Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

çok sağol aeben ablacığım

bugün reglimin 3. günü İNŞALLAH bittiğinde daha güzel sonuçlar görürüm baskülde

bugünkü menüm

sabah
3 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
salatalık

öğlen
tavuk sote
ayran

ara
kuru erik

akşam
tavuk sote
cacık

yine haklı çıktın aben ablamm ben hep kuru yiyormuşum defterime bi baktımd aşöle:26::26::26::26::26::26:
büyük sözü dinle diye boşa dememişler dimi

merhaba arkadaşlar sadece bu sayfa için siteye üye oldum desem yeridir, 4. günüm bitti bu diyetle, çok tokum ve hiç acıkmıyorum, yemeğimi çeşitli yapıp iki gün çeşit çeşit yiyorum, bakalım neler olcak, aslında iki haftadır dikkat ediyorum yediklerime ama doymuyordum özellikle akşamları çok acıkıyordum, 4 gündür rahatım, normaldede öyle tığ gibi hiç olmadım ama 60-62 arası oldum hep, şimdi 71 im maalesef ve çok rahatsızım,

Hos geldin zeyno , insallah ostedigin kiloya inersin .
Kilo araligimiz cok benziyor . Bende 4....5..senedir hep 62 .63 civarindaydim . Gecen yaz cok sey ustuste geldi 70 oldum . Tam monti yapma imkanim yok ozel sebeblerden . Ama ufakdan diyet ve yuruyuslerle yavasdan adepte olmaya calisiyorum . Kiyafetlerim hep sikiyor bir turlu rahat edemiyorum :) bogaza dur deme zamani .:)
Monti seni ac birakmaz , kansekerin dengede olunca ac hisetmezsin . Tekrar hos geldin . Her zamzn bekleriz. Menu yazmak istersende takip edebiliriz .

siz zayıfladıktan sonra geri mi aldınız, yani diyeti bırakınca kilo alımı çok mu oluyor, açıklarmısınız, buarada çok saolun vallahi tam benlik bu diyet, çok yemek yiyen biri değilim normalde mesela bizim evde hiç tatlı pişmez, eşimde bende yemem, ancak ben pilavı çok severim, et yemeklerinin yanında hep pilav yerdim, ne kadar yanlışmış, dün ne yediğimi yazayım bende

sabah
2 yumurta, birkaşık lor(kendim yapıyorum), zeytin, domates salatalık

öğlen
mantarlı tavuklu sote, yoğurtlu semizotu

ara
bir elma ve epey fıstık( kızım uyanmış oluyor birlikte yiyoruz)

akşam
yeşil mercimekli kabak yemeği ve salata

not, posiyonlarım epey büyük:)) ama az yağlı ve az tuzlu, eşimin tabağına üzerine yağ ekliyorum ve tuz

günaydınnnn
kilom 66.8 iki gün aç gezdim giden olmamış
ama tottalde iyi veridm bu hafta
bu kez 5 leri görmeden bırakmıycam inşşş

zeyno hg ilk güdne kapmışsın montiyi , hangi diyeti yaparsan yap geri alma olayın var
abartırsan

Zeynocum menun guzel canim afiyet olsun . Ekmek diyecektimki aksamki bakliyati gordum vede fistigi :)

Zeyno linkin ilk mesajlarinda kilo verme suruvenim haftalik olarak var . O donemlerdede kacamaklarim ve aralarim olmustu oba ragmen hedefime ulastim . Ve bunu gecen sene yaza kadar hep korudum ki ben 58 kiloyu genc kizken bile gormemistimki 3 cocukdan sonra gordum :) diyeti birakinca hurra eskisi gibi yersen tabiki alinir bu tum beslenmelerde boyledir . Ben diyeti biraktidan sonra 58 olmasada hep 63 civarlarini korudum . Nasil ? Mesela o hafta tatilin vardi kilo artisin oldu ertesi hafta tekrar montiye donerek . Tek gunde kilo aldin diyelim ertesi gun dikkat ederek . Bu bir nevi 2. Asama dedigimiz kilo koruma evresi . 5.6 senedir burdayim gun gun herseyi yazdik ama okumak zor olur hepsimi :)
Tekrar 70 kilo olma sebebimde gecen yil tatil hemen ertesi gun ramazan ( hipigilisemi oldugum icin. Oruc hep kilo alditir bana) arkasi bayram hemen ardindan memleket derken hic birinin arasinda aldigimi verme imkani bulamadim . Hepside ust uste gelince sonuc bu oldu . Sonrasindada hayat tarzim vede bazi saglik sorunlarimdan tekrar diyete adepte olamadim bu donem . Ama vermem sart bu kiloda rahat degilim . Yuruyuslerede baslamistim ama gecen hafta bazi saglik islarindan aksadi . Yeniden basliycam insallah . Biraz uzun oldu :) benim suruven boyle zeynocum .

Banum boyle beklenmedik kilo inislerinden sonra kilonun sabit kalmasi bile kilo vermek demektir daa :). Zor bir bunyeyle 8 kiloya yaklastin tebrikler .

Onemli not : yemeni azaltma banum !!!!!!!

