- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
08:15 1 br meyve suyu ( elma, havuç, mandalina, greyfurt, limon)
09:30 1 dl tam buğday ekmeği, 2 salatalık, 5 yeşil zeytin, 1 şekersiz çay
13:00 1 tabak taze fasulye, 1 domates, maydanoz, 1 br ayran
ara bikaç ceviz ,1 bardak şekersiz çay
19:00 1 tabak kıymalı karnıbahar yemeği, 3 kaşık light yoğurt, salata (havuç, kırmızı lahana, maydanoz, az zeytinyağlı)
gece 1 yeşil elma
bugünkü menüm bu
bi de birazdan şekersiz türk kahvesi içicem çok canım istedi bugün otobüs buram buram kahve kokuyodu kaydirigubbakcemile3
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkissüper.....
merhaba arkadaslar.bu dieti daha once bende yapmistim ve gercekten ise yariyor,kitabim yoktu o zaman saolsun abeen bana cok yardimci olmustu.kas kaybi cok az oluyor bu diyette,yag kaybi daha cok vucudunuz sekilleniyor ve cok güzel inceliyosunuz.ben 3 hafta yapmistim ve yaklasik 4 kilo vermistim,ama gorenler cok inceldigimi söyluyodu.ve diyeti biraktiktan sonra kilo geri gelmiyor.ben su an 15 haftalik hamileyim ve 65 kiloyum.su an diyet yapmiyorum ama dogumdan sonra kesinlikle bu diyeti tekrar yapicam.sizi hep takip ediyorum,umarim hepiniz istediginiz kiloya ulasirsiniz ve bunu basaracaginizdan eminim.
ay çokyanlızım hoş geldin gözün aydın canım 2. yemi hamilesin oglana kerdeş geliyor demek .. ALLAH saglıkla kucagına almak nasipetsin ......:ecrin_bebek::1hug: