• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

akşam 5-6 dan sonra bişiy yemeyim diyorum ne bilim yeni yollar arıyorum:(
ama 5 te çok erken 6 da işten çıkıyorum 6:30 da evdeyim.
6:30 d ageç degil yemek için sanki
zatebn 5-6 kaşık sebze ve yogut yiyorum

banum akşam az yiyorsun sanki .. yatmadan acıkıyormusun ?
limkde birde şey var .düşünce gücü ve kendini kasınca ne yaparsan yap kilo gitmiyor . bu gözlem dogru bence .

banum akşam az yiyorsun sanki .. yatmadan acıkıyormusun ?
limkde birde şey var .düşünce gücü ve kendini kasınca ne yaparsan yap kilo gitmiyor . bu gözlem dogru bence .

1 tabak sebze ve 1 kase yogurt yiyorum genelde abla, yani yatmadan acıkıyorum ama abartı bir açlk hissetmiyorum
ama aç yatınca cidden kilo gidiyor br kaç arkadaşım 6 dan sonra bişiy yememeye başladı hatta 6 dan sonra 5:30-6 arası yemiyorlar bişiy
ben nasıl ayarlarım onu bilmiyorum çünki ben 7 de filan yiiyorum eve gelip yemem o saat oluyor acaba çıkmadan şirketten süt ve müsli
kfleks mi yesme diye düşündüm ama tabi buda monti dışı olcak

Ben motivasyonumu koruyamıyorum başka bir yönteme başlıyacağım önümüzdeki hafta ama sizi şok edicem hazır olun diyorum büyük mü diyorum bilmem ama bakalım ben şok oldum çünkü arkadaşımı görünce :)

iyi geceler...:16:

dene bakalım banum inşallah kilo kaybın olurda diyet konusunda kendini toplarsın ...

laram hadi hayırlısı ... laram senin gibi montiye cevap veren bünyem olsa hiç başka yolları bakmazdım canım . ama merak etmedimde deyil :9: bizi habersiz bırakma :34:

iyi geceler...:16:

dene bakalım banum inşallah kilo kaybın olurda diyet konusunda kendini toplarsın ...

laram hadi hayırlısı ... laram senin gibi montiye cevap veren bünyem olsa hiç başka yolları bakmazdım canım . ama merak etmedimde deyil :9: bizi habersiz bırakma :34:

aben abla monti dışına çıkmaktan korkmuyorda degilim aslınd abiliyormusun:((

lara bence çok merak ettim yaaa , azcık tüyo versen

günaydınnn tartı beni etkilemmiyor desemde etkiliyor motivasyonum bozuluyor
dün gece aüzülüyorumrkadaşlargeldi ve oturdum onlarla yedim:( ne yapsam olmuyor
diyet yapıpta yeirmde saymak beni deli ediyor:( emeğimin karşılığını alamadıgımda çok canım sıkılıyor
ve motivasyonum yerlerde:((:43::43::43::43::43::43:

günaydınnn tartı beni etkilemmiyor desemde etkiliyor motivasyonum bozuluyor
dün gece aüzülüyorumrkadaşlargeldi ve oturdum onlarla yedim:( ne yapsam olmuyor
diyet yapıpta yeirmde saymak beni deli ediyor:( emeğimin karşılığını alamadıgımda çok canım sıkılıyor
ve motivasyonum yerlerde:((:43::43::43::43::43::43:
üzülme banum :38: haftaya yen bir taktik seni bekliyor buna odaklan..

iyi pazarlar herkese:16:

Kızlar az dayanın ben çok ciddi umutluyum salı başlıyacağım tüyo yok gizemli kalsın bakalım diyet falan hak getire şu an salı ciddi bir başlangıç yapıcam hatta bugün epey bir yol gidip bayıldığım bir tatlı var onu alıp yiyeceğim :))))))) Bilir misiniz trileçe diye bir şey balkan tatlısı muhteşem bir tatlı yeni tanıştım kendileri ile hatta monti uygularken bile ara sıra sütlü tatlı olduğundan yenebilir aslında yapımıda çok kolay bi bakın isterseniz :)

slmlar herkese..:3:

