• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Merhabalar hatunlar ..

Yegenleri yolladik dun .....

Elifim hosgeldin , nasilsin ? Dogumun ne zaman ?

Nazlim tebrikler gitmis yine kilolar :)

Banusum iner baskul bak kacamak yapmissin ama yine sabitsin ....

Zeynocum , ah o regl sancisi ilkgun benide olsuruyor .. Canim ozel degilse kuzunun rahatsizligi nedir ? :(

Kizlar ayselve diyar nerelerde yahu ........

ALLAH kavuştursun ablacığım . çok sağol ablacığım kilolar yavaş yavaş güvenilir adımlarla gidiyor :16:

günaydın hayırlı sabahlar olsun ...:16:

dün akşam misafirim vardı şimdi gönderdin :6:

nazlışım evet canım emin adımlarla ilerliyorsun :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::46:
bu sefer çok daha iyisin .. haftada bir kendini ödllendirmen ve gerisini getirmemende harika bence ... arada bir nefes almak lazım :34:

günaydın hayırlı sabahlar olsun ...:16:

Dün akşam misafirim vardı şimdi gönderdin :6:

Nazlışım evet canım emin adımlarla ilerliyorsun :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::46:
Bu sefer çok daha iyisin .. Haftada bir kendini ödllendirmen ve gerisini getirmemende harika bence ... Arada bir nefes almak lazım :34:

günaydın ablacığım sanada hayırlı günler .

Bu haftadan sonra yine ödülsüz tam monti yapıcam oğluşun doğum gününe 1 ay kaldı ozaman kadar ne verirsem yanıma kar kalıcak . Bu sefer bende kendime inanamıyorum ama isteyince olurmuş abla onu gördüm ve artık kısa vadeli düşünmüyorum sonuçta ben bu kiloları yaklaşık olarak 1,5 sene içinde aldım .

günaydın ablacığım sanada hayırlı günler .

Bu haftadan sonra yine ödülsüz tam monti yapıcam oğluşun doğum gününe 1 ay kaldı ozaman kadar ne verirsem yanıma kar kalıcak . Bu sefer bende kendime inanamıyorum ama isteyince olurmuş abla onu gördüm ve artık kısa vadeli düşünmüyorum sonuçta ben bu kiloları yaklaşık olarak 1,5 sene içinde aldım .

Sihirli kelime nazlım ''kısa vadeli düşünmüyorum '':46:

bugüna kadar bu yanlıı çok yaptık gözümüz hep baskülün ibresinsde her gün :9:

faturalarım vardı kestim geldim , ben bugün leisle yaptım dün nazlı ile konuştuk
vala sabah kalktım yaptım hatta geç kalktıgım iin 2 mil yaptım , aeve gidicnede twesten shape var onu yapıcma günlük yarım saat
hayıflanmayla olmuyor yaa, spora acil başlamam gerekti geç bile kaldım

sabit çıkmam canınımı sıktı tabi :( dün eve gince barbunya ve karpuz yeidm noralde yemiyordum bişiy
artık eve gittigmde sıcka limonlu su içicem..

birde şimdi ben leisle yapıp ardındna kahvaltı yapıyoum mecburen dogrumu buu:26::26:

aeben abla:))
herkes abla diyor sanırım büyüksünüz, gaf da yapmak istemem ben 33 yaşındayım:)

abla kızımda periyodik ateş sendromu var, yani her 21 günde bir 40 derece üstü ateş ve tonslit var, aft falan var, gelecek ay bademcik ameliyatı olacak inşallah düzelirse tanı doğru olmuş olacak düzelmezse akdeniz ateşi diye bir başka hastalık üzerinde yoğunlaşılacak, biraz karışık yani abla o kısmını düşünmek istemiyorum dua etmekten başka bir şey yapamıypruz, aallah beterinden saklasın dermansız dert vermesin

buarada bu sabah 69 çıktım ya moralim bozuldu daha dün 68,2 idim, nasıl oldu bu iş, kaçamak falan yapmadım, regl denmi acaba bilemedim

