• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ziligurti çok geçmiş olsun geçmiş zaten sanırım:)) teras keyfi bi başka oluyordur

bugün

sabah iki yumurta domates salatalık peynir zeytin

sonra park ve eve gelememe
saat 3 de eve gelme baktım zaman geçmiş fıstık portakal bol su

birazdan karnıyarık ve cacık

gece de erik yerim miss

bugünlerde iki öğün oluyor nedense ama kızımı eve sokamıyorum

üçüncü haftam yarın bitiyor arakaşlar ve sabah 67,4 düm çok sevindim inşallah hep böyle devam eder

günaydın .....hayırlı sabahlar vede haftalar olsun inşallah :16:

tatil bitti hatunlar nerdesiniz .....

banuş ne yaptın detoksu ???

ziligurti çok geçmiş olsun geçmiş zaten sanırım:)) teras keyfi bi başka oluyordur

bugün

sabah iki yumurta domates salatalık peynir zeytin

sonra park ve eve gelememe
saat 3 de eve gelme baktım zaman geçmiş fıstık portakal bol su

birazdan karnıyarık ve cacık

gece de erik yerim miss

bugünlerde iki öğün oluyor nedense ama kızımı eve sokamıyorum

üçüncü haftam yarın bitiyor arakaşlar ve sabah 67,4 düm çok sevindim inşallah hep böyle devam eder
tebrikler zeynocum ...:46::46:
2 ögünde bir mahsur yok canım montide zaten ara ögünlerinde var :34:
menünde güzel afiyet olsun :46:

zilim toparlanmışsın :16:

nazlım sen nerelerdesin ???:44:

aysel yine yok oldu bişi yoktur inşallah :ssz:

diyarrrr sen nasılsın ayça kayayla devammı durumun nedir .....

günaydınlar herkese .

aeben ablacığım buralardayım ama nedense hiç bişey yapasım yoktu kaç gündür . geçen pazartesi 66.8 görmüşken cuma 67,5 gördüm tekrar :)

kilo bildirimine gelirsek

09.05.2014 67,7 kg
16.05.2014 67,5 kg
giden : 200 gr :1:

günaydınlar herkese .

aeben ablacığım buralardayım ama nedense hiç bişey yapasım yoktu kaç gündür . geçen pazartesi 66.8 görmüşken cuma 67,5 gördüm tekrar :)

kilo bildirimine gelirsek

09.05.2014 67,7 kg
16.05.2014 67,5 kg
giden : 200 gr :1:

bu hepimize her zaman oluyor nazlım baskül dalgalanıyor vede azda olsa artı çıkmak insanı etkiliyor . sonuç öyle olmuyor uzun vadede bakılırsa :34:200 grda olsa gitmiş tebrikler :46: az değil toplam bakarsan 15 iloya yaklaştı :34::46::46::46:bunu düşün mutlu ol bence :16:kalanda elbet gidecek ...
bende buralardayım artık sık sık yazarım ... 7. takıma arkadaşlarla beraber tekrar açtık buda belki bana vesile olur ....
dua edin kızlar kortzol kulanmaya gerek kalmasın:ssz:

Son düzenleme:
bu hepimize her zaman oluyor nazlım baskül dalgalanıyor vede azda olsa artı çıkmak insanı etkiliyor . sonuç öyle olmuyor uzun vadede bakılırsa :34:200 grda olsa gitmiş tebrikler :46: az değil toplam bakarsan 15 iloya yaklaştı :34::46::46::46:bunu düşün mutlu ol bence :16:kalanda elbet gidecek ...
bende buralardayım artık sık sık yazarım ... 7. takıma arkadaşlarla beraber tekrar açtık buda belki bana vesile olur ....
dua edin kızlar kortzol kulanmaya gerek kalmasın:ssz:

hayırlı olsun ablacığım 7.takımdanda takip ederim seni benim tanıdığım kimse varmı 7.takımda . dalgalanmalar normal ablacığım bunu biliyorum aslında bişey yapmak istememem soma faciasından dolayı sanırım baya etkilendim olaydan :14:

hayırlı olsun ablacığım 7.takımdanda takip ederim seni benim tanıdığım kimse varmı 7.takımda . dalgalanmalar normal ablacığım bunu biliyorum aslında bişey yapmak istememem soma faciasından dolayı sanırım baya etkilendim olaydan :14:

