• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

anneler günü için kv me çok şık bir kahve fincanı aldım
benim ince porselen takımım var çok gebenirdi her geldiginde, .ok güzle derdi

ona benzer inc ebir porselen aldımm , hatta geçende dmeişti çok güzle benim böyle büyük fincnaım yok filan diye
isabetli bri heidye oldu begenir umarımm :26::26:

anneler günü için kv me çok şık bir kahve fincanı aldım
benim ince porselen takımım var çok gebenirdi her geldiginde, .ok güzle derdi

ona benzer inc ebir porselen aldımm , hatta geçende dmeişti çok güzle benim böyle büyük fincnaım yok filan diye
isabetli bri heidye oldu begenir umarımm :26::26:

niye begenmesin banum ..:34:

iyi günler herkese

bugünkü menüm

sabah
2 dilim ekmek
beyaz peynir
domates

öğlen

fırında köfte
salata

ara
1 adet elma

akşam
1 avuç çiğ fındık
1 kutu süt

bende dünki menümü yazayımm

kahvaltı
1 yumurta
peynir
1 bardak süt

öglen
tavuklu patlıcan yemegi
yogurt

akşam
2 kaşık yulaf
yogurt
bir nimik nektari

arkadaşlar bir sorum olacak ama regl döneminde ne olacak diyet, noramlde hiç tatlı arayan biri değilim, yani tatlı ihtiyacımı elmayla falan giderebiliyorum ama regl den birkaçgün önce ve o dönem sürekli tatlı yiyorum, yani çikolata, az kaldı şimdiden korktum ne yapacağım diye, hani böyle kilo almadan o bir hafatayı atlatma yolu varmıdır?

bugün
sabah
2 yamurta paynir domates salatalık

ara
türk kahvesi

öğlen sebze çorbası ve karabuğday yoğurtlu

ara
bir elma olur muhtemelen

akşam
karnıyarık salata yoğurt

saat 21:00 de de bir elma ya da erik yer oldum

8 gündür pılav pişmiyor evde, bugün ilk defa yapacağım ev ahalisine, inşallah nefsime hakim olurum bugünde o karnıyarığın yanında pilavı yemem:18:

zeyno

tarçın tatlı istegini yok ediyor tavsiye ederim , bir iki kare bitterde yiyebilirisn kahvenin yanına

elmayı rendeleyip taröçınla pişirip yogurt üserine döküp yiyebilirisn , bir kaç tarif vardı böyle
tarçınlı süt büyük ölçüde keser işrahını sütü ısıt içine toz tarçın ekle

slmlar:3:

banum bencede kayınvaliden beğenecektir cnm..düşünmen yeterli zaten..alınan hediyenin boyutu yada fiyatı önemli değildir gibi geliyor,helede evlladından yada onun eşinden gelen bi hediye ise...

oğlum okulda korkunç bi maske yapmış bu gün..çokta beğenmiş kendisi..ama kıyıpta takamamış kenarına taktığı lastik kağıdı yırtar diye..okuldan almaya gttiğimde " annecim bunu yaptım,çok güzel oldu,herkes çokk beğendi ama sana hediye edebilmek için yırtılmasın diye takmadım,beğendnm,çok mutlu oldun mu ? " dedi..walla boğazım düğümlendi..yawrum kendi beğendiği bişeyi sırf ben mutlu olayımm diye kıyıpta takmamış..hemen taktım oracıkta:)) nasıl hoşuna gitti anlatamam.boynuma bi sarıldı....:43: annem seni çok seviyorum diye...

insan evladı tarafından düşünüldüğü hissedince çok mutlu oluyor yaw..hele gelinde olunca dahada iyi olur gibi geldi bi an düşününce..

cuma günü oğlumun okulunda anneler günü için gösteri ve hediyeler hazırlıyorlarmış ama öğr.tembihlemiş sır vermiyor hiç sıpam...:1:

hepiciğiniz iyisinizdir umarım..ben yine kaçar...:10: (süt mayalamıştım ,açayımda soğusun..:56:

herkese günaydınlar

bugünkü menüm

sabah
3 dilim ekmek
beyaz peynir
kahvaltılık sos
yeşil zeytin ezmesi

öğlen
tavuklu kabak yemeği
yoğurt

ara
1 adet elma

akşam tavuklu kabak yemeği
ayran

selam kızlar ....