Selamlar tekrardan :)

Zeynocum kizin icin rabbimden sifalar dilerim . Allahim kimseyi korktuguna ugratmasin , safi ismi yuzu suyu hurmetine basta yavruna sonrada tum sifa bekleyenlere sifa versin insallah .
Hadi biz neyse de 2.5 yasindaki yavrum ne bilir hastaligi :(( . Zeynocum hakkinizda hayirlisi neyse o olsun insallah . Cocuklara dayanamiyorum ya .:(

Zeynom ben 38 yasindayim canim abla diyebilirsin yani :)
Kilo artisinada talilma hic . Baskul bir iner bir cikar , eninda sonunda dogru yolu bulur :). Reglde kiloda artisda normaldir !

Banus masallah spora baslamissin .. Cok sevindim , onceden arti cikinca tozuturdun :) simdi spora baslamisin bu demek oluyorki banum kilo isini kafada bitirmis . Kim tutar banumu !

Banum kisisel fikrim tok karna yapilandan ac karna yapilan spor daha iyidir tabi hipogilisemi yoksa ki sende yok . En ideali ogun aralari yani ne ac ne tok :) ama senin buna firsatin yok .

Selamlar tekrardan :)

Zeynocum kizin icin rabbimden sifalar dilerim . Allahim kimseyi korktuguna ugratmasin , safi ismi yuzu suyu hurmetine basta yavruna sonrada tum sifa bekleyenlere sifa versin insallah .
Hadi biz neyse de 2.5 yasindaki yavrum ne bilir hastaligi :(( . Zeynocum hakkinizda hayirlisi neyse o olsun insallah . Cocuklara dayanamiyorum ya .:(

Zeynom ben 38 yasindayim canim abla diyebilirsin yani :)
Kilo artisinada talilma hic . Baskul bir iner bir cikar , eninda sonunda dogru yolu bulur :). Reglde kiloda artisda normaldir !

Banus masallah spora baslamissin .. Cok sevindim , onceden arti cikinca tozuturdun :) simdi spora baslamisin bu demek oluyorki banum kilo isini kafada bitirmis . Kim tutar banumu !

c.tesi biraz kaçtı abla,pazarda kardeşimin eşi yemege çagırdı abla yemezsne küserim dedi yok yiycem söz dedim
ama yemiycem desemm eminim daha çok yerdim azcık azcık yedim , lesile topigi hareketlenmiş baktım herkes yapıyor bende başladım çünkü çok ihtiyacım var sporaa
tozutmasamm anladım ki toparlamak yine bana kalıcak o yzüdenn , sıkı tutuyorum ama umarım bu hafta sabit olmam zira çok üzülürüm :(

saol abla iyi dileklerin için, iki yıldır çok ağladık çok üzüldük ama geçip gidecek hepsi unutucaz inşallah, öyle diyorum artık

saol masumm teşekkürler iyi dilekler için

bugünki menümü yazayım

sabah
yumurtalı peynirli omlet, domates salatalık

öğlen
mercimekli kabak yemeği, semizotlu yoğurt

akşam
tavuk ciğer, salata, yoğurt

buaralar akşam dokuzda erik yiyorum, adeta aşeriyorum

akşamüzeri 68,3 çıktım buarada keyfim yerine geldi, kilo cidden tartıda bigarip çıkıyor artık haftalık tartılacağım sanırım, bugün iki haftayı devirdim monti ile hadi hayırlısı:)

slm canlar:3:

zeynom yawruna rabbim acil şifalar versin...geçen yıl bizde çok ateşlendik.kreşin ilk yılı olduu içindi bizmkisi.çok zor ateşle mücadele etmek..sizinde şifanızı versin rabbim..çocuk denilince insanın beli bükülüyor..:emir_bebek:

