Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

suya düştü piknikkk komiksin vala abla

abla o mutfak balkonums ana gönderdigim 2 minik kanepe ve diger tarafada masa koydum alsında elimde olsa degiştip yenileirni alcmada olmuyor işte
o kanepeleirm eski mutfakta kullandıgım kanepeler,
arayım bugün baksınlar madem öylee, kolay gelsin sanada yogun gün anlaşıldı ,randevuyuda ihmal etme ablamm

masumm teşekkür ederim 71 ile başladım montiye sabah açkarnına 99,5 çıkıyorum bugün 7. günüm, inşallah hep böyle devam eder,

aeben böbrekte ne sorun var acaba, çok geçmiş olsun

biraz geç oldu ama ben geldim . bugün çok yoğundu anca girebildim

bugünkü menüm

sabah
3 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
salatalık

öğlen
et sote
cacık

ara
2 adet kuru incir

akşam
1 avuç badem
1 kutu süt

7. günüm
sabah
2 yumurta, bir kaşık lor, domates salatalık,zeytin

öğlen
mantarlı tavuklu sote, yoğurt

ara
elma

akşam
bol sebzeli mercimek çorbası, haşlama ıspanak yoğurtlu( hazırlandı, yenecek)

iyi akşamlar hatunlar

nazlışım afiyet olsun

zeynom sanada afiyet olsun . başarılı menü
demek kızın var Allah bagışlasın . tam sıkmalık desene
canım böbeklerimde pro kaçagı çıktı 1 senedir ..

slm herkese..

cee ee deyip kaçmak için geldimm

banum balkonun yapılmış güle güle kullan cnm.açık balkona benzemiyor tabii ama toz pas olmaz bari.istediğinde aç yine açık balkonun olur..

ben duşa kaçtım,pazartesi yorgunluğu malum,bacaklarım kesik kesik walla..

banum ofiste yemek için bişey tavsiye edeyim sana cnm.tabii atıştırmalık isteyen herkes alsın yani.ben bu gün öğlen kahvenin yanında yemek içn benzin aldığım benzinliğin marketinden aldım.eti gong diye bişey..mısır ve pirinç patlağı.koca koca 4 tane daire şeklnde krakerimsi bişey..şu et formun pirinç patlağına benziyo ama tadı çok güzell..patlamış mısır gibi..
1 paketi bitiremedim bile.öğlen yemeği ooldu bana sütsüz bir kahvenin yanında kemirdim öğlen arasında..acaip tok tuttu..3 tanesini zor bitirdim.tıka basa doyurdu.
bi paketide 150 cal.civari falan..öye yava tahta gb değil yani form olanları gibi..hafif tuzlu ve yağlı olduğundan yavann gelmedi..her bakkalda markkette vardır sanırım.bezninliğin marketinde bile olduğuna göre..
ve fiyatı komik derece düşük bişey.50 kuruştu..yaniina ayranla veya çayla acaipp doyurucu bi öğünde olur,1-2 tanesiyle ara öğünde olur...bi bak istersen cnm..

günaydınlar herkese

bugünkü menüm

sabah
2 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
salatalık

öğlen
2 adet karnıyarık
yoğurtlu semizotu salatası

akşam
1 adet haşlanmış yumurta
yoğurtlu semizotu salatası

ara öğün olarak bişey getiremedim eğer şöförler markete giderse armut aldırıp yerim

günaydın ....

herkesler iyidir umarım .. aysel ve diyar nerelerdesiniz, çokmu yogunsunuz canlar ....

sağol ablacığım . biyopsi sonucu dün çıkacaktı yanlış hatırlamıyorsam doktora gittin mi abla

sağol ablacığım . biyopsi sonucu dün çıkacaktı yanlış hatırlamıyorsam doktora gittin mi abla
sonuç çıktı sanırım nazlım ama ben göremem direk dr. bilgisayarına gidiyor ...randövü bekliyorum . dr. bazan yurt dışında oluyor ... geçen hafta arayamadım bir türlü dün aradım henüz geri dönmediler ...

