ben nerde olsa otururum.ramazanimiz biraz telasli ve kosturmacali gececek,ew topla ew tasi vs..ama ne yapalim.esimin çok istedigi fakat olmaz belki diye pek umit etmedigi hatta tecihleri arasina bile yazmadigi bir yermis.nasip kismet.ben henuz okul isine nasil cozum getirecegimi bilmiyorum.ama her gun o trafikte karsiya nasil gecer donerim bilmiyorum.olmassa bende tayin isterim artik.kendi ewimizide kiraya veririz.tutacagim ewi kesinlikle tek kat normal tip bi daire olarak sececegim.bi asagi bi yukari bitiyor insan.bu gun karneleride dagittik rahatiz artik.sadece seminer var 2 hafta.benden haberler boyle.sizde ne var ne yok?

Zilim kolay gelsin ...
Ne guzel istanbulda kalmissin ....

Hakkinizda hayirli olur insallah ...

selamlarrrr
zilim taşınıyormusunn , oncada emek vermiştin oraya kış bahçesi falaan amaa tek kat daire senin için daha iyi aslındaa
çok yoruluyorsun diger türlü , hayırlısı olsun cnm sen tayin istersin bence yaa istnbul trafigi zor çünkü :(

aben ablam sen nasılsınn

Back