• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Hayirli cumalar kizlar .....

Banum mucuks balim daha sık gel ;)

Kizlar kilom 66.7 gecen haftaya gore 500gr la 1 kilo arasinda inmisim ( gecen hafta oynakti kilom ):)

günaydın hanımlar

ziligurti 3 sene önce hamileyken okulda ücretli öğretmenlik yaparken engelli bir öğrenci vardı 4 e gidiyordu ne okuma ne yazma biliyordu ve çok sorunluydu kaynaştırma belgesi bile yoktu ben 8 aylık karnım burnumda hastaneden yanıma kızı ve annesini alarak ona rapor çıkarttım annesi de engelliydi, çok fakirlerdi , sonra öğrendimki yıllar önce bu çocuk aslında okumayı öğrenmiş muhteşem bir öğretmen gelmiş okula ve ona okumayı öğretmiş düşünebiliyormusun herkes o öğretmenden müthiş bir saygıyla bahsederdi gerçketen hergün saatlerce uğraşmış, kimisine göre değmezdi ama öğretmen demek en zoru başarmaktır bence keşke oun arkasından gelenlerde öyle ilgilenseydi de en azından okuma yazma öğrenmese bile küfür etmeyen tuvaletini bilen bir öğrenci olabilseydi, hala aklımdadır o öğrenci benim

neyse bu haftaki kilom
66,8 geçen hafta 67

ancak dün gece adet oldum çok şişimondan böyledir umarım yoksa daha çok umutluydum bu hafta

Zeyno ayni gidiyoruz senle :)))
Haftaya sen baya kilo vermis olursun ;)

valla aynı olduk ablacım ama ben bu sene kendimden çok şüpheliyim doktora falan mı gitsem diyorum bu haftada regl oldum diye böyle oldu diyorum ama haftaya da böyle devam ederse doktora gitmem lazım sanırım ama hangi testeleri yaptırmam lazım hangi doktora gitmem ne demem lazım bilmiyorum

valla aynı olduk ablacım ama ben bu sene kendimden çok şüpheliyim doktora falan mı gitsem diyorum bu haftada regl oldum diye böyle oldu diyorum ama haftaya da böyle devam ederse doktora gitmem lazım sanırım ama hangi testeleri yaptırmam lazım hangi doktora gitmem ne demem lazım bilmiyorum
Dahiliye yada endokrin zeynom ;).

selam kızlar,
biraz kıskandırmak gibi olmasın:KK45: bir haftada 14oo gr gitmiş,ya yeni diyetin hikmeti ya da artık direnç kırıldı ondan.umarım devam eder böyle,darısı hepimizin başına.tek kaçamağım bir hafta boyunca bir badem şekeri ve 5 tanecik çocukların bonibonu.azimle devam edelim.zor kilo verenlerin sabırla devam etmesi lazım.benim gibi sabırsız için zor ama.kaldı 3 hafta sonra monti.birde burdan kalori s. öğrendim.günlük 1200 kaloriyi çok aşmamaya çalışıyorum.aebenim zeytin yemiyorum ondan olabilir mi?siz benden az yiyordunuz zeytini.

Alpincim 3-5 zeytinle birsey olacagini sanmam canim bunyenin verme zamani gelmis devam et sakin birakma ;)...

Senin duraklama birden gidecek selinim buna naniyorum ben :KK66:..
İncelmissindir ama :KK66:

İnşallah ablam ya bu hafta daha sıkı tutucam :KK64:

selam kızlar,
biraz kıskandırmak gibi olmasın:KK45: bir haftada 14oo gr gitmiş,ya yeni diyetin hikmeti ya da artık direnç kırıldı ondan.umarım devam eder böyle,darısı hepimizin başına.tek kaçamağım bir hafta boyunca bir badem şekeri ve 5 tanecik çocukların bonibonu.azimle devam edelim.zor kilo verenlerin sabırla devam etmesi lazım.benim gibi sabırsız için zor ama.kaldı 3 hafta sonra monti.birde burdan kalori s. öğrendim.günlük 1200 kaloriyi çok aşmamaya çalışıyorum.aebenim zeytin yemiyorum ondan olabilir mi?siz benden az yiyordunuz zeytini.

Harika, tebrik ederim. İşte bu kadar diyorum bırakmak yok, devamıda gelecek :KK9:

Yarın abimin nikahı var düğüne kadar 1 ay daha rahatım. Eksiklikleri tamamlamaktan günlerdir her boşlukta dışardayım, yoruldum artık hele bugün tüm gün sürekli hareket halindeydim umarım kilomu olumlu etkiler :KK48:

Sabah: mantarlı omlet+domates+salatalık
1 yemek kaşığı lor+yarım kk peynir+yarım kk kaşar

Öğlen+ara:22 tane falan çiğ badem ( dışarda ve sürekli hareket halinde olunca farklı zamanlarda yedim)

Akşam: Yumurtalı kaldirik+domates+salatalık+1 kase yogurt+1 parça peynir

Su:2.5 lt olmuştur.

selam hanımlar,benimde yatılı misafirim var diyette baya zorlanıyorum,haftaya kadar zor yazarım.ama okurum.selin hayırlı olsun.Allah mutlu etsin.masummcuk pes etme sakın.

Back