kusura bakmayın lütfen apat topar haber veremeden gittim..oğlum rahatsızlandı ve hastaneye yattık..zatürre başlangıcı olabilir dediler,ödüm patladı..öksürüğü bile yoktu çocuğun..gece hafif hırıltısı başlayınca rahatlasın diye geçen yıl kullandığımız ilaçtan yazdırıp birde genel kontrol ettiririm dedim.astım tetiklemiş,zatürreye çevirecek gibi dedi..elim ayağım kesildi korkudan..özel hastaneler insanı acaip panik yaptırıyorlar..yatıralım ,tahlil,röntgen isteyelim dediler..oğlumu aldım eve geldim,eşya vs..toparladık tekrar gittik yatırdık..çocuk sapasağlam,ne öksürük ,ne ateş hiç bişeyi yok..allah allah acaba bişeymi gördülerde söyleyemiyorlar diye paranoyaya bağladım walla..tahlillerde enfeksiyon çıktı.buda zaten bademciktendi.elimle yokladığımda farkındaydım zaten..niye yattık hala anlamadım..sırf yankesicilikti bana göre..:20:sırf göstermelik bir serum taktılar,hepsi o kadar..eşimde yok,eve gidersen hasta olursa diye panikten bişeyde diyemediim..3 koca gün boşu boşuna orda pinekledik ve 2100 tl paramızdan olduk..:20: çocukta ilk götürdüğüm günle şu ankinin arasında hiç bir fark yok..hala ne ateş,ne öksürük neden başka bişey..eğer gerçekten bişeyi olsa müdahale edilmezmiydi?bir antibiotik verdiler durduk yere o kadar...tamamen boşa ilaç ,boşa zaman kaybı,boşa para ödemekti bana göre..ne diyeyim,insanı en zayıf noktası olan çocuğuyla sınıyorlar akıllarınca..rabbim ıslah etsin..

ordada telimiin şarjı bitmek üzreydi ve biterse gerçekten lazım olunca telefonsuz kalmiim diye nete bağlanamadım.eve gelip alamadımda oğlumu orda bırakıp..ondan sizi habersiz bıraktım..umarım herkes iyi,herşeyde yolundadır..lara neymiş bu yöntem bende merak ettim..umarım hepinizin işine yarayacak bişeydir...:34:

sabahtan beri hastaneden gelenler evdeki kirliler derken durmadan makine çalıştı.bende evi temizledim o sırada...şimdide yemek yapayım bari..:10::10::10:

zilim geçmiş olsun canım ..

özeller sanırım genelde öyle yapıyor . hç bişi olmasa bile yok yere burşürü boşa tahlil istiyorlar . gene ne varsa devlet hastanelerinde :6:
onunla geçmiş olsun canım yinede :34:

zilim çok geçmiş olsun cnm , keşke alıp irde devlete götürseydin ya
özeller öyle yapıyorlar

walla bilseydim bişey çıkmayacağını alır eşimin çalıştığı hastaneye götürürdüm..
oğlumun geçen yıldan beri takibini yapan doktora götüreyimde bi baksın diye gittik özele..gitmez olaydım..bizim doktorumuz şehir dışındaymış.yerine bakan doktora muayene olduk mecburen.hatta kendi doktorumuzu arattım ısrarla.ama adamı o kadar inandırmaya çalıştı tel.de bile ...görmeden mesuliyette almak istemedi önceki doktorumuz haklı olarak..insanda evladı söz konusu olunca,birde benim gibi panik bi tipse...bi dünya parayı bayılıp geldik ,ben o para için 3 hafta boyunca bedavaya çalışacağım kısacası ..çocuk turp gibi..bunun için şükredip ,teselli buluyorum..

geçen yıl benim kendi okulumda bi zatürre vakası görülmüştü ve çocuk çok kötü görünmüyordu..2 hafta hastanede kalmıştı,o aklıma geldi ve çok korktum..onun için elim kolum bağladı ve yatalım dedim..rabbim kimseyi evladıyla sınamasın..amiiin...

aebenim niye ceza aldıki ,walla ben hiç bişey anlamaz oldum şu kk'dan..kim niye ceza alıyor...?korkudan bazen yqzıklarım yalnış yöne falan çekilir ceza alırım diye yazmışken siliyorum walla...:44:

günaydınlar herkese hayırlı haftalar diliyorum

zili oğluna çok geçmiş olsun

aeben ablam neden ceza aldıki ya ..

benim kiloma gelirsek geçen haftayı sabit geçmişim 72,5 kg

selam kızlarrr
ofisi su basmış bi geldim sabah:(
yani dün basmış sulaır çıkamrışlar ama heryer dandini gel görki:(

yeni düzene girdi neyse..
kızlar aben abla kounu dışı bir yere yorum yaptıgı için ceza almıştı sanıırm
yarın aramızda:34::34::34::34:

