senin emegin cok canim tekrar tekrar tesekkurlerbiraz zamana birakicam kilo verme isini canim.dun doktordan tahlil sonuclarimi aldim demir eksikligi anemisi var bende bu ara baya bir dusmus degerlerim ve b12 vitamini almam lazimmis hemen biliyosun bu aralar birazda canim sikkin herseyi zamana biraktim...
Zili geçmiş olsun canım.
Bende montiden sıkılmışım kaçamaksız yapamıyorum ama kaçamakta asla yapılmamalı ne günlerdi ilk yaptığımda ağzıma daynamıyıp bişey almıştım yutamadan çıkardığımı bilirim ama şimdilerde yapamıyorum.Ben bugün yeni yöntemime başladım bakalım sonuçları sizinle paylaşıcam arkadaşım 2 haftada 6 kg verdi ben de 4 kg versem bari ama inanıyorum :)
spor gibisi varmı yahu .....günadyınnnn
ancak geldimmm, valla işler birimiş dünden onları hallettim
aben ablam
zilimm snei tanıdımgan beri atom karınca modundasın cnaım valla
spor meselesine gelince cidden farje ttiriyor dünde yaptım
100 tanede mekik çektim, eski evimin önünde parkur vardı burada yok malesef mecburum lesileye
birde iç bacaklarım üst bacaklaırm igrenç hem çatlaıd hemde yumuşadı
onlar içinde evde 20 dk tweter yapıcam
nazlı menün yine süper canım afiyet olsun
günaydınnnnnnnnnnn
naz menü yine süper cnm tartıldınmı ?
ben monti dışına çıktıgım için menüleirmi yazmıyorum
sağol banu evet dün tartıldım 71,5 olmuşum 1 kilo gitmiş ben haftanın 2 günü tartılıyorum çarşamba ve cuma günleri . bir süre monti dışı dene bakalım banu ama fazla aşırıya kaçmadan
oo süper ya maşallahhh
çok sık yaptıgım için gitmiyor sanırım , birde akşam eve gittigimde yemek yemem
7 yi buluyordu çocuklarla ugraşmaktan
şimdi ofiste yiyorum yogurt-müsli veya yogurt kuruyemiş
geldimmm
naz aslınd amonti dışına korka korka çıkıyorum inanki ,ha çok çıkmıyorum ha sabah monti kahvaltı yapıyorum ama yaglı peynirler
ve bazen yumurta yiyorum ekmekle yumurta ama günay işliyormuşum gibi hissediyorum töbe yarabbi.. montiye ne kadar alıştıksa artık..
hani naıslsa monti yapmıyorum idye poça simt vs ymeiyorum çünkü beyaz un ve şekerden uzak urmam lazım reglileirm hemen bozluyor.
öglen yemeigmi evden getiriyorum ama akşamı getirmeye üşeniyorum yada ne yiycem diye düşünmekten
yoruluyorum. çünkü sıkıntılı bir dönemden geçiyorum..montid ebiraz özen istiyor kendime ayrı yemek yapamıyorum mesela havuclu hkarnıbahar yaptım
yeidm , yada kabak pişiridm az pirinçli onan yiyorum.. birde akşam ögününde mesela yogurt içine müsli atıp yiyorum ve bu müslii bile yerken icadanım sızlıyor neden bilmiyorum amakorkaraka yiyorum nesfit k-fleks yiyim diye düşündüm ama hiç bulaşmak istemiyorum onlarada..
sabah 8 de kahvaltımı yapıyorum , öglen 12 de öglen yemeigmi yiyip 3 te sütlü kahve içiyorum, birde akşam çıkmadna yogurt filan
çünkü 5-6 arası yedigimde erken den yemek faslını kapatıp eve gittigimde aç olmuyorum gözüm dönmüyor
çok uzun yazdım sanırım, ben senin 5 te yediigni bilmiyordum arayı kaçta yapıyorsun?
birde ben yeidkleirmin kaloriisni hesaplayımd edim ama hep 900 de kalıyorum çogaltamıyorudmda
ben kahvaltımı 08:30 da yapıyorum öğlen yemeği 12:15te arayı 15:30-16:00 gibi yapıyorum 17:00 da akşam yemeğini yiyip kapatıyorum yemek olayını sonrasında su ve içersem 1 bardak çay içiyorum . aldığın kalori baya azmış banu ben sabah kahvaltısını çok sıkı yapıyorum
naz bende 8 de yapıyorum cnm kahvaltımı
kaloriyi bilerek az alayım diye ugraşmıyorum inanki aa yeidkleirmi hesaplayınc abuna denk geliyor
mesela sanah 6:30 da kalkıyorum bişiylermi yesem acaba kasyısı gibi filan
kahvaltıdan sonra ara yapmak istemiyorum nedense
öglen yiyip arada bi sütlü kahve içiyorum sonrada ofiste yogurt vss ben çogaltayım ama bunu haklısın
2 kk peynir yiyim mesela kahvaltıda senin kahvaltın sıkı baya evet birde bimin tb ekmegini aldım ben ondann 3 dlm mi yesem
ben bimin ekmeğinden 3 dilime kadar yiyiyorum banu peynir ebatlarıda bende biraz büyük 2 tanede küçük domateslerden yiyiyorum . sabah kahvaltıdan önce meyve öneriyor aslında monti amca evden çıkmadan meyve yiyebilirsin
diyarrrrrrrrrrrrrrnerelerdesin özlettin kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?