Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

vardı şirkette malzemem yapayım ozman salata
ama az degild imi kuruyemiş eklemek istedim ama hep kavrulmuş alıyorum
onuda çok yiyorum diye almadım Yanımaa

kilom umarım düşer bu hafta
salata eklersen kaçamak arkası için az değil banum ...... Kru yemişi esgeç bu hafta

salata eklersen kaçamak arkası için az değil banum ...... Kru yemişi esgeç bu hafta

bencede sence yemiyorum kuruyemişş ,
yagsızz süt ile kahvede hoşuma gidiyorr içip çıkıyorum
eve gitigimde aç olmuyorum ama bir lokma ondna bir lokma bundna derken yiyorumda sanırım
o sebeptenn limonlu bri su yapıyorum hemen sıcak sıcka onu içiyorum

Aç yatmaya çalış banum kilo vermeni o tetikleyecek .... lokma lokma derken ögün kadar yeniliyor dikkat et!

günaydınlar

ziligurti çok teşekkürler size de çok geçmiş olsun daha bizimki kreşe gitmiyor kreşe başlayınca normal çocuk hastalıkları çok oluyormuş ben seneye için düşünüyordum ama çok da korkuyorum açıkçası çünkü iki yıldır ateş bizi ve kızımı çok yordu, inşallah ameliyattan sonra düzelirse şöyle bir yıl vücudu bir dinlensin ondan sonraki sene yazdırayım diyorum ama zaman gösterecek

ne kötü bir güni, allah rahmet eylesin maden işçilerine, ne kadar acı,

İÇERDE KALANLARIN SAYISI BAYA YÜKSEK SANIRIM ...
YAKINLARINA RABBIMM SABIR VERSİN .......:26:

akşamına sebze varsa ekle banum çok kuru .... yada öyeleye salata .. bagırsakların çin kuru menü .... azlıgına gelince salata ekle

Aebenim ben geldim hayırsızın :)

Zayiflamanin sirrini buldum aebenim Diyarbakır!
Yeminimi bozum artık vejetaryn değilim acilı acılı ismi lazım degil (caniniz ozenmesin ne cktik be diyet yapacaz diye)seyleri yiyosun yazin 40 50 60 derecede 7\24 sauna etkisi can sikintisina birde spora yaziliyosun hoppp olduda bitti maşallah

Diger arkadaslar sizede merhabalar kolay gelsin igne iplik olasinisiz tez zamanda

Son düzenleme:

:).... HOŞGELDİN BEDİŞŞ.. mecburi hizmet bitmedimi ? .... kilo vermene sevindim , neler yapıyorsun hayat nasıl saunadan ve kebablardan başka ......

günyadınnnn

aben abla sabah yeidm karabugdayımı tadıd aöyle çok kötü degilmiş
gerçi saman olsa yiycek moddayım zayıflamak için , habire artı çıkıyorum neden bilemedim

sabah 3 ymk karabugdayı az suda haşladım sonra bıraktım şişti domates salatalık maydanozun içine kattım yeidm
yanlış yapmadım umarım , iki gün yapıcam yapabilirsem sonra cteis misafirleirm gelicek onlarla az az yersem pazar günü protein yapıp
ptesi tekrar karabugday yapayımd iyorummm

elmalı tarçınlı naısl oluyor abla

elma, tarçın, karabugday benim damak zevkime uymadı :) en iyi yogurtla yenebilyor bana göre .. dene bakalım banum sendede sonucunu görmüş olursun ..

öglen yogurtlu yeidm nane ve pul biber atıp güzeldi ,
yarınd ayaparsma belki tartı iner::)

birde bunun sonrası naısl beslenmek gerekiyor protein agırlıklı
diye düşüdnüm ben ama , bilemeidm tabi

kömür karası bir güne daha uyandık malesef....

rabbim üç ayların yüzü suyu hürmetine günahlarını affeylesin,makamlarını şehit makamı eylesin inşallah..acılı ailelerine dayanma sabrı versin...

insan ne diyeceğini,ne yazacağını bilemiyor gerçekten..dahada içeride yüzlerce insan var...siyasi rantlar ve ekmek parası uğruna kurban olmuş...