nazlım afiyet olsun .....

zeynecum canım monti kan şekerini dengede tutugu için regl dönemlerindede eskisi kadar zorlanmazsın :34: banumda bazı tarifler vermiş .. kuru meyveleri yogurda katıpd yiebilirsin tarçınla oda baya tatlı istegini alır ....

zilim varmı analık hissi gibi dimi :31:

kızlar dr gittim bu sabah ... teşhisim kondu nefrit :ssz: tedaviye henüz tam karar vermedik . bir kaç ay daha tahlilerim devam edecek .bu ilaçlarımla devam edecegim şimdlik . kortizol için birkaç ay sonra tahlil sonuçlarana göre karar verecegiz .... malesef tamamen iyileşme ihtimali yokmuş . .. bu seviyeden sonra bunu korumak önemli ...hayırlısı bakalım .. şu anda zaten ilk seviyede böbreklerdek sorun, ilaçlarla bu seviyede tutmaya çalışıcaz bakalım , mevlam neylerse güzel eyler inşallah , ondan gelenede hamd etmek düşer bizlerede :16:
tuza dikkat etmem gerek , birde kilo almamam vede vermem lazım .

bu akşam benim yegenler geliyor, pazar akşamına kadar bendeler yavruşlarım .. yani analar gününde 6 çoçugum olacak :9::52: aneleri karadeniz turuna gidiyor bende yollada bizde kalsınlar dedim, bizimkilerde özlediler kuzenlerini :31:

banuş sen nerelerdesin ....
diyarla aysel uçtu nerdeler yahu .. hele diyarım sen nayaptın diyetisyen işini ....

burdayım abla
çok geçmiş olsun :(( ev kalabalık olcka deseneee anneler gününde ne güzell:)

zilimmm maşalahh snein oglanaaa ay zilim hanis en foto ekliycektin ya göster artık gül yüzünü tee 4 sendir bi foto ekletemedik yahu :1::1::1::1::1:

abla markete gittigmde elim şu kahvaltılık gevreklere gidip duryor nesfit filan vaya
onu alamya gidip yulaf ezmeis alıp çıkıyorum her seferindee:30::30::30:
alamka istiyorum alamıyorum snaki çok yiycemiş gibi oluyorumm:26:

selam kızlar ....

nazlım afiyet olsun .....

zeynecum canım monti kan şekerini dengede tutugu için regl dönemlerindede eskisi kadar zorlanmazsın :34: banumda bazı tarifler vermiş .. kuru meyveleri yogurda katıpd yiebilirsin tarçınla oda baya tatlı istegini alır ....

zilim varmı analık hissi gibi dimi :31:

kızlar dr gittim bu sabah ... teşhisim kondu nefrit :ssz: tedaviye henüz tam karar vermedik . bir kaç ay daha tahlilerim devam edecek .bu ilaçlarımla devam edecegim şimdlik . kortizol için birkaç ay sonra tahlil sonuçlarana göre karar verecegiz .... malesef tamamen iyileşme ihtimali yokmuş . .. bu seviyeden sonra bunu korumak önemli ...hayırlısı bakalım .. şu anda zaten ilk seviyede böbreklerdek sorun, ilaçlarla bu seviyede tutmaya çalışıcaz bakalım , mevlam neylerse güzel eyler inşallah , ondan gelenede hamd etmek düşer bizlerede :16:
tuza dikkat etmem gerek , birde kilo almamam vede vermem lazım .

bu akşam benim yegenler geliyor, pazar akşamına kadar bendeler yavruşlarım .. yani analar gününde 6 çoçugum olacak :9::52: aneleri karadeniz turuna gidiyor bende yollada bizde kalsınlar dedim, bizimkilerde özlediler kuzenlerini :31:

banuş sen nerelerdesin ....
diyarla aysel uçtu nerdeler yahu .. hele diyarım sen nayaptın diyetisyen işini ....