hayırlısı olsun ablacığım . sorunun kaynağı belli olurda biran önce tedaviye başlarsın İNŞALLAH

günaydınnnnn

zilimm bakayım cnm markete gittigimde ama büskivi olayına pek bakmak istemiyorum
bi elimi vurdunmu geri gelmiyor çünkü ...

dün ofiste hazır bardak çorbamı yogurtfumu yeidm çıktm, sonra araba bozuldu o yagmurda arabayı bıraktık kızılay kızılaydan ev deren geberdim
acıktım yoruldum eve gitmemle mutfaga dalmam bir oldu galeta yeidm onu yeidm bunu yedim
ama anlaıdmki benim kendimi sıkmam ve karar almam piskolojimi bozmakta ve doyurmadı yogurtla çorba sanırım
çok üzüldüm ama 66 ları görmüşken kaçırmak istemiyorum ((

dünde hıdırellezdi gül agacının altına dilek diledik.. derken geç yattm sabah geç uyandım
apar topar çıktık hemen ama bi yumruta haşlmıştım hemen az peynir 1 bardak süt
içtim çıktım bird epatlıcna yapmıştım tavjklu onu getiridm yanımda
çıkmadand ayulaf ezmesi yogurt 1 tane minik nektari yiyip çıkıcam

günü birlik planları daha rahat uyguluyabiliyorum

o degilde kaçtı gitti benim tek taş ((

aeben çok geçmiş olsun belirsizlik zordur çok iyi bilirim sağlık konusunda, inşallah güzel sonuçlar alırsınız,

8. günüm sabah aç karnına 69.3

sabah
domatesli biberli yağsız menemen, peynir, salatalık

ara
sütlü nescafe( süt kaynatmıştım dayanamadım bi de şeker attım içine

öğlen
taze bakla

ara
elma

akşam
spagetti ve salata

İnsallah nazlim ....
Saggol zeynocum , evet canim belirsizlik zor ....
Menuleriniz afiyet olsun .. Zeynocum genelde karbonu hep aksam yiyorsun , kilon iyi gittigi surece bir mahsuru yok :) kilon icinde tebrikler gun gun eriyorsun masallah . İlerde bukadar olmaz ama basda diyimde sonrasi icin cok beklenti altinda kalma .

slm herkese

banum benim dediğim şey bisküvi değil cnm..patlamış mısırın sıkıştırılmışı enebilir..zaten bi pakette 4 tane var...çok korkulacak bi şey değil yani cnm..

yuattığım yerden laptop üstümde ,görür görmez yazdığım için yarım yamalak çıkıyor yazdıklarım.kusura bakmayın

ben yaşlı kadınlar gibi şimdi gidip yatıcam..bu aralar sabah uyanmamak ,uyansamda yataktan çıkmamak için direniyorum resmen..bari bu gece erken yatayım..temziliğimide yaptım..yoruldum biraz...

aebenim umarım müspet sonuçlar alırsın aplam...her şeyin başı sağlık..

günaydınlar efenim .....

zilim koly gelsin inşallah bu sabah iyi uyanmışsındır .... zilim püskütümü bilirsin sık sık bahsederim kendinden . diyet guruplarının kurucusu senelerdirde arkadaşım ,, geçen senedden beridir tibet yogasından bahsederama benim bakma fırsatım olmamış .. dün biraz baktım yapılmıycak gibi değil hele etkilerini okuyunca çok şaşırdım ... bizler gibi ilatesi bilenler için hareketler zor değil .. duymuşsunuzdur buyük ihtimal zaten . saba uyanamıyorum deyin ce o aklıma geldi günlük 10 dk bişi herkes deneyebilir . ben 2 gündür hareketleri tam tanımaya çalışıyorum . yaptmıya çalıştım ama tam yaptımmı bilmiyorum . çok inceleme fırsatımda olmadı ..bi boş kalsam bakıcam netdende oda bende yok dün yine çok koşturmalı gündü .. bugünde ondan geri kalmayacak sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…