Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

İNŞALLAH banu haftaya daha çok gider . akşam hiç enerjim yoktu spora gidemedim gitmiş olsaydım bir kaç gramcık giderdi herhalde :) artık önümüzdeki maçlara bakacağız kesin karar verdim haftaya pazartesi salı ayran detoksu yapıcam işyerinde bana uyan yemekte yok zaten

gider cnm duraklamalar sonsrası hıla gidiyor bak ben 74 ten 70 e zor düştümama sonrası hzılandı

dünki menü

kahvaltı
200 ml yagsız süt ile kahve
1 avuç çig fındık
2 parmak ezine peynir

öglen
lor ile iki yumruta lı omlet
domates-salatalıkk

akşam
2 ymk yulaf
tarçınlı yogurt
ekşi yeşil elma

slm herkesçiklere

banum senin gibi gelinim olur inşallah cnm..gelin kaynana süslenir gezeriz artık..

benim kayınvalidem yok,anneminde geçen hafta kutladık anneler gününü..bu pazar benim annneler günüm kutlanacak:))bu gün okuldada utanmasam ağlıycaktım valla,gözlerimde yaşlar titredi durdu...

koro şeklinde şarkı söylediler,şarkı bitti selam verecekler,o sırada oğlum yüksek sesle annecim seni dünyalar kadar çok seviyorum,bu şarkı senin içindi dedi herkes bi şaşırdı kaldı.sonrada alkışladılar hoşuma gitti walla...çıkışta oğlum niye öyle yaptın dedim,anne o kalabalıkta sessizlik olmasını bekledim,herkes seni ne kadar çok sevdiğimi duysun diye yaptım,öğretmenimde kızmadı zaten,kötü bi şey yapmadım bence dedi eşek sıpam:))

mum yapmışlar simli simli,birde grapon kağıttan karanfil:))

insanın kendi yetiştirdiği ağacın meyvelerini toplaması ne güzel bişeymiş..
nazlı bir kaç yıl sonra sende bu duyguları yaşayacaksın inşallah..
iyiki anne yapmış bizi yawrularımız,rabbim isteyen her kadına tattırsın bu yüce duyguyu...

AEBENİM SENDE BU TOPİĞİN ANNESİ SAYILIRSIN ABLAM,SENİNDE ANNELER GÜNÜN KUTLU OLSUN..
Ve tüm topik arkadaşlarımızın anneler gününü kutlarım,iyiki doğurmuşuz,iyiki anneyiz..bize bu duyguları yaşatan yawrucuklarımıza rabbim güzel bahtlar versin,hayırlı insanlarla karşılaştırsın...(amiiiiin)

Selam hatunlar .....

Zilim cok incesin tesekkur ederim :)
Bende tum annelerin gununu kutlarim . Yavrularinizla daha nice mutlu anneler gunu gecirmenizi dilerim ...
Dunyada bence annelikden daha guzel bisi yok :)

Biz anneler cok vericiyiz , karsilik beklemeden .... Rabbim kendi merhametinden bir parcada bizlere vermis ... Ama sunuda unutmayin kizlar birgun gelecek onlarinda kendi hayati ve yavrulari olacak ....demem o ki kendinizide unutmayin ,onlar hayatinizdan cikinca ( kismende olsa ) koca bir boslukta kalmayin .
Suan cok uzak bu dusunceler biliyorum ama kulaginizda kalsin :)

günadyınnnnnn anneler günü kutlaması başlamış topikteeee

öncelikle aben ablam başta olmak üzere
anneler gününüz kutlu olsun arkadaşlarr

aben ablam yine dogru söyledin çocuga bagmlı olmamak gerelkiyor çok fazla, sonrası zor olabilirr
allah güzle yazılar yazsın hepsine inşşşş...

