Zeynepcim mercimek yeniyor ama bulgur 1-2 ks oda nadir .. Yani baslamaknicin iyi bir secim degilkızlarrrr mercimekli bulgur pilavı yiyoruz değil mi :) ben yarın başlıyorum da menü oluuşturayım kendime diyerekten şey ettim:)
Zeynom bazan bunyeye sual olunmuyor guzelimgünaydınlar
geçen hafta 71,1
bu hafta 71
neden böyle oldu bu hafta hiç kaçamağım yok, dün daha azdım ama bugün böyle oldu, valla bu sene benim bünyede var bir sorun herhalde, çok giremiyorum mazur görün telefonlarda eski olunca, valla param olunca ilk iş
telefon almak olacak herhalde:)))
Sen ne yaptin banum kilo isini ? Diyete devammi ?Valla gelemiyor haklisin ablam bundan sonra daha sık ugruycam söz
Zilim nerelerdesinn
Bende diyom bu kz ne diyoya ben yanlış yazmışım
67 yazacağıma 71 yazmışım
67 nire 71 nire.insan hiç şaşırır mı.biz burda gramlardan bahsediyoruz.demişken ben kendim hiiç kilo bildirimi yapmayayım.çünkü aynı.
selin maşaallah .sende çok azimlisin ,bu azmine göre yine de az sanki.
Alpincim diyet guzel fakat kisinin bunyesi ,ne kadardir diyet yaptigi ,hangi diyetden bu diyete gectigi gibi vs vs bir cok etken vardir canim ...yok burdayım da niye öyle dedin ?çok mu olmuş?kendimi kandırmayayım.ne bileyim ayça kayanın diyeti.şok diyet felan yazıyor.saatlerce boşuna mı arştırma yaptım acep?
Selinim menunde sebze yok ! Sebze yediklerininbgl endeksini dengeler , ayrica tok tutar vede kabizligi engellerMenüm:
Sabah: 1 elma
Kahvaltı: 2 dilim tam buğday ekmeği+ üçgen peynir
Öğle: 6 tane köfte+ yogurt 1 kase
Akşam: 5 köfte
Su:2 lt geçmiştir, 3 olur.
Selinim menunde sebze yok ! Sebze yediklerininbgl endeksini dengeler , ayrica tok tutar vede kabizligi engeller
Ayrica ekmekle yagli peynir yiyorsun fistigim...
Koftende ekmek yok dimi ?
aeben farkındayım da bir ümit işte.çok sabırsızım.bir an önce sonuç göreyim diyorum.
selinin kahvaltısındaki ekmeğin yanında peynir yenmemeli mi, light peynir mi olmalı.montinin kadınlara özel kitabını yarıladım hiç zeytine de rastlamadım.sadece şekersiz marmelat mı yenecek ekmeğin yanında.
Bugünkü menüm;
Kahvaltı: soganlı yumurta+3 zeytin+yarım kk peynir+1 kk kaşar+1 kaşık lor
Ara:1 ayran+10 çig badem+10 fıstık
Akşam: Kabak yemeği+ 1 kase yogurt
Ara: Ve nescafe 3ü1 arada içtim dayanamadım.
SU: 2 lt olur.
Bütün gün durmaksızın magaza dolaştım çok rahat 10000 adımı geçmişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?