Merhabalar hatunlar ..
Yegenleri yolladik dun .....
Elifim hosgeldin , nasilsin ? Dogumun ne zaman ?
Nazlim tebrikler gitmis yine kilolar :)
Banusum iner baskul bak kacamak yapmissin ama yine sabitsin ....
Zeynocum , ah o regl sancisi ilkgun benide olsuruyor .. Canim ozel degilse kuzunun rahatsizligi nedir ?
Kizlar ayselve diyar nerelerde yahu ........
günaydın hayırlı sabahlar olsun ...
Dün akşam misafirim vardı şimdi gönderdin
Nazlışım evet canım emin adımlarla ilerliyorsun
Bu sefer çok daha iyisin .. Haftada bir kendini ödllendirmen ve gerisini getirmemende harika bence ... Arada bir nefes almak lazım
günaydın ablacığım sanada hayırlı günler .
Bu haftadan sonra yine ödülsüz tam monti yapıcam oğluşun doğum gününe 1 ay kaldı ozaman kadar ne verirsem yanıma kar kalıcak . Bu sefer bende kendime inanamıyorum ama isteyince olurmuş abla onu gördüm ve artık kısa vadeli düşünmüyorum sonuçta ben bu kiloları yaklaşık olarak 1,5 sene içinde aldım .
Selamlar tekrardan :)
Zeynocum kizin icin rabbimden sifalar dilerim . Allahim kimseyi korktuguna ugratmasin , safi ismi yuzu suyu hurmetine basta yavruna sonrada tum sifa bekleyenlere sifa versin insallah .
Hadi biz neyse de 2.5 yasindaki yavrum ne bilir hastaligi( . Zeynocum hakkinizda hayirlisi neyse o olsun insallah . Cocuklara dayanamiyorum ya .
Zeynom ben 38 yasindayim canim abla diyebilirsin yani :)
Kilo artisinada talilma hic . Baskul bir iner bir cikar , eninda sonunda dogru yolu bulur :). Reglde kiloda artisda normaldir !
Banus masallah spora baslamissin .. Cok sevindim , onceden arti cikinca tozuturdun :) simdi spora baslamisin bu demek oluyorki banum kilo isini kafada bitirmis . Kim tutar banumu !
aben ablaa şimdi ben sana menümü yazyaım bugünki
az yiyipte vucudumu kıtık moduna sokmaktan korkuyorumm bak baalım bi
kilom durudug için proteine agırlık veriyorum 3 gün
kahvaltı
1 yumurta haşlama
bol peynir,5 zyeitn
domates,yeşillik salatalık
1 dlm tb ekmek
öglen
2 yumurta omlet
yogurt yada ayran
akşam
lıgyt süt ile kahve peynir??
akşamına sebze varsa ekle banum çok kuru .... yada öyeleye salata .. bagırsakların çin kuru menü .... azlıgına gelince salata ekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?