• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaydınlar
geçen hafta 71,1
bu hafta 71

neden böyle oldu bu hafta hiç kaçamağım yok, dün daha azdım ama bugün böyle oldu, valla bu sene benim bünyede var bir sorun herhalde, çok giremiyorum mazur görün telefonlarda eski olunca, valla param olunca ilk iş

telefon almak olacak herhalde:)))
Zeynom bazan bunyeye sual olunmuyor guzelim ;).

67 nire 71 nire.insan hiç şaşırır mı.biz burda gramlardan bahsediyoruz.demişken ben kendim hiiç kilo bildirimi yapmayayım.çünkü aynı.

selin maşaallah .sende çok azimlisin ,bu azmine göre yine de az sanki.

Ablam buna da şükür ya, artık bünyede yavaşladı kilo vermede. Bu kadarını görememekten korkuyordum :KK43:

aebenim menü dedin yakaladın yine beni.:KK31:
şimdi yazıyorum:
kahvaltı :1 dilim tt ekmek
1 kaşık maydanozlu lor ve domates
öğlen:3 domates soslu köfte-1kase keten toh.yoğurt-1 dilim t ekmek???
ikindi:yağsız tost+ayran+1 meyve(4 kakaolu kayısı)
akşam:6 kaşık ıspanak-yoğurt-1 dilim ekmek-2lt su...
yanlış anlaşılmasın şok diyet ararken rusuydu-ayran aşıydı bunu buldum .bu bitince yine montiye devam.allahın izniyle tabi.şöyle 3-4 kilo gitse bir gazla montiye devam edeceğim.

Alpinim kiz montiyle gitmeyen kilo bu listeyle gidermi ????
Hadi hayirlusi bakalim ;)
Ne yaparsam yap uzaklasma burdan ;)...

yok burdayım da niye öyle dedin ?:KK64:çok mu olmuş?kendimi kandırmayayım.ne bileyim ayça kayanın diyeti.şok diyet felan yazıyor.saatlerce boşuna mı arştırma yaptım acep?

Menüm:

Sabah: 1 elma

Kahvaltı: 2 dilim tam buğday ekmeği+ üçgen peynir

Öğle: 6 tane köfte+ yogurt 1 kase

Akşam: 5 köfte

Su:2 lt geçmiştir, 3 olur.

yok burdayım da niye öyle dedin ?:KK64:çok mu olmuş?kendimi kandırmayayım.ne bileyim ayça kayanın diyeti.şok diyet felan yazıyor.saatlerce boşuna mı arştırma yaptım acep?
Alpincim diyet guzel fakat kisinin bunyesi ,ne kadardir diyet yaptigi ,hangi diyetden bu diyete gectigi gibi vs vs bir cok etken vardir canim ...
Montiden butür bir ekmekli diyete gecince bunyen ne der bilemem ... Hic diyet yapmamis olsan ve iyi bir bunyen olsa elbet verdirir aycanin diyeti ;) demek istedigim buydu ;)...

Menüm:

Sabah: 1 elma

Kahvaltı: 2 dilim tam buğday ekmeği+ üçgen peynir

Öğle: 6 tane köfte+ yogurt 1 kase

Akşam: 5 köfte

Su:2 lt geçmiştir, 3 olur.
Selinim menunde sebze yok ! Sebze yediklerininbgl endeksini dengeler , ayrica tok tutar vede kabizligi engeller ;)
Ayrica ekmekle yagli peynir yiyorsun fistigim :(...
Koftende ekmek yok dimi ?

Selinim menunde sebze yok ! Sebze yediklerininbgl endeksini dengeler , ayrica tok tutar vede kabizligi engeller :KK66:
Ayrica ekmekle yagli peynir yiyorsun fistigim :KK43:...
Koftende ekmek yok dimi ?

Ablam aslında yumurtalı kahvaltı yapıcaktım ama geç kaldım, peynirde mecburiyetten oldu.
Köfte de ekmek yok gibiydi, birde fırında yapılmıştı. İnşallah yoktur :KK43:

aeben farkındayım da bir ümit işte.çok sabırsızım.bir an önce sonuç göreyim diyorum.
selinin kahvaltısındaki ekmeğin yanında peynir yenmemeli mi, light peynir mi olmalı.montinin kadınlara özel kitabını yarıladım hiç zeytine de rastlamadım.sadece şekersiz marmelat mı yenecek ekmeğin yanında.

aeben farkındayım da bir ümit işte.çok sabırsızım.bir an önce sonuç göreyim diyorum.
selinin kahvaltısındaki ekmeğin yanında peynir yenmemeli mi, light peynir mi olmalı.montinin kadınlara özel kitabını yarıladım hiç zeytine de rastlamadım.sadece şekersiz marmelat mı yenecek ekmeğin yanında.

Sabah ekmekle peynir yenir alpincim ama ucgenler cok yagli . Mumkun oldugunca az yagli peynir yenmeli ekmekle . Bimin %2.5 yagli peyniri var .. Bi aralar onu kullanirdik ...illa lagt
degilde az yaglinpeynir olmali ekmekle ...

Malum monti amca fransiz o yuzdendede zeytinede fransiz :-)
Zeytinde sorun yok aplincim
5-10 kadar zeytin yiyebilirsin ekmekle ;) hatta az tuzlu zeytin ezmeside kullanmistim bir ara kahvaltida ;)...

aynen ben de fransız herhalde ondan ya da yasak diye düşündüm.ben de aknaz demiştiniz ondan almıştım.zeytinde lightı var, bimden alıyoruz uzun zamandır.ezme sevemedim.zeytinciyim ben tane tane yiyeyim.

Sabah:1 elma

Kahvaltı ama öğle olmuştu resmen: 1 haşlanmış yumurta
domates+salatalık (3 er dilim)+5 zeytin
kaşar+peynir+salam (1er dilim inceydi)+ 1 tane küçük sosis
1 tatlı kaşığı kadar acuka

Akşam: Kiremitte köfte+ayran

Su:2 lt olmuştur.

Biliyorum sebze yine yok, sabah arkadaşlarla kahvaltıda sonrada akşama kadar ama abimin düğünü için gelinlik vs alışverişteydim. Dışarda olunca da bu kadar oldu malesef. Haftaiçi olan düzenim şaşıyor.

Selinim sabah sebzen var kuzum domates salatalik ;)...
Aksaminda eksik sadece .....

Menun guzel kuzum afiyet olsun ...

İyi alisverisler ;)

Bugünkü menüm;

Kahvaltı: soganlı yumurta+3 zeytin+yarım kk peynir+1 kk kaşar+1 kaşık lor

Ara:1 ayran+10 çig badem+10 fıstık

Akşam: Kabak yemeği+ 1 kase yogurt

Ara: Ve nescafe 3ü1 arada içtim dayanamadım.

SU: 2 lt olur.
Bütün gün durmaksızın magaza dolaştım çok rahat 10000 adımı geçmişimdir

Afiyet olsun selinim ...
Arada bir o kadar olur afiyet olsun kahven ;).

Bugünkü menüm;

Kahvaltı: soganlı yumurta+3 zeytin+yarım kk peynir+1 kk kaşar+1 kaşık lor

Ara:1 ayran+10 çig badem+10 fıstık

Akşam: Kabak yemeği+ 1 kase yogurt

Ara: Ve nescafe 3ü1 arada içtim dayanamadım.

SU: 2 lt olur.
Bütün gün durmaksızın magaza dolaştım çok rahat 10000 adımı geçmişimdir

Back