kömür karası bir güne daha uyandık malesef....
rabbim üç ayların yüzü suyu hürmetine günahlarını affeylesin,makamlarını şehit makamı eylesin inşallah..acılı ailelerine dayanma sabrı versin...
insan ne diyeceğini,ne yazacağını bilemiyor gerçekten..dahada içeride yüzlerce insan var...siyasi rantlar ve ekmek parası uğruna kurban olmuş...
ülkemizin ve hepimizin başı sağolsun,üç gündür kafam yerinde değil..memlektime yakınlığı ve çok kez gitmişliğim nedeniyle acılarını gerçekten ciğerimde hissediyorum kızlar..

önceki okulumdan bir arkadaşımın abisiydi o madene 3 kez girerek işçileri çıkartmaya çalışırken zehirli gaza maruz kalmaktan dolayı vefat eden maden mühendisi...

mekanları cennet bahçeleri olsun inşallah...
bende bu gün okuldan erken çıktım(13:30'da) dünn bu gün boğazlarımda bir yanma,konuşamıyorum acısından..öksürük,her yerimin ağrısı sızısıda cabası...son 3 derse giremedim..düşüp kalacak kadar kötüydüm..eşimde yok evde bana bakacak..(iş seyahatinde)
kafam sersem gibi,saati gelsinde oğlumu okuldan alıp eve atayım,ne yemek istiyor canım nede içmek..çok yatıp uyuyasım dinlenesim var.ama yapamıycam sanırım,oğluşun ödevi,banyosu,yemesi,içmesi ,uyuması derken gece yarısı olacak...:2::2: