hayırlı sabahlar olsun .....
bu sabah yagmur var ankaradaaasabah kızımada diyorum .. yağmuru seviyorum ama yağmur havasını sevmiyorum
bugun tatildi onlara göl basına gideceklerdi piknige . araba kirlamış bir arkadaşı .. suya düştü piknik bu havada
zilim hoşgeldin evine ... amanın o yorgunlukla gece bide temizligemi kalkışacaktın .alemsin . otur bakim oturdugun yerde daha gitmeden yapmışsın zati
diyar bu hafta nasıl sonuçlar .. yogunsun menüde gelmiyor senden .....
ayselim senin nasıl geçti hafta sonun
banuşum balkonlarının manzarası çok güzel canım güle güle otur
iyi akşamlar hatunlar
nazlışım afiyet olsun
zeynom sanada afiyet olsun . başarılı menü
demek kızın var Allah bagışlasın . tam sıkmalık desene
canım böbeklerimde pro kaçagı çıktı 1 senedir ..
sonuç çıktı sanırım nazlım ama ben göremem direk dr. bilgisayarına gidiyor ...randövü bekliyorum . dr. bazan yurt dışında oluyor ... geçen hafta arayamadım bir türlü dün aradım henüz geri dönmediler ...sağol ablacığım . biyopsi sonucu dün çıkacaktı yanlış hatırlamıyorsam doktora gittin mi abla
sonuç çıktı sanırım nazlım ama ben göremem direk dr. bilgisayarına gidiyor ...randövü bekliyorum . dr. bazan yurt dışında oluyor ... geçen hafta arayamadım bir türlü dün aradım henüz geri dönmediler ...
http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...enclik-pinari-5-hareket-199.html#post31523030
banum sende erkenden kalkıyorsun bak bunu deneyebilisin hiç spor yapamasanda . püsküütüm anlatmış bak bu linte hepsi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?