tekrar çok geçmiş olsun ablacığım ALLAH dermansız dert vermesin İNŞALLAH :16:

aebenim çook geçmiş olsun aplam..rabbim dermansız dert vermesin,kalan her şeye çare var şükür...konrtollerini,tahlillerini aksatma aplam..:71:

banum nasıl yapılıyorsa söyle şu resim ekleme işinide becerebilirsem yapayım cnm..valla hiç merak etmemekte kötü..laptobu elime sadece nette sörf yapmak,kk'ya girmek ve okulda iş güç için kullanıyorum.hepsi o...teknik olarak ne telefonun ne laptobun hiç bişeyini ne merak ediyorum nede biliyorum..:50:

eşimde benim tam tersim,neyin yenisi çıksa bilir,araştırır..evde elektronikle alakalı ne varsa kurcalar.benim telin nesi var nesi yok ben bilmem..telefonmu telefon..alırken hiç özellik aramadım,eşim şusuda var busuda var bunu alallım dedi.iyi dedim aldım ama ne senin dediğin şu vatsap mı ne varya onu bilirim nede başka işlevlerini..facem yok düşün,o derece meraksızım bilişim işlerine...

oğlum bu günde kumbarasını babasına gizlice götürüp aç bunu baba,yarın öğretmenime vericem anneme çaktırmadan sorup ne istediğini öğrensin paralarımla anneme hediye alsın demiş:))

yarın okulda gösterileri varya ,sabahtan öğretmene tenbihliycekmiş anneme çaktırmadan sorup öğrenin ,ben sorarsam anlar diycekmiş:)) sonrada paralarını verip hediye aldıracakmış..kadın işi gücü okulu bırakıp bana hediye seçmeye gitsinmiş:1:
annanesinin dedesinin verdiği harçlıkları biriktiriyor kumbrasında onlarla bana hediye aldırakmış kuzum.eşimde biz cumartesi günü seninle çıkar alırız,öğretmenin okulu bırakıp çıkamaz diye ikna etmiş..

kızım yok diye bazen endişeleniyorum ,erkek çocuk düşünemez ilerde falan diye ama böyle düşünmesi beni teselli ediyor :9:

ben saçlarımı fönleyip yatayım,saçlarım ıslak dondu kafam:10:

bu arada lara nerde,bi şey diycekti size kayboldu gitti....

günaydın . hayırlı cumalar

kilo bildirimine gelirsek bu hafta sabit kalmışım

geçen hafta : 67,7 kg
bu hafta : 67,7 kg
giden : 0 :14:

bugünkü menüm

sabah
3 dilim ekmek
beyaz peynir
domates

öğlen
tavuk şiş
ayran

ara
1 adet elma

akşam
tavuk şiş
ayran :56:

günaydınnnnnnn

zilimmm maşalahh senin oglana hepsini sardı bi ananler günü heycanı desene :)
valla kız olayına gelincede şöyleki ben süslenmyi makyajı kendime bakmayı çok severim , eskidne kendime ne alırsma parfüm krem kv de alırıdm
sonra bizim araız baya aöçıldı gerildi filan uzun müddet bişiy almamıştım geçen anneler gününd ebri krem aldım çok begenmiş
beni ardı ondan bulamaıdm bana alırmısın diye kkadınlar günüydü gittim aldım
dünde kipada indirim vardı şampuan krem , herşeyin aldıms eve röle şeyleri ama genöçken yapmamış içinde kalmış.
bende şimdi eskisi kadar sık olmasada ara sıra alıyorum yineee. mutlu etmek hoşuma gidiyorrr:34::34::34:
yani diyecegim oki kız yoksa gelin var diycez napakk bacım:1::1::1::1:

nazcım haftaya gider inşşakllah sne bu azimle süper olcaksınn

ha zilim gogle play store indir tele eşine söle indirisn ordan watsaop yazz iner
biz sizi aben ablamla watsaptan aldatıyoruz buraya foto eklemek zor ya ben ona ara sıra watsaptana tıyorum ,
nazlınınd afacesi varr e sende bul bri yöntem gayrı

Back