• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

naz duraklamaıs normal cnm senin kilonun haftaya fazlasıyla veririsn
ama ben iki ayda 3,9 çok az :(
başka diyete geçsemde bocalıycam
aben abla ekmegi kes sabahları kuruyemiş ye dedi bakalım bu hafta öyle yapıcam:34::34:

birde yemek taşımak yoruyor ya insanı, mesela diyorum pratik olsun bir gün kflkes yerim , sonra arada aktivya meyveli yogurtlar filan degişiklik olur diyorum ama bilmiyorum bocalayıp kısır döngüye girmekten korkuyorum ve en çokta sonuç alamadıgım için canım sıkkın

bende artık zorlanıyorum yemek getirmekte oğlum ayaklanmaya başladı emekliyor yaramazlıklar yapıyor onun ardında gezmekten yemek bile yapamıyorum kendime göre . sabah onu hazırla et derken yemeğimi almayı unuttum yanıma yine yumurta ve fındığa talim ettim ettim mecburen keşke azda olsa spor ekleyebilsen banu ozaman gidecektir kilolar .:8:

bende artık zorlanıyorum yemek getirmekte oğlum ayaklanmaya başladı emekliyor yaramazlıklar yapıyor onun ardında gezmekten yemek bile yapamıyorum kendime göre . sabah onu hazırla et derken yemeğimi almayı unuttum yanıma yine yumurta ve fındığa talim ettim ettim mecburen keşke azda olsa spor ekleyebilsen banu ozaman gidecektir kilolar .:8:

4 mil lesile yapıcam naz artık eve gittiigimde
akşam karnıbahar yaptım mesela havuç olmadan yemezler birde kabak yaptım onuda pirinçsiz yemiyorlar mecbur koydum ikisinede
havuç ve pirinç bend egittimde yiycem çünkü zor oluyor cidden:(
öglenleride kleks yerim hafta bir diyorum

bıktım tavuk , yumurta, ton balıgı bugün tavu k yeidm zorla gitti valla az hafif geçireyimd iyorum öglenleri mesela bimde meyveli yogurtlar var
onu yesem yeter diyorum bazenn yemek getirmemek için:30::30:

Aben ablacım ben monti uygulayamıyorum ya kendimi şartlandırınca olmuyor yardımın için çok sagol abla ben 17 den sonra yemeği kesip sporla zayıflayacam inş desteğin için sagol

İyi aksamlar kizlar .

Zilim 7 senedir k.k dayim canim ben bile bazi kurallari anlamiyorum :)
Konu disi mesaj yazmisim baska bir konuya . O yuzden 1 gunluk ceza yemisim canim :))

Neyse iyisiniz insallah .
... Ecrincim nasil istersen canim . Burayada yazabilirsin illa monti yapacaksin diye bir kurali yok bu linkin , hatta hic bir kurali yok :)
Haber verdigin icinde tesekkurler .
Banusum bu hafta istersen monti disina fazla cikma . Madem deneme yapiyorsun iyi sonuc alalim dimi ,
Hafta sonu camakdan sonra tartildinmi hic ?

Nazlisim afiyet olsun canim ..

İcir selam canim , gecmis olsun .

slmlar herkese..:3:

acaip yorulmuşum bu günde...sabah arabamın arkasına denyonun biri park etmiş çıkamadım.bizim siteden de değil..misafirmiş akşam bekçiye sordum..elimde dünya kadar çanta,matara,keman,vs..ile taksi durağına kadar yürüdük..oğluşu bıraktık benim okula..akşam üstüde aynı şekilde elimde onca yükle yokuş yukarı oğlumu almaya gittim yaya olarak..birde giderken pazara uğradım,ellerim hepten doldu..ayağımdada topuklu ayakkabılarla telef oldum..

ordan taksiyle eve geldik.yukarı çıkacağız ,el kol dolu ve yorgun argın..çok anlayışlı sevgili apartman sakinlerimizden biri asansörün kapısını aralık bırakmış 5.katta.zaten bizim evde 6-7.katlar.onca yükle yukarı kadar söylene söylene çıktım.oğlumuu sensör göremedi sanırım.arkamda kalınca karanlıkta kaldı ağlaya zırlaya çıktık eve..gelir gelmez yemekti poşetleri dolaba yerleştirmeydi vs..derken valla tabanlarımın ağrısından oturduğum yerde rahat duramıyorum...

kadın olmak zor gerçekten..herşeye yetişmeye çalışmak hepsinden zor...

aebenim hoşgeldin aplam...

banum sizede geçmiş olsun cnm..musluktanmı kaloriferdenm sızmış su?