ülkemizin ve hepimizin başı sağolsun,üç gündür kafam yerinde değil..memlektime yakınlığı ve çok kez gitmişliğim nedeniyle acılarını gerçekten ciğerimde hissediyorum kızlar.. önceki okulumdan bir arkadaşımın abisiydi o madene 3 kez girerek işçileri çıkartmaya çalışırken zehirli gaza maruz kalmaktan dolayı vefat eden maden mühendisi... mekanları cennet bahçeleri olsun inşallah...

bende bu gün okuldan erken çıktım(13:30'da) dünn bu gün boğazlarımda bir yanma,konuşamıyorum acısından..öksürük,her yerimin ağrısı sızısıda cabası...son 3 derse giremedim..düşüp kalacak kadar kötüydüm..eşimde yok evde bana bakacak..(iş seyahatinde)

kafam sersem gibi,saati gelsinde oğlumu okuldan alıp eve atayım,ne yemek istiyor canım nede içmek..çok yatıp uyuyasım dinlenesim var.ama yapamıycam sanırım,oğluşun ödevi,banyosu,yemesi,içmesi ,uyuması derken gece yarısı olacak...:2::2:

zilim çok üzüldüm allah rahmet eylesin

allah hepsinin yardımcısı olsun , eşsiz kalan kadınlar, yetim kalan evlatlar(

İyi geceler ..

Bugun kimse gelmemis ..

Nazlim iki gundur yoksun !

Bugun yogundum sabah hastane oyleden sonra sohbet. Aksamustude srkadaslar derken aksam oldu .

Bu arada kizlar 7. Takima girdim eski arkadaslarla .

sağol banum...

ben bu günde kula gidemedim,sabah inleye inleye uyandım.kalkacak takatim yoktu ,aradım okulu gidemedim..çok fenayım valla,ağzımın zerre kadar tadı yok,ne yesem tadı tuzu yok.eşim akşam saati geldi eve.tüm gün oğluma bile faydam olmadı..
kuzum kendi başına oynadı durdu evin içinde,oda biraz hastaydı ve ben halsizlikten okula götüremedim ...

hazır yemeği zor ısıtıp koydumm çocuğun önüne..
ilaçlarımmı aldım,,iyice pelte gibi olum..yataım bari erkenden...:2:

günaydın......

GEçmiş olsun zilim . vucud ne desin o tempoya :26:
bugün iyisindir inşallah

günaydınn

zilim çok geçmiş olsun cnm ama aben ablamın dedgi gibi bünye ne desin ((

abla hayırlı olsun takıma girmişsin

benimde kilom 67.8

+1 kilo

merhabalar

rapor verim dedim diyete devam:) ancak dün sabah kahvaltıda daha doğrusu öğlen 12,30 da yaptık kahvaltıyı üç dilim ekmek ve reçel de yedim azcık ama sonrası 3 saat parkda koşturmaktan bişey kalmamıştır sanırım, biranönce spor falan yapmam lazım toparlanmak için, düğmesi kapanmayan pantolum vardı ona giriyorum şimdi, 67,8 idim sabah, ancak vücudumun şekle girmesi gerek plates falan benim bıcırkla imkansız, spor salonu da olmaz ne yapacağımı bilemedim, kilo verdiğimi kimse farketmiyor buarada bitek ben anlıyorum demekki diyorum nasıl kamüfle ettiysemondan anlamıyor kimse

slmlar herkese....

19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN..SON DERECE BURUK BİR 19 MAYIS ..hiç bayram gibi değil..zaten 19 mayısı bayram olmaktan
çıkaralı 19 mayısında diğer günlerden pek bir farkı kalmamıştı,ama bu gün çok daha kasvetli oldu ..kaç ocağa kor düştü,bu gün bayram olmuş kime ne...

aebenim ve banuşum valla eskisi kadar tempolu değil sanki bu aralar hayatım..arada bi kadın geliyorya temizliğe..sün geldi mesela,bende ona yardım ettim çarçabuk bitti valla temizlik..anaaa bumuymuş yaw dedim..hala bişeyler eksik kalmış gibi hissettim hatta çabuk bitince..kadına onuda yaptık dim,bunuda yaptık dimi diye sordum durdum:)) ev temizdi zaten ondan çabuk bitti yapacak bişey kalmadı dedi gitti...bende bi kahve yaptım,temiz terasımda kuruldum içtim..bi iyi geldiki sormayın walla...
ben bu durumu hep pestilim çıkmış vaziyette yapmaya çalışırdım..kendim çok yorulmayınca ev temizlenmemiş gibi geldi durdu dün:))

akşam üstüde hem parka hemde avm'ye gittik..migrostan eşim bişey aldı kendine..ama eve gelince taliplisi arttı.adamcağız kendi kullanamadı:))
tepesinden asmalı,ister yatak ister oturmak için sallanan yada sabitlenebilen fasulyeye benziyor şekli..salıncakmı diyeyim artık oturakmı...öle bişey...yarım daireye benziyo yani şekli,ama acaip rahatmış yani...oğlumla ikimiz inmedik üstünden,kucak kucağa kitap okuduk...

iyileştim yani,bir kaç gün ard arda evde kalmak hem psikolojime hemde bedenime iyi geldi walla...birde spor yapacak kudreti bulsam damarlarımda,pek iyi olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…