• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

slmm:3:

uyumadan evvel buraya bakmak farz oldu..banum spora başlayınca insan yapmadan duramıyor bir süre sonra zaten cnm..vicdanın rahat bırakmıyor :) bende bu aralar aralardaki koşturmacalarımdan başka yürüyüş yapamıyorum walla..pilateside uzun süredir yapmıyorum..kalçam hemen beli oldu gibi geliyor ..iç bacaklarımda yumuşamaya başladı valla..günler uzadı..akşamları eşim işten geldği gibi onlara masayı hazırlayıp yürüyüşe çıkıcam..dönüştede biraz popiş,iç,dış bacak kalça vs..yapar esneme ile bitiririm diye planlıyorum..
böyle koca gün koşturmaktan acaip yoruluyorum ama pilatesteki rahatlamayı hissetmiyorum..hatta spor yaptım gibi bile gelmiyor..kuru yorgunluk gibi geliyor..:19:

bu gün ütümü yapacak olan kadın gelecekti.acaip birikti ütülerim..ama kadın grip olmuş gelmedi.yukarda ütü masasının olduğu odaya çıktım.ütüyü taktım fişe..iki bluz üütüledim yok elim kolum kalkmıyor valla.çıkarttım fişi kaldı yine..oğlum anne uyumadan önce biraz koklaşalım dedi,işi gücü bıraktım..oğlumdan önemli değilya dedim onunla oynadık ,koklaştık,öptüm,yıkadım uyudu...işe dalsaydım koltukta uyuklayıp kalacaktı:((

şimdide 23 nisan için repertuar hazırlayıp çalışmalara başlıycaz..ben yine atom karınca modunda olacağım..

acaip uyku bastı,ben kaçar...:10:

günaydınlar herkese dünkü menümü yazayım hemen

sabah
3 dilim ekmek
domates
peynir

öğlen
tavuk sote
yoğurt

ara
3 adet gün kurusu

akşam
tavuk sote
yoğurt

günaydın ,hayırlı sabahlar ....

nazlım afiyet olsun canım ....

zilim kolay gelsin . bazan ütü den gına geliyor yahu :6:

banuş nerelerdesin ?

senin emegin cok canim tekrar tekrar tesekkurler:48:biraz zamana birakicam kilo verme isini canim.dun doktordan tahlil sonuclarimi aldim demir eksikligi anemisi var bende bu ara baya bir dusmus degerlerim ve b12 vitamini almam lazimmis hemen:50: biliyosun bu aralar birazda canim sikkin :50:herseyi zamana biraktim...

geçmiş olsun ayışıgım canım saglık herşeyden önemli .. bu dedigin vitaminlerde desdek olarak alınmalı , ihmal etme canım :16:
hayırlısı olsun .. diyet yamıyorum diye gelememzlik etmeyin yahu ...
Zili geçmiş olsun canım.
Bende montiden sıkılmışım kaçamaksız yapamıyorum ama kaçamakta asla yapılmamalı ne günlerdi ilk yaptığımda ağzıma daynamıyıp bişey almıştım yutamadan çıkardığımı bilirim ama şimdilerde yapamıyorum.Ben bugün yeni yöntemime başladım bakalım sonuçları sizinle paylaşıcam arkadaşım 2 haftada 6 kg verdi ben de 4 kg versem bari ama inanıyorum :)

laroş merakla takip ediyoruz canım seni .....

uzun süre diyet yapınca insanın azmı kalmıyor , bunu hep söylüyoruz . nerde diyete ilk başladıgmızda biz :ssz: ama kendmizede haksızlık etmeyelim . rabbım kimseyi bogazıyla imtihan etmesin . amin .

günadyınnnn
ancak geldimmm, valla işler birimiş dünden onları hallettim
aben ablam

zilimm snei tanıdımgan beri atom karınca modundasın cnaım valla
spor meselesine gelince cidden farje ttiriyor dünde yaptım
100 tanede mekik çektim, eski evimin önünde parkur vardı burada yok malesef mecburum lesileye:(
birde iç bacaklarım üst bacaklaırm igrenç hem çatlaıd hemde yumuşadı
onlar içinde evde 20 dk tweter yapıcam

nazlı menün yine süper canım afiyet olsun

günadyınnnn
ancak geldimmm, valla işler birimiş dünden onları hallettim
aben ablam

zilimm snei tanıdımgan beri atom karınca modundasın cnaım valla
spor meselesine gelince cidden farje ttiriyor dünde yaptım
100 tanede mekik çektim, eski evimin önünde parkur vardı burada yok malesef mecburum lesileye:(
birde iç bacaklarım üst bacaklaırm igrenç hem çatlaıd hemde yumuşadı
onlar içinde evde 20 dk tweter yapıcam

nazlı menün yine süper canım afiyet olsun
spor gibisi varmı yahu .....:8:

günaydın herkese dünkü menümü yazayım

sabah
3 dilim ekmek
domates
peyaz peynir

öğlen
2 adet haşlanmış yumurta
domates
salatalık
beyaz peynir

ara
1 adet armut
3 adet kuru siyah erik

akşam
1 avuç çiğ fındık
1 kutu süt

spor 50 dk koşu bandında yürüyüş / 1 saat aerobic step :8:

günaydınnnnnnnnnnn

naz menü yine süper cnm tartıldınmı ?
ben monti dışına çıktıgım için menüleirmi yazmıyorum

günaydınnnnnnnnnnn

naz menü yine süper cnm tartıldınmı ?
ben monti dışına çıktıgım için menüleirmi yazmıyorum