Zeynocum sunuda ekleyim canim ben diyete linkteki yazan kiloda yani 69 la baslamadim . İlk diyete baslama kilom 80 di canim ve 46 bedendim senelerce ... Ve 38 bedeni gordum . Sonrasinda 40 beden olrak hayatima devam ettim . Su an 42 , nadirde 44 oluyor , yani diyetide biraksam asla eski halime donmedim sukur . 40 beden bana ideal onun icin cabam yani :)

Banum boyle beklenmedik kilo inislerinden sonra kilonun sabit kalmasi bile kilo vermek demektir daa :). Zor bir bunyeyle 8 kiloya yaklastin tebrikler .

Onemli not : yemeni azaltma banum !!!!!!!

aynen abla valla haziranda 64 kilo diim geçen sene yine olucma yalnız benim 1 yılıma maal oldu aldıgım kilo ne kadar çabuk gelip zor gidiyor ya,

abla çok azaltmaıdm aslındada dün şirkete götürecegim poşeti ofise götürünce
ofiste ne vars aonla idare ettim , akşşamları çok aç yatıyorum ama aç yatmayıncad aolmuyor ya çok iyi gidiyor aç yatınca,
yoksa a zyiyince gitmiyor kilollar artık ögrendim:2::2::2:
:2:
bu hafta sizin dediigniz gibi çorba yiycme akşam ofisten çıkmadna yogurtla briliktee

aeben, ço teşekkürler yazmışınız uzun uzun, hikaye benzer benimde, doğumdan sonra sağlık sorunum oldu birkaç ay ve kimseye söyleyemedim ama 77 yi bile görmüştüm, sonra 70 e takıldım bu kış 73 oldum akşamları çekirdek yeme sevdam yüzünden, ve kızımında karmaşık bir sağlık kaosu derken çok stresse girdim, eşimle bir büyük çekirdeği yiyorduk resmen, birkaç hafta önce dank etti kendimce bişeyler denedim ama açtım, sabah oluyorduda öğle ve akşam ne yiyeceğimi şaşırıyordum, şimdi rahatım sayenizde tüm samimiyetimle söylüyorum acayip gaza geldim ama bunun uzun bir süreç olduğunu kabullenerek, yani öyle şok diyetler falan saçmalık resmen, ben damak tadı olan biriyim ve güzel yaratıcı yemekler yaparım, o yüzden yediğimi gıdım gıdım kalori hesabıyla saymak bana olmazdı:))) normalde de vücudumu biliyorum 60 ın altına düşmek gibi bir beklentim yok iri kemikliyim bileklerim ve bacaklarım oldukça kalın maalesef, göbek sorunum yok o yüzden zayıflarken hep belim iyice incelirdi, kalça ve bacaklar okadar incelmediği için orantısızlık daha da artardı, ama işte dediğim gibi bu diyetten bu açıdan umutluyum, inşallah vücut yağ ddepolamaktan vazgeçecek o bölgelere:)) kendimi çok kaasmıyorum mesela bugün yeni geldik daha dışarıdan 5 saattir koşuyoruz kızımla rasmen dışarıda haliyle acıktık öğlen olmuştu balık ekmek yedik ama ben ekmeğini yemedim balığını yedim ve yanında midye tava da yedim çünkü yılda biriki kere yediğimiz şeyler bunlar ve gerçekten aklım kalırdı:)) ama akşam kızıma yaptığım kekten yemedim, çünkü sürekli yaptığım şey:)) akşam dünden kalan mantarı yerim yanında da salata ve semizotlu yoğurt ohh misss

Selam kizlar , iyi pazarlar ....

Zeynocum tebrikler canim demekki monti sende guzel sonuclara gebe :)
İlk haftalar biraz fazla gider .
Dun yaptigin beslenme duzeltmeleride gayet basarili ...
Devamini dilerim canim .. Ufaklik kac yasinda ?

ya ben kitabı okumadım burdaki çoğu sayfayı okudum ama yinede birkaç şey sormak istiyorum,

mesela biz buğday çorbası yaparız, nohutla buğdayı haşlayıp yoğurt katarız, bunu öğlen yesem diyetin dışına çıkmış olurmuyum, yani ilk evrenin, yağsız ve çok lezzetli olur, soğuk yenir, gene aynı şekilde öğlen mesela az bulgur haşlama yapsam yanında salata, çünkü bizim bulgur köyden geliyor annem yapıyor kepekli bulgur, yani spagetti hakkımı bu yönde kullanmak gibi bir fikrim ama oda yani çeşit olsun diye, ya da kepekli unum var, mesela arada sabah kepekli undan mayasız gözleme yapsam, içine lor, vs...sonuçta dışarıdan aldığımız ekmeklerin hepsi mayalı, maya çok zararlı

bugün sabah
2 dilim çavdar ekmeği, az peynir, az zeytin, bol domates salatalık

öğlen
göbek maruldan yoğurtlu az tavuk göğsü katılmış salata

ara
az şekerli türk kahvesi

akşam
balık ve roka salatası(daha yemedik ama kesin menü)

