Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anneler günü için kv me çok şık bir kahve fincanı aldım
benim ince porselen takımım var çok gebenirdi her geldiginde, .ok güzle derdi
ona benzer inc ebir porselen aldımm , hatta geçende dmeişti çok güzle benim böyle büyük fincnaım yok filan diye
isabetli bri heidye oldu begenir umarımm :26::26:
niye begenmesin banum ..
selam kızlar ....
nazlım afiyet olsun .....
zeynecum canım monti kan şekerini dengede tutugu için regl dönemlerindede eskisi kadar zorlanmazsın banumda bazı tarifler vermiş .. kuru meyveleri yogurda katıpd yiebilirsin tarçınla oda baya tatlı istegini alır ....
zilim varmı analık hissi gibi dimi
kızlar dr gittim bu sabah ... teşhisim kondu nefrit tedaviye henüz tam karar vermedik . bir kaç ay daha tahlilerim devam edecek .bu ilaçlarımla devam edecegim şimdlik . kortizol için birkaç ay sonra tahlil sonuçlarana göre karar verecegiz .... malesef tamamen iyileşme ihtimali yokmuş . .. bu seviyeden sonra bunu korumak önemli ...hayırlısı bakalım .. şu anda zaten ilk seviyede böbreklerdek sorun, ilaçlarla bu seviyede tutmaya çalışıcaz bakalım , mevlam neylerse güzel eyler inşallah , ondan gelenede hamd etmek düşer bizlerede
tuza dikkat etmem gerek , birde kilo almamam vede vermem lazım .
bu akşam benim yegenler geliyor, pazar akşamına kadar bendeler yavruşlarım .. yani analar gününde 6 çoçugum olacak aneleri karadeniz turuna gidiyor bende yollada bizde kalsınlar dedim, bizimkilerde özlediler kuzenlerini
banuş sen nerelerdesin ....
diyarla aysel uçtu nerdeler yahu .. hele diyarım sen nayaptın diyetisyen işini ....
tekrar çok geçmiş olsun ablacığım ALLAH dermansız dert vermesin İNŞALLAH