bu arada kilom 66.8 sabitim yani oysaki çok dikkat etmiştim

merhabalar öncelikle hepinizin anneler gününü şimdiden kutluyorum

kızım ateşlendi, ben regl oldum sancım var, bu durum her ay kızımla yaşadığımız bir durum zaten ama en yakın arkadaşımın da tayini çıktı taşınıyorlar bugün onunla vedalaştık derken diyeti az önce yediğim küçük bir parça bitter dışında bozmadım, çünkü zayıflamayı en çok kızım için istiyorum, yazın kızımın peşinden koştururken oramı buramı çekiştirmek sucuk gibi terlemek istemiyorum artık, allah yavrularmıza şifa versin, salı günü biter ateşi yazamassam diye yazim dedim, dieyte devam sabah 68,5 idim,

günaydınlar hayırlı bir hafta olsun hepimiz için . hepinizin geçmiş anneler gününü kutluyorum .

günaydın iyi haftalar

anneler günümüz kutlu olsun

herkes iyidir inşallah

nazlişkom kuzu ne kadarlık oldu? keyfi nasıl?

günaydın iyi haftalar

anneler günümüz kutlu olsun

herkes iyidir inşallah

nazlişkom kuzu ne kadarlık oldu? keyfi nasıl?

günaydın elifçiğim nasılsın . kuzu 11 aylık oldu canım . bu aralar hasta kuzucuk pek keyfi yok onun için . senin 2.kuzu ne zaman geliyor bakalım

naz bende sbait çıktım çok cnm sıkıldı ya
akşamalır yulaf yemiştim ondnamı yoksa pteis bol kaçamak yapmıştıma kşam ondanmı anlamadım

sıkma canını banu gidiyor kilolar . bende cuma sabit çıkmıştım ama dün bir tartıldım 66,8 çıktım 900 gr gitmiş :)

sıkma canını banu gidiyor kilolar . bende cuma sabit çıkmıştım ama dün bir tartıldım 66,8 çıktım 900 gr gitmiş :)

dün kardeşimin eşine yemege gittik
abla yemezsen küserim dedi herşeyden az az yeidm evdede iki kurabiye yemiştim
bu hafta daha çok diikkat edeyeim bakalım gider inşş
motivasyonu bozuluyor insanın ya gitmeyince((

dün kardeşimin eşine yemege gittik
abla yemezsen küserim dedi herşeyden az az yeidm evdede iki kurabiye yemiştim
bu hafta daha çok diikkat edeyeim bakalım gider inşş
motivasyonu bozuluyor insanın ya gitmeyince((

ben haftanın 1 günü 1 öğün kendime ödül veriyorum banu o hafta canım ne istiyorsa ondan yiyiyorum sonrasında bişey olmamış gibi devam ediyorum bu sefer önceden olsaydı devamı gelirdi . çok şükür artık kendimi frenleyebiliyorum banu dün mesela kocaman bir kumpir yedim saat 16:00 da sonrasında hiç bir şey yemedim canım

bende hafta sonlaır izin veriyorum kendime 1 gün bu hafta pazra günü izin verdim
ama hafta içi bişiyler yapıp , 66.8 i kırmam laızm

bugünkü menümü yazayım unutmadan

sabah
3 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
salatalık

öğlen
taze fazülye ( ALLAHIN gücüne gitmesin tadı çok kötüydü azcık yiyebildim )
10 adet fındık
1 bardak ayran

ara
3 adet kuru incir

akşam
1 avuç fındık
1 bardak ayran

Merhabalar hatunlar ..

Yegenleri yolladik dun .....

Elifim hosgeldin , nasilsin ? Dogumun ne zaman ?

Nazlim tebrikler gitmis yine kilolar :)

Banusum iner baskul bak kacamak yapmissin ama yine sabitsin ....

Zeynocum , ah o regl sancisi ilkgun benide olsuruyor .. Canim ozel degilse kuzunun rahatsizligi nedir ?

Kizlar ayselve diyar nerelerde yahu ........

bugün içimde bir canavar var sanki çok acıktım sabahtan beri bir açlık hali canım bişeyler yemek istiyor buna nasıl engel olucam ben şu gün bir bitseydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…