Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Walla banum bunlarida dusunmuyor degilim cnm,5 yil oldu bu ewi alali.terasini cam balkon yaptirdik,merdiven korkuluklarini degistirdik,bos odalara gardrop yaptirdik vs...ama iki kat olmasi bizim gibi kucuk aileler icin fazlaymis.esyamiz çok diye ve merağim kalmasin diye aldik ama neredeyse aksamdan aksama evde toplanan bizim gibi çalisanlara fazlaymis.birde temizlikçi temizligine benim gibi kanaat etmeyenlere...
Yine buyuk ewde otururum,sıkış tıkış ewi sewmiyorum.esyamda fazla.ferah bi ew olur ama kesinlikle dublex istemiyorum.bi temizlik yapmak icin bile supurgeyle ,kovayla alta uste gezinmek istemiyorum.site içinde buyuk bi ew olsun yeter.eskm bunu satmak istiyo iyi prim yapti diyor.aldigimizin neredeyse 2,5 kati olmus 5 yilda .artik ne yapar bilmiyorum.kiraya verelim dedim,hem yipratacak hemde ugrasamam kiraciyla dedi.bundan onceki ewimizin kiracisi biraz ugrastirmisti bizi.hayirlisi artik.
Bende uzaga cikacak tayin diye bayagi uzulmustum,sanki ist.ailem mi oturuyor halbuki.ama nasip iste....
Esyalarimi ewden ewecilere toplatmiycam.içime sinmiyor tanimadigim insanlarin kirli kirli elleriyle herseye dokunmasini.kendim paketlemeye calisiyorum.ramazan sonunda bayram bitince tasiniriz sanirim.birde esim yurtdisina gidiyo bu ayin sonunda..isler gene bana kaldi.sizde ne var ne yok?

Zillim biliyormusun. Ben dublek almadigims cokk pismanimvkeske. Alsaymisiz diyorum ama geçti artikkk

Kiracı işi zor cnm hakikaten satmak en mantiklisii bende kendim paketlemistim herseyimi cnm

Bende iş degistirdim biliyormusun bilmiyorum ama petrol firmasindayim ,6 au oldu yoğun bir yer ama alistim

Hayırlı Ramazanlar dilerim ....
rabbım bu ayda bagışlananlardan etsin bizleride ....

banum hiç pişman olma bence dubleks almadıgın için .

Herkese hayirli ramazanlar..
Bi yandan ramazan bi yandan ew toplama saf gibi oldum walla.
Banum iyiki almamissiniz cnm dublex.bende çok hewes etmistim ama yoruyor insani.yukardaki iki odayi hic kullanmadik desem yeridir.biri benim muzik odamdi,oraya koydugum piyanoyu butuk bir salonu olan ewde salonada koyabilirdim.biride gardrop odasiydi.ve esimin calisma odasi ayni zamanda.gomme dolap yaptirip fazla kiyafetleri oraya asmistik.diger duvarda kitaplik ve calisma masasiydi.simdi bu kadar eşyayi nereye sigdiracagimizi dusunuyoruz.4+1 olmassa sigamayiz zaten.bende aebenim gibi bahceli ew hayraniyim.ama su anda imkansiz gibi gorunuyo.iki ewi birden satsak yine zor.1 trilyondan bahsediliyor sehir merkezine uzak olan havuzlu villalarda.şu an imkansiz bizim icin.yeniden kredi çekip borçla ugrasamam walla.hayat boyu borç odeyemiycem,stresi yetiyo.ne yapalim olduğu kadar olsun.şu çocuğuma uygun okula bi atalimda kendimizi baska bisey istemiycem.
Banum senin is degistirdigini biliyorum cnm hayirlisi olsun.alisabildinmi?
Aebenim sen nasilsin ablam?

sorma abla yaa varya inan 5 kilo fazla çıktım tamm ha birde bol kh almıştım ikisi birleşince
pazartesi sabahı tam 72,2 yi görmüştüm

3 gündür ekmegi bıraktım akşam yemegini kestim bol su ve yürüyüşle 3 kilosunu attım
geriye kaldı 2 kilosu

Ne diyon banum ......

Okadarmi etki etti kiz ne kadar ictinki ?

vallaa etkilidi ablam birdeçig köfte filan yemiştim o haftada kaçamaklı geçmişti ama 3 kilosu temiz şalgamındı yani
1.4lt içmişimdir

Demekki su tutmaya musaid bunyen var banum . Bol su ,az tuz

işte evet öyle yaptım 3 gündürrr 2 günde 3 kilo indim kalanlarda gider inş
benim kh karşı sürekli korunmam laızmçok şişiriyor beni
yesemde dengeliycme başka yolun yok

işte evet öyle yaptım 3 gündürrr 2 günde 3 kilo indim kalanlarda gider inş
benim kh karşı sürekli korunmam laızmçok şişiriyor beni
yesemde dengeliycme başka yolun yok
Aynen ...
Ne yapalim bunada hamdolsun rabbim baska dert vermesin .

Slmlar aebenim ve banum.kurkçu dukkaninin yegane üçlüsüyüz:)
Benimde bunyem su tutmaya musaittir banum.biz hep dikkatli yasamaya mecburuz malesef...
Bende ramazanda tuzsuz yemekten tüm gün düşük tansiyonla ayakta zor duruyorum.birde esya topladik halsiz halsiz 1 haftadir.eşim bu sabaha karsi amerikaya gitti eğitime.oku oku nereye kadar okuycak bilmiyorum.bana her extra işe gitmek istediğimde yada kendimi gelistirmek için gittiğim eğitimlerde hep destek olduğu için kızamıyorumda..tam tayindi,taşinmaydi zamanina denk gelmeseydi iyiydi.eşyalarin neredeyse tamamini topladik,oğlumla ikimize kadar giyecek,yatip oturacak ve yemek yapacak yiyecek malz.biraktik ortalikta.aslinda ne toplanabildik nede duzenimizde kalabildik...bilmem nasil olcak.bu yil tatil matil yalan olacak bizim şu durumda..valla karman çormaniz..ewide birakip gidemiyorum .esim en az 1 ay yok.çocugun okulu benim okulum bunlari hep tek basima halletcem de ewi bi tutup esyayi atsaydik ona gore okul tercih etcektim..ayyy kafam 1500 valla...

Zilim senin okul tatil olduysa ne bekliyosun esyyalari anacinin yanna niye gitmiyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…