salata eklersen kaçamak arkası için az değil banum ...... Kru yemişi esgeç bu haftavardı şirkette malzemem yapayım ozman salata
ama az degild imi kuruyemiş eklemek istedim ama hep kavrulmuş alıyorum
onuda çok yiyorum diye almadımYanımaa
kilom umarım düşer bu hafta
salata eklersen kaçamak arkası için az değil banum ...... Kru yemişi esgeç bu hafta
bencede sence yemiyorum kuruyemişş ,
yagsızz süt ile kahvede hoşuma gidiyorr içip çıkıyorum
eve gitigimde aç olmuyorum ama bir lokma ondna bir lokma bundna derken yiyorumda sanırım
o sebeptenn limonlu bri su yapıyorum hemen sıcak sıcka onu içiyorum
günaydınlar
ziligurti çok teşekkürler size de çok geçmiş olsun daha bizimki kreşe gitmiyor kreşe başlayınca normal çocuk hastalıkları çok oluyormuş ben seneye için düşünüyordum ama çok da korkuyorum açıkçası çünkü iki yıldır ateş bizi ve kızımı çok yordu, inşallah ameliyattan sonra düzelirse şöyle bir yıl vücudu bir dinlensin ondan sonraki sene yazdırayım diyorum ama zaman gösterecek
ne kötü bir güni, allah rahmet eylesin maden işçilerine, ne kadar acı,
akşamına sebze varsa ekle banum çok kuru .... yada öyeleye salata .. bagırsakların çin kuru menü .... azlıgına gelince salata ekle
Aebenim ben geldim hayırsızın :)
Zayiflamanin sirrini buldum aebenim Diyarbakır!
Yeminimi bozum artık vejetaryn değilim acilı acılı ismi lazım degil (caniniz ozenmesin ne cktik be diyet yapacaz diye)seyleri yiyosun yazin 40 50 60 derecede 7\24 sauna etkisi can sikintisina birde spora yaziliyosun hoppp olduda bitti maşallah
Diger arkadaslar sizede merhabalar kolay gelsin igne iplik olasinisiz tez zamanda
günyadınnnn
aben abla sabah yeidm karabugdayımı tadıd aöyle çok kötü degilmiş
gerçi saman olsa yiycek moddayım zayıflamak için , habire artı çıkıyorum neden bilemedim
sabah 3 ymk karabugdayı az suda haşladım sonra bıraktım şişti domates salatalık maydanozun içine kattım yeidm
yanlış yapmadım umarım , iki gün yapıcam yapabilirsem sonra cteis misafirleirm gelicek onlarla az az yersem pazar günü protein yapıp
ptesi tekrar karabugday yapayımd iyorummm
elmalı tarçınlı naısl oluyor abla
birde bunun sonrası naısl beslenmek gerekiyor protein agırlıklı
diye düşüdnüm ben ama , bilemeidm tabi
sağol banum...
ben bu günde kula gidemedim,sabah inleye inleye uyandım.kalkacak takatim yoktu ,aradım okulu gidemedim..çok fenayım valla,ağzımın zerre kadar tadı yok,ne yesem tadı tuzu yok.eşim akşam saati geldi eve.tüm gün oğluma bile faydam olmadı..
kuzum kendi başına oynadı durdu evin içinde,oda biraz hastaydı ve ben halsizlikten okula götüremedim ...
hazır yemeği zor ısıtıp koydumm çocuğun önüne..
ilaçlarımmı aldım,,iyice pelte gibi olum..yataım bari erkenden...:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?