Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
akşam 5-6 dan sonra bişiy yemeyim diyorum ne bilim yeni yollar arıyorum
ama 5 te çok erken 6 da işten çıkıyorum 6:30 da evdeyim.
6:30 d ageç degil yemek için sanki
zatebn 5-6 kaşık sebze ve yogut yiyorum
banum akşam az yiyorsun sanki .. yatmadan acıkıyormusun ?
limkde birde şey var .düşünce gücü ve kendini kasınca ne yaparsan yap kilo gitmiyor . bu gözlem dogru bence .
iyi geceler...
dene bakalım banum inşallah kilo kaybın olurda diyet konusunda kendini toplarsın ...
laram hadi hayırlısı ... laram senin gibi montiye cevap veren bünyem olsa hiç başka yolları bakmazdım canım . ama merak etmedimde deyil bizi habersiz bırakma
üzülme banum haftaya yen bir taktik seni bekliyor buna odaklan..günaydınnn tartı beni etkilemmiyor desemde etkiliyor motivasyonum bozuluyor
dün gece aüzülüyorumrkadaşlargeldi ve oturdum onlarla yedim ne yapsam olmuyor
diyet yapıpta yeirmde saymak beni deli ediyor emeğimin karşılığını alamadıgımda çok canım sıkılıyor
ve motivasyonum yerlerde43:
haftasonu menülerimi yazayım hemen
cumartesi
3 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
salatalık
öğlen
ev yapımı kavurma
beyaz peynir
ara
3 adet gün kurusu
akşam
kıymalı karnıbahar yemeği
yoğurt
pazar
kahvaltı ( geç ve dışarda yapılan bir kahvaltıydı )
ekmeksiz masada bulunan peynir çeşitleri
sucuk - salam -domates-salatalık -haşlanmış yumurta
akşam
kıymalı karnıbahar yemeği
yoğurt
naz merhaba cnm menüleirn yine çok güzel
benim bu haftaki kilom 70.3 artık geçen haftaya göre 600 gr eksideyim
ama geçen hafta anlamsız yere şişmöiştim
artık monti bana cvp vermiyor çok yaptıgım için sanırım 2 ay oldu başlayalı nerden baksan en kötü 5 kilo vermem gerekirken 3 kilo bveremeidm
başka diyet yöntemleir raşıtrıyorum ama kısır döngüye girmekten çok kkorkuyorum
sağol banucuğum . bende bu hafta sabit kaldım hiç kilo verememişim . biraz daha sık dişini banu elbet bünyen cevap verecek ve gidecek kilolar . eğer aeben abladan onay çıkarsa ben bu pazar tozutmayı düşünüyorum . çok yakın bir arkadaşımın kızının 1.yaş doğum günü var ben onların elinden bişey yemeden hayatta kurtulamam belki bünyede şaşar biraz