Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin duraklama birden gidecek selinim buna naniyorum ben ..Günaydın, Bende bu sabah 59.2yim bir haftada -100 gr Çok vermişim yahu
Dahiliye yada endokrin zeynom .valla aynı olduk ablacım ama ben bu sene kendimden çok şüpheliyim doktora falan mı gitsem diyorum bu haftada regl oldum diye böyle oldu diyorum ama haftaya da böyle devam ederse doktora gitmem lazım sanırım ama hangi testeleri yaptırmam lazım hangi doktora gitmem ne demem lazım bilmiyorum
Senin duraklama birden gidecek selinim buna naniyorum ben ..
İncelmissindir ama
selam kızlar,
biraz kıskandırmak gibi olmasın bir haftada 14oo gr gitmiş,ya yeni diyetin hikmeti ya da artık direnç kırıldı ondan.umarım devam eder böyle,darısı hepimizin başına.tek kaçamağım bir hafta boyunca bir badem şekeri ve 5 tanecik çocukların bonibonu.azimle devam edelim.zor kilo verenlerin sabırla devam etmesi lazım.benim gibi sabırsız için zor ama.kaldı 3 hafta sonra monti.birde burdan kalori s. öğrendim.günlük 1200 kaloriyi çok aşmamaya çalışıyorum.aebenim zeytin yemiyorum ondan olabilir mi?siz benden az yiyordunuz zeytini.
Oyle deme banum ya ...Selamnm
Aben ablam bana hayal artık 65 66 kar
Sen neler yapıyorsun
Allah kolaylik versin alpincim misafirle diyet zor ....selam hanımlar,benimde yatılı misafirim var diyette baya zorlanıyorum,haftaya kadar zor yazarım.ama okurum.selin hayırlı olsun.Allah mutlu etsin.masummcuk pes etme sakın.