ıcır ,nazlı sizler nasılsınız?yalnızımcım nerede bu arada?

Son düzenleme:
günaydın ,hayırlı günler dilerim .....

zilim yine yorulmuşsun . ve aksilikler üst üste gelmiş :6:

banuşum spor yapman iyi canım :46:.ama sanırım montiden biraz cıktın :34:. sorun deyil inşallah kilo kaybın olur bu hafta ...

nazlım bu hafta sabit gelmişsin . pazartesi tartılmak iyi gelmedi sana , bu hafta iki katı gider inşallah ....

günaydın
sonund aizncirleirmi kırdım ve spor yaptım 3 mil leisle bugün mekikte ekliycem
evet abla montiden çıktım:(
çünkü ekmek benim için bi bagımlılık olmuş snaırım artık
sabah yemeidigmde göüzm dönüyor resmen birde çocuklara yeidrmek için sofraya oturdugum vakit yiyorum ister istemez
birde cna sıkıcı olaylar oldugu zman hiç bişiy gözüne gelmiyor insanın akşam çeyrek bazlama kadar bazlama yedim..
sabah yemeigimde akşama çıldırmış gibi oluyorum
o yüzden bu sabah 1 dllm yedim ekmek..

günaydın
sonund aizncirleirmi kırdım ve spor yaptım 3 mil leisle bugün mekikte ekliycem
evet abla montiden çıktım:(
çünkü ekmek benim için bi bagımlılık olmuş snaırım artık
sabah yemeidigmde göüzm dönüyor resmen birde çocuklara yeidrmek için sofraya oturdugum vakit yiyorum ister istemez
birde cna sıkıcı olaylar oldugu zman hiç bişiy gözüne gelmiyor insanın akşam çeyrek bazlama kadar bazlama yedim..
sabah yemeigimde akşama çıldırmış gibi oluyorum
o yüzden bu sabah 1 dllm yedim ekmek..

olsun banuşum yetersi senin diyet azmin yerinde olsun :34:

sporunda çok güzel olmuş :8:

olsun banuşum yetersi senin diyet azmin yerinde olsun :34:

sporunda çok güzel olmuş :8:

valla mutlu uyandım sabah , akşamd aofisten çıkmadan yiiyp çıkcam evde yemiycem yemek yemem yedi oluyor:(
eve git haızrla vs derken ne kadar aç , okadar - kilo oluyorr

valla mutlu uyandım sabah , akşamd aofisten çıkmadan yiiyp çıkcam evde yemiycem yemek yemem yedi oluyor:(
eve git haızrla vs derken ne kadar aç , okadar - kilo oluyorr

diyet yaparken relaks olmak kasmamak lazım .. eger böyle mutluysan öyle devam et banum ekmegini ye o zaman .akşamda işden çıkmadan ye . gece dikket et ama kaş yapalım derken göz çıkarmayalım :34:

havalarda güzelleşti artık benime yürüyüş zamanım gelmiş ..
dün eski resimleri aktarıyordum .. 60 kilo halimi gördüm . ne güzel durmuş bende o kilo .. tekrar istiyorum:51:

bugün ve yarın yine yogun günlerim kızlar ... gelemezsem merak etmeyin :16:

merhaba kızlar bugun bıraz daha ıyıyım sukur
dershaneden yenı geldım
hemen karnımı doyudum cok acıktım cunkı :56:

dunkı menım
sabah kahvaltı 2 yumurta bol maydanoz zeytın
ara yarım elma
oğle yem. tavuk sote bol salata
aksam yogurt kuru fasulye salata

yarın aksama kadar dershanedeyım oglen arada ne yıyebılırım bana bı fıkır verın neolur gecen hafta tavuk haslayıp yanımda goturmustum karar veremedım ne gotursem yaımda:26:

merhaba kızlar bugun bıraz daha ıyıyım sukur
dershaneden yenı geldım
hemen karnımı doyudum cok acıktım cunkı :56:

dunkı menım
sabah kahvaltı 2 yumurta bol maydanoz zeytın
ara yarım elma
oğle yem. tavuk sote bol salata
aksam yogurt kuru fasulye salata

yarın aksama kadar dershanedeyım oglen arada ne yıyebılırım bana bı fıkır verın neolur gecen hafta tavuk haslayıp yanımda goturmustum karar veremedım ne gotursem yaımda:26:
menün güzel ıcırım afiyet olsun ..
ıcırım sabah yumurtalı kahvaltı yapıp öyleyede sandöviç götürebilirsin yanında ama tb. ekmegine :34: kurur yemiş sütde öyle yemegi olur daraldıgında . yogurt meyvede olur ... yada içine peynir tavuk vs kattıgın salatada olur ...
bakıp kaçtım

hepinizi öpüyorummmm

kaçak seni:1:
diyarım diyet yapmıyor olsanda gelll canım yaa :31::38:

Son düzenleme:
kizlarrrr ben yine malesef diyeti biraktim:17::17:abenim emegin cok kusura bakma canim:18:sartlar cok zorladi beni,bu hafta acayip aclik hissettim canim acayip tatli istedi ve diyeti bozdum.

iyi aksamlar kizlarrr.aebenim seni göruyorum nasilsin canim:48::48:

kizlarrrr ben yine malesef diyeti biraktim:17::17:abenim emegin cok kusura bakma canim:18:sartlar cok zorladi beni,bu hafta acayip aclik hissettim canim acayip tatli istedi ve diyeti bozdum.

AY IŞIGIM CANIM MONTİ YAPMAN ŞART DEYİL LAKİN DİYETİ BIRAKMA CANIM ... çümki bir kısır döngüye girince artık diyet yapmak çokkk zor olyor... diyorsan ben bu kiloda iyiyim eyvallah . ama kilo vermeyi istiyorsan . adı ne olursa olsun diyetine devam et canım :34:

ayrıca kızlar diyeti bırakirken ben niye kusurunuza bakayım yaf :9: burda illa diyet yapacaksınız diye imza atmadık :31: ben nerden baksan 2 senedir dogru dürüst diyet yapmadım . ama burdayım .. maksat sizlere yardımcı olmak ve sizleri görmek .. artık dost olduk burda :38:

AY IŞIGIM CANIM MONTİ YAPMAN ŞART DEYİL LAKİN DİYETİ BIRAKMA CANIM ... çümki bir kısır döngüye girince artık diyet yapmak çokkk zor olyor... diyorsan ben bu kiloda iyiyim eyvallah . ama kilo vermeyi istiyorsan . adı ne olursa olsun diyetine devam et canım :34:

ayrıca kızlar diyeti bırakirken ben niye kusurunuza bakayım yaf :9: burda illa diyet yapacaksınız diye imza atmadık :31: ben nerden baksan 2 senedir dogru dürüst diyet yapmadım . ama burdayım .. maksat sizlere yardımcı olmak ve sizleri görmek .. artık dost olduk burda :38:

senin emegin cok canim tekrar tekrar tesekkurler:48:biraz zamana birakicam kilo verme isini canim.dun doktordan tahlil sonuclarimi aldim demir eksikligi anemisi var bende bu ara baya bir dusmus degerlerim ve b12 vitamini almam lazimmis hemen:50: biliyosun bu aralar birazda canim sikkin :50:herseyi zamana biraktim...

Zili geçmiş olsun canım.
Bende montiden sıkılmışım kaçamaksız yapamıyorum ama kaçamakta asla yapılmamalı ne günlerdi ilk yaptığımda ağzıma daynamıyıp bişey almıştım yutamadan çıkardığımı bilirim ama şimdilerde yapamıyorum.Ben bugün yeni yöntemime başladım bakalım sonuçları sizinle paylaşıcam arkadaşım 2 haftada 6 kg verdi ben de 4 kg versem bari ama inanıyorum :)

Back