Zeynocum ilk zamanlar olsa bulgur ve ayran asini istersen yeme derdim . Ama simdi yagsiz olursa bulgur salatanida ayran asinida arada bir yiyebilirsin .. Son donemde bir arkadasimiz vardi bu tur karbonhodratlari yagsiz sik sik yiyordu guzelde kilo veriyordu . En azondan dene baktin kilo vermene engel yemezsin :) bu linkde kitapdan daha cok bilgi var monti konusunda inan :)

slmlar herkese..

döndük evimize...anacığımın evde uğraşmim diye yanımıza koyduğu yemekleri de yedik:)çayı demledim birazdan tv ve çay keyfi yapacağım..bu aradfa sizede bakayım dedim..
yeni arkadaş gelmiş ,hoşgelmiş..kısa sürede istediği kiloya kavuşur inşallah..

tamamını okuyamadım,göz gezdirebildim ama herkes iyi kilolar vermiş sanırım..hepinizi tebrik ederim...

banum çorba içenlerin içmeyenlere oranla daha fazla ve daha hızlı kilo verdiği bilimsel araştırmalarca ispatlanmış cnm..bunuda yaz bi köşeye

birde şunu söyliycem(Aslında sırf bunu yazmak için girdim walla) banum sen termoslu yemek kapları arıyordunya cnm,markafonide ACR mrka 3 katlı yemek termosu 29.99 tl..bendede var aynısı ben taa ne zamanlar 60 gibi bi rakama aldığımı hatırlıyorum..yani 59.99 yada o civarda bişeydi gibi kalmış aklımda..

markafonide 119.99'dan 29.99 'a düşmüş...sen bi ara bakıyordun kışın..hala almadıysan ve almayı düşünüyorsan bakarsın cnm..görünce hemen aklıma sen geldin bilgi vermek istedim..tabii başka lazım olan varsa da baksın yani...renkleride çok şirin....

bu gün bi zinciri kırdım walla..eve gelir gelmez eşime temizliğe başliim ben dedim..hani kendini çok hırpalamıycam diye söz vermiştinya nooldu dedi?hakikatten yaw dedim,bu yorgunlukla ne temizliği,yarın yada öbürgün yaparım zaten perşembe akşamı yapmıştım biraz,ve cuma yola çıktıkmmsadece çok az toz var siyah mobilya kısımlarda o kadar..yaparım ne acelesi var dimi? (walla ben değişicem galiba) ohh bee..

hayırlı sabahlar olsun .....

bu sabah yagmur var ankaradaaa sabah kızımada diyorum .. yağmuru seviyorum ama yağmur havasını sevmiyorum
bugun tatildi onlara göl basına gideceklerdi piknige . araba kirlamış bir arkadaşı .. suya düştü piknik bu havada

zilim hoşgeldin evine ... amanın o yorgunlukla gece bide temizligemi kalkışacaktın .alemsin . otur bakim oturdugun yerde daha gitmeden yapmışsın zati

diyar bu hafta nasıl sonuçlar .. yogunsun menüde gelmiyor senden .....

ayselim senin nasıl geçti hafta sonun

banuşum balkonlarının manzarası çok güzel canım güle güle otur

günadyınnnnnnnnnn

zeynoo ,
tebrikler çok iyi gimtiş kilon monti bri mucizee hedefeine ulaşırsın emin ol monti ile:)

aben
ablam nasılsın, yogun bir hafta bekliyordur seni yine ankarada çok kapalı bir hava vvard imi bunaltıcı valla

zilim ,
cnm bend iger iş yerinde ısıtamıyordum yemeklermi ama burada öyle bir sorun yok cnm rahat burası tşk ederim
ayrıca degişmene sevindi 4 yıldır tanıgım zilim gidiip başka rahat relax zilim gewlicek yerineee
çorba yaptım dün ama kabak çorbası yapmıştım oda acıymış kabak egişik bi tadı oldu getirmedim bende bugün hazır paket çorba alıcam domates te
eve gidince yenisini yapıcamm kabakta yarıasını doldurdum yarısnıda çorba yapmıştım kabakta yok evde iyimi

benimd ebalkonlar takıldı çok gzüel olduuu rüzgar, tufan vardı dün resmen biz balkonda oturduk ama sanki böle nesef alamıycakmış gibi oldum evde heryer kapalı olduca açamadık tabi iki gün ellemyin kurusun dediler bugün biraz sızdırma yapmış bir tarafndan normal mi acaba?

di,yete gelince hafta sonu sapıtmadım ama çok düzensiz yedmm kh aldım biraz toparlamak için bugün no kh diyorumm

banum sızdırma yaptıysa haber ver baksınlar bırakma sonraya ..

evet yogunum nette biraz işim var sonrasında evi toplayım kursa gidicem 2 haftadır gitmiyorum verecek ezberlerim var ondan sonrada az evvel arkadaş aradı dolaba kaldırmak için manti yapıyormuş.. kursdan sanra akşama kadar ordayım yani.. gitmeden yemegimi aşımıda yapayım ...

kızlar böbrekler içim maydonoz suyu içmeye başladım . . dr. randevumuda almadım daha iyimi bugün tahliller çıkar sanırım ... unutmadan randevu alayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…