:2:merhaba kızlar
kac gundur gıremedım ozur dılerım mısafırım vardı bılıyorsunuz bırde hastalanınca nete ancak gırebıldım
cumartesı o arada tartıldım 77,200 gelıyorum 78 lerı gormustum gecen hafta nerdeyse 1e yakın gıtmıs

dunkı menımden baslıyım
sabah
kahvaltı 2 yumurta domates salatalık
öğlen fırında tavuk yogurt salata
aksam
kıymalı pırasa yogurt salata yanlız yogurdun ıcınde kerevız rendesı vardı lısteye vaktım 35 yazıyor yınede sıze sorayım kerevız serbest mı???
:25:

haftasonu menülerimi yazayım hemen

cumartesi
3 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
salatalık

öğlen
ev yapımı kavurma
beyaz peynir

ara
3 adet gün kurusu

akşam
kıymalı karnıbahar yemeği
yoğurt

pazar

kahvaltı ( geç ve dışarda yapılan bir kahvaltıydı )
ekmeksiz masada bulunan peynir çeşitleri
sucuk - salam -domates-salatalık -haşlanmış yumurta

akşam
yoğurt

haftasonu menülerimi yazayım hemen

cumartesi
3 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
salatalık

öğlen
ev yapımı kavurma
beyaz peynir

ara
3 adet gün kurusu

akşam
yoğurt

pazar

kahvaltı ( geç ve dışarda yapılan bir kahvaltıydı )
ekmeksiz masada bulunan peynir çeşitleri
sucuk - salam -domates-salatalık -haşlanmış yumurta

akşam
yoğurt

naz merhaba cnm menüleirn yine çok güzel
benim bu haftaki kilom 70.3 artık geçen haftaya göre 600 gr eksideyim
ama geçen hafta anlamsız yere şişmöiştim:(

artık monti bana cvp vermiyor çok yaptıgım için sanırım 2 ay oldu başlayalı nerden baksan en kötü 5 kilo vermem gerekirken 3 kilo bveremeidm
başka diyet yöntemleir raşıtrıyorum ama kısır döngüye girmekten çok kkorkuyorum:(

naz merhaba cnm menüleirn yine çok güzel
benim bu haftaki kilom 70.3 artık geçen haftaya göre 600 gr eksideyim
ama geçen hafta anlamsız yere şişmöiştim:(

artık monti bana cvp vermiyor çok yaptıgım için sanırım 2 ay oldu başlayalı nerden baksan en kötü 5 kilo vermem gerekirken 3 kilo bveremeidm
başka diyet yöntemleir raşıtrıyorum ama kısır döngüye girmekten çok kkorkuyorum:(

sağol banucuğum . bende bu hafta sabit kaldım hiç kilo verememişim . biraz daha sık dişini banu elbet bünyen cevap verecek ve gidecek kilolar . eğer aeben abladan onay çıkarsa ben bu pazar tozutmayı düşünüyorum . çok yakın bir arkadaşımın kızının 1.yaş doğum günü var ben onların elinden bişey yemeden hayatta kurtulamam belki bünyede şaşar biraz :8:

sağol banucuğum . bende bu hafta sabit kaldım hiç kilo verememişim . biraz daha sık dişini banu elbet bünyen cevap verecek ve gidecek kilolar . eğer aeben abladan onay çıkarsa ben bu pazar tozutmayı düşünüyorum . çok yakın bir arkadaşımın kızının 1.yaş doğum günü var ben onların elinden bişey yemeden hayatta kurtulamam belki bünyede şaşar biraz :8:

naz duraklamaıs normal cnm senin kilonun haftaya fazlasıyla veririsn
ama ben iki ayda 3,9 çok az :(
başka diyete geçsemde bocalıycam
aben abla ekmegi kes sabahları kuruyemiş ye dedi bakalım bu hafta öyle yapıcam:34::34:

birde yemek taşımak yoruyor ya insanı, mesela diyorum pratik olsun bir gün kflkes yerim , sonra arada aktivya meyveli yogurtlar filan degişiklik olur diyorum ama bilmiyorum bocalayıp kısır döngüye girmekten korkuyorum ve en çokta sonuç alamadıgım için canım sıkkın

Back