banum spora başlamışsın cnm hayırlısı olsun..bende başlasam çok iyi olacak..bu aralar bu gücü bulamıyorum kendimde.bi başlayınca bırakmak istemiiyor insanda,başlamak mesele..eve azcık erken geleblsem ve bu kadar yorulmasam çok y olacakta..geldiğimde ayak tabanlarım yanıyor gerçekten..ben sanırım okulda çok tüketiyorum kendim..
tenefüslerde bazen arkadaşlarla istişarede bulunuyoruz da,bana kendini bu kadar çok tüüketme,sonra pişman olacaksın bak...bu çocuklara ne verirsen ver alabilecekler sınırlı bunu unutma diyorlar...ben bu şekilde düşünmüyorum(onlara tam olarak söylemesemde,kırmamak adına)
bir harf fazladan öğrenebilsinler rehabilite olabilsinler ve ben adığım parayı son kuruşuna kadar hak edebileyim diye çabalıyorum..
bu çcoukların seçimi değildi fiziksel ve zihinsel engelli doğmak.ve bi çoğu almaya çok açık zaten..ne öğrenirlerse kardır gözüyle bakarak çabalııyorum..
sesim kalmadı,sesimi duyurabilmek için bağırmaktan..ritim tutarken işitme engeli olanlara titreşim yoluyla ritim vermek için yere vurmaktan ayaklarımın tabanları yanıyor eve geldiğimde ama benim işi bu değilmi zaten....

belki haklılık payları vardır,çoğu zaman bende kendim hem evde hem okulda tükenmiş olarak buluyorum vericilik ve mükemmeliyetçilik yüzünden ama yapım bu napiim:26:

Son düzenleme:
Hayırlı sabahlar olsun inşallah .......

kızlar maden kazasında ölenler için rahmet diliyorum ....kalanlar içinde inşallah sagdırlar ve kurtarırlar dilegim .....:26::26:

günadydınnnnn

aben ablamm :( allah ölenlere rahmet ailerine sabır versin :((

zilim bugüns nei görüdm rüyamda oglunla bana gelmiştin , ogluşunn beyaz tenlü yuvarlak suratlı çok tatlıydı yaw
saçlarda çok güzelldi ogluşun snei hatırlıyamıyorum vallahh :)))

bugünde yaptım leislemi 6 da uyandım bugün daha iyiydi ama kilom yine tıkandı :((
66 ları gerid ebırakmak zor olcak anlaşılan .

bu arada yusufçuk kolyem vardı kaybettim çok üzgünüm :((

aben ablaa şimdi ben sana menümü yazyaım bugünki
az yiyipte vucudumu kıtık moduna sokmaktan korkuyorumm bak baalım bi
kilom durudug için proteine agırlık veriyorum 3 gün

kahvaltı
1 yumurta haşlama
bol peynir,5 zyeitn
domates,yeşillik salatalık
1 dlm tb ekmek

öglen
2 yumurta omlet
yogurt yada ayran

akşam
lıgyt süt ile kahve peynir??

aben ablaa şimdi ben sana menümü yazyaım bugünki
az yiyipte vucudumu kıtık moduna sokmaktan korkuyorumm bak baalım bi
kilom durudug için proteine agırlık veriyorum 3 gün

kahvaltı
1 yumurta haşlama
bol peynir,5 zyeitn
domates,yeşillik salatalık
1 dlm tb ekmek

öglen
2 yumurta omlet
yogurt yada ayran

akşam
lıgyt süt ile kahve peynir??

akşamına sebze varsa ekle banum çok kuru .... yada öyeleye salata .. bagırsakların çin kuru menü .... azlıgına gelince salata ekle:34:

akşamına sebze varsa ekle banum çok kuru .... yada öyeleye salata .. bagırsakların çin kuru menü .... azlıgına gelince salata ekle:34:

vardı şirkette malzemem yapayım ozman salata
ama az degild imi kuruyemiş eklemek istedim ama hep kavrulmuş alıyorum
onuda çok yiyorum diye almadım:50::50: yanımaa

kilom umarım düşer bu hafta

Back