Etkilenmemek mümkünmü nazlım bogazım dügümlendi yutkunamadım bazan :ssz: ateş düştügü yeri yakıyor bizler nekadar üzulsekte birgün gelecek unutucagız.. onlar bunu yaşayacak :ssz: ölen rahmetli oldu daha çok geride kalana üzülüyorum ben :ssz:Allah mekanlarını cennet eylesin ....

7. takımda eski 5. takımdaki hatunlar var nazlım kaliş sultan gibi.. hatırlarsın bende çok yazardım o zamanlar 5. takıma . benide çagırmışlar sagolsunlar .. belki sebeb olur banada ..:ssz: kiloma dikkat etmem lazım saglık açısından ...

Son düzenleme:
günaydınnn

aben abla , maslef ctesi bilmediigm sebepten dolayı tam 1 kilo artıdaydım kb başka brişyde yemedim :(
vee bu moral bozuklugu ile yemenin dibine vurudm 3 gündür, ben artık vazgeçsem iyi olacak kilo verme
işindinde ne yapsma olmuyorr

arkadaşlaırm çok a zyediigm için veremedigimi söylüyorlar:(

günaydınnn

aben abla , maslef ctesi bilmediigm sebepten dolayı tam 1 kilo artıdaydım kb başka brişyde yemedim :(
vee bu moral bozuklugu ile yemenin dibine vurudm 3 gündür, ben artık vazgeçsem iyi olacak kilo verme
işindinde ne yapsma olmuyorr

arkadaşlaırm çok a zyediigm için veremedigimi söylüyorlar:(

banum vazgeçmeyii UNUTTTTTT :4:
bizim öyle bir lüksümüz yokkkkkk:4:
demekki kara bugday sana gelmiyor karbonhidrat oldugundan .. sonrasında toprlamak yerine boşlaman olmamışşş:20:

ne yaptımsa olmuyor ne demak . son aylarda sen vermedinmi 6 kilo :29: sana diyorum hep banum şok diyetlere bel baglama diye . böyle düzenn bozuyor insanın ......

had bakalım bugün olmadı yarın toparlanıyorsun ..... az yedigni düşünmüüyorum ..tam miktarınıda bimasemde .. önemliolan porsiyondn çok ne yedigindir .. bunu sende biliyorsun :31: özelikle salatalarını bol tut.....

banum vazgeçmeyii UNUTTTTTT :4:
bizim öyle bir lüksümüz yokkkkkk:4:
demekki kara bugday sana gelmiyor karbonhidrat oldugundan .. sonrasında toprlamak yerine boşlaman olmamışşş:20:

ne yaptımsa olmuyor ne demak . son aylarda sen vermedinmi 6 kilo :29: sana diyorum hep banum şok diyetlere bel baglama diye . böyle düzenn bozuyor insanın ......

had bakalım bugün olmadı yarın toparlanıyorsun ..... az yedigni düşünmüüyorum ..tam miktarınıda bimasemde .. önemliolan porsiyondn çok ne yedigindir .. bunu sende biliyorsun :31: özelikle salatalarını bol tut.....

sabh 1 yumurta yeidm biraz peynir ve iki kaşık yogurt yiyip çıktım ama moralm yerlerde abla görmen laızmm
tükenmişlik sendromu yaşıyorum valla, ne kadar olmuyor desmed bari kh laır atayım diye bugün tavuk filan yiycemm

sabh 1 yumurta yeidm biraz peynir ve iki kaşık yogurt yiyip çıktım ama moralm yerlerde abla görmen laızmm
tükenmişlik sendromu yaşıyorum valla, ne kadar olmuyor desmed bari kh laır atayım diye bugün tavuk filan yiycemm

sırf proda yeme banu sebze kat salata vs ....
bugünde gecer bunu hep yasadık yaşıycazda .ama bir kere daha yaz bir yere şok diyetler insana kilo aldırıyor :34:

Etkilenmemek mümkünmü nazlım bogazım dügümlendi yutkunamadım bazan :ssz: ateş düştügü yeri yakıyor bizler nekadar üzulsekte birgün gelecek unutucagız.. onlar bunu yaşayacak :ssz: ölen rahmetli oldu daha çok geride kalana üzülüyorum ben :ssz:Allah mekanlarını cennet eylesin ....

