günaydınnnnnnn
zilimmm maşalahh senin oglana hepsini sardı bi ananler günü heycanı desene :)
valla kız olayına gelincede şöyleki ben süslenmyi makyajı kendime bakmayı çok severim , eskidne kendime ne alırsma parfüm krem kv de alırıdm
sonra bizim araız baya aöçıldı gerildi filan uzun müddet bişiy almamıştım geçen anneler gününd ebri krem aldım çok begenmiş
beni ardı ondan bulamaıdm bana alırmısın diye kkadınlar günüydü gittim aldım
dünde kipada indirim vardı şampuan krem , herşeyin aldıms eve röle şeyleri ama genöçken yapmamış içinde kalmış.
bende şimdi eskisi kadar sık olmasada ara sıra alıyorum yineee. mutlu etmek hoşuma gidiyorrr
yani diyecegim oki kız yoksa gelin var diycez napakk bacım
nazcım haftaya gider inşşakllah sne bu azimle süper olcaksınn
ha zilim gogle play store indir tele eşine söle indirisn ordan watsaop yazz iner
biz sizi aben ablamla watsaptan aldatıyoruz buraya foto eklemek zor ya ben ona ara sıra watsaptana tıyorum ,
nazlınınd afacesi varr e sende bul bri yöntem gayrı
İNŞALLAH banu haftaya daha çok gider . akşam hiç enerjim yoktu spora gidemedim gitmiş olsaydım bir kaç gramcık giderdi herhalde :) artık önümüzdeki maçlara bakacağız kesin karar verdim haftaya pazartesi salı ayran detoksu yapıcam işyerinde bana uyan yemekte yok zaten
günaydın iyi haftalar
anneler günümüz kutlu olsun
herkes iyidir inşallah
nazlişkom kuzu ne kadarlık oldu? keyfi nasıl?
günaydın kızlar, mutlu haftalarrr
günaydın banu sanada iyi ve bol eksili haftalar
naz bende sbait çıktım çok cnm sıkıldı ya
akşamalır yulaf yemiştim ondnamı yoksa pteis bol kaçamak yapmıştıma kşam ondanmı anlamadım
sıkma canını banu gidiyor kilolar . bende cuma sabit çıkmıştım ama dün bir tartıldım 66,8 çıktım 900 gr gitmiş :)
dün kardeşimin eşine yemege gittik
abla yemezsen küserim dedi herşeyden az az yeidm evdede iki kurabiye yemiştim
bu hafta daha çok diikkat edeyeim bakalım gider inşş
motivasyonu bozuluyor insanın ya gitmeyince((
ben haftanın 1 günü 1 öğün kendime ödül veriyorum banu o hafta canım ne istiyorsa ondan yiyiyorum sonrasında bişey olmamış gibi devam ediyorum bu sefer önceden olsaydı devamı gelirdi . çok şükür artık kendimi frenleyebiliyorum banu dün mesela kocaman bir kumpir yedim saat 16:00 da sonrasında hiç bir şey yemedim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?