7. takımda eski 5. takımdaki hatunlar var nazlım kaliş sultan gibi.. hatırlarsın bende çok yazardım o zamanlar 5. takıma . benide çagırmışlar sagolsunlar .. belki sebeb olur banada ..:ssz: kiloma dikkat etmem lazım saglık açısından ...

kalişi hatırlıyorum abla sultan gibi bizim 6.takımdaydı yanlış hatırlamıyorsam

kalişi hatırlıyorum abla sultan gibi bizim 6.takımdaydı yanlış hatırlamıyorsam

nazlım kalisteye ben kalişsutan derim :34:

7. takım bir nevi eski bizim zamanımızdaki 5. takım...
geçen gün kütoda merhaba demişti ama başka yazmadı ...

aynen abla vallahi bir daha asla yapmam şok diyet filan , çok kh aldım ya
3 gün biraz proteinle besleneyimd diye düşündüm..

akşam yemeigmi evde yesemm diyorum ama oda belli olmuyor işte off vallahi bi diyetisyene gidicme eni sonu ben :(

aynen abla vallahi bir daha asla yapmam şok diyet filan , çok kh aldım ya
3 gün biraz proteinle besleneyimd diye [COLOR=[B]"#FF0000"]düşündüm.[/COLOR][/B].

akşam yemeigmi evde yesemm diyorum ama oda belli olmuyor işte off vallahi bi diyetisyene gidicme eni sonu ben :(

banum aslı nda bu konularda fazla düşünüyorsun :34: biraz oluruna vede zaman bıraksan :31: normal saglıklı beslen vede zaman bırak basküle değil ...

banum aslı nda bu konularda fazla düşünüyorsun :34: biraz oluruna vede zaman bıraksan :31: normal saglıklı beslen vede zaman bırak basküle değil ...

valla abla ben bir kaz zamana bıraktım 10 kilo aldım :(
ben beceremiyorumm zamana beslenips aglıklı beslenme olayını malesef:(

valla abla ben bir kaz zamana bıraktım 10 kilo aldım :(
ben beceremiyorumm zamana beslenips aglıklı beslenme olayını malesef:(

:) banum zamana bırakacagın diyet .kiloyu zamana bırakcaksın demedim da........ diyete devam, beklenti zaman dagılacak :34:

:) banum zamana bırakacagın diyet .kiloyu zamana bırakcaksın demedim da........ diyete devam, beklenti zaman dagılacak :34:

ha anlaıdm , ama abla benz aten ayda 5 kilo vereyimd iye bri deridm yokki
ama diyet yapuıpta yerinde saymakta insnaın canını sıkıyor yoksa ayda 3 kilo versme bana yeter :(
yani haftada1 kilo vereyim yada her hafta takırr taır vermek degilki benim derdim..

ama 3 hafata 0 verip üstüne birde 1 kilo almak çok sama kim olsa sinirleir bozluyrr

ha anlaıdm , ama abla benz aten ayda 5 kilo vereyimd iye bri deridm yokki
ama diyet yapuıpta yerinde saymakta insnaın canını sıkıyor yoksa ayda 3 kilo versme bana yeter :(
yani haftada1 kilo vereyim yada her hafta takırr taır vermek degilki benim derdim..

ama 3 hafata 0 verip üstüne birde 1 kilo almak çok sama kim olsa sinirleir bozluyrr

banuş bu benim içinde geçerli canım . o yüzden seni çok iyi anlıyorum . bu onuda haklısın ama varmı başka yolll:38:

Back