sağol banu evet dün tartıldım 71,5 olmuşum 1 kilo gitmiş ben haftanın 2 günü tartılıyorum çarşamba ve cuma günleri . bir süre monti dışı dene bakalım banu ama fazla aşırıya kaçmadan

sağol banu evet dün tartıldım 71,5 olmuşum 1 kilo gitmiş ben haftanın 2 günü tartılıyorum çarşamba ve cuma günleri . bir süre monti dışı dene bakalım banu ama fazla aşırıya kaçmadan

oo süper ya maşallahhh

çok sık yaptıgım için gitmiyor sanırım , birde akşam eve gittigimde yemek yemem
7 yi buluyordu çocuklarla ugraşmaktan
şimdi ofiste yiyorum yogurt-müsli veya yogurt kuruyemiş

oo süper ya maşallahhh

çok sık yaptıgım için gitmiyor sanırım , birde akşam eve gittigimde yemek yemem
7 yi buluyordu çocuklarla ugraşmaktan
şimdi ofiste yiyorum yogurt-müsli veya yogurt kuruyemiş

benim uzun süre olmuştu monti yapmayalı , hamilelikten öncesi ,hamilelik dönemi ve doğum sonrası 2 sene olmuştur herhalde . aslında sporun bende çok etkisi var banu spor yapmasaydım bende kolay kolay kilo vereceğimi düşünmüyorum bende işyerinde akşam yemeğimi yiyiyorum 5 ten sonra bişey yemiyorum canım :56:

naz tam uzun uzun yazcaktım teller bastırdı,
ayy yine çalıyo işleirmi halledip uzun uzun yazcam
yoldan sapmayım alim allahh:9::9::9:

geldimmm:3::3:

naz aslınd amonti dışına korka korka çıkıyorum inanki ,ha çok çıkmıyorum ha sabah monti kahvaltı yapıyorum ama yaglı peynirler
ve bazen yumurta yiyorum ekmekle yumurta ama günay işliyormuşum gibi hissediyorum töbe yarabbi.. montiye ne kadar alıştıksa artık..
hani naıslsa monti yapmıyorum idye poça simt vs ymeiyorum çünkü beyaz un ve şekerden uzak urmam lazım reglileirm hemen bozluyor.

öglen yemeigmi evden getiriyorum ama akşamı getirmeye üşeniyorum yada ne yiycem diye düşünmekten
yoruluyorum. çünkü sıkıntılı bir dönemden geçiyorum..montid ebiraz özen istiyor kendime ayrı yemek yapamıyorum mesela havuclu hkarnıbahar yaptım
yeidm , yada kabak pişiridm az pirinçli onan yiyorum.. birde akşam ögününde mesela yogurt içine müsli atıp yiyorum ve bu müslii bile yerken icadanım sızlıyor neden bilmiyorum amakorkaraka yiyorum nesfit k-fleks yiyim diye düşündüm ama hiç bulaşmak istemiyorum onlarada..

sabah 8 de kahvaltımı yapıyorum , öglen 12 de öglen yemeigmi yiyip 3 te sütlü kahve içiyorum, birde akşam çıkmadna yogurt filan
çünkü 5-6 arası yedigimde erken den yemek faslını kapatıp eve gittigimde aç olmuyorum gözüm dönmüyor:34::34::34:

çok uzun yazdım sanırım, ben senin 5 te yediigni bilmiyordum arayı kaçta yapıyorsun?
birde ben yeidkleirmin kaloriisni hesaplayımd edim ama hep 900 de kalıyorum çogaltamıyorudmda

geldimmm:3::3:

naz aslınd amonti dışına korka korka çıkıyorum inanki ,ha çok çıkmıyorum ha sabah monti kahvaltı yapıyorum ama yaglı peynirler
ve bazen yumurta yiyorum ekmekle yumurta ama günay işliyormuşum gibi hissediyorum töbe yarabbi.. montiye ne kadar alıştıksa artık..
hani naıslsa monti yapmıyorum idye poça simt vs ymeiyorum çünkü beyaz un ve şekerden uzak urmam lazım reglileirm hemen bozluyor.

öglen yemeigmi evden getiriyorum ama akşamı getirmeye üşeniyorum yada ne yiycem diye düşünmekten
yoruluyorum. çünkü sıkıntılı bir dönemden geçiyorum..montid ebiraz özen istiyor kendime ayrı yemek yapamıyorum mesela havuclu hkarnıbahar yaptım
yeidm , yada kabak pişiridm az pirinçli onan yiyorum.. birde akşam ögününde mesela yogurt içine müsli atıp yiyorum ve bu müslii bile yerken icadanım sızlıyor neden bilmiyorum amakorkaraka yiyorum nesfit k-fleks yiyim diye düşündüm ama hiç bulaşmak istemiyorum onlarada..

sabah 8 de kahvaltımı yapıyorum , öglen 12 de öglen yemeigmi yiyip 3 te sütlü kahve içiyorum, birde akşam çıkmadna yogurt filan
çünkü 5-6 arası yedigimde erken den yemek faslını kapatıp eve gittigimde aç olmuyorum gözüm dönmüyor:34::34::34:

çok uzun yazdım sanırım, ben senin 5 te yediigni bilmiyordum arayı kaçta yapıyorsun?
birde ben yeidkleirmin kaloriisni hesaplayımd edim ama hep 900 de kalıyorum çogaltamıyorudmda

ben kahvaltımı 08:30 da yapıyorum öğlen yemeği 12:15te arayı 15:30-16:00 gibi yapıyorum 17:00 da akşam yemeğini yiyip kapatıyorum yemek olayını sonrasında su ve içersem 1 bardak çay içiyorum . aldığın kalori baya azmış banu ben sabah kahvaltısını çok sıkı yapıyorum

ben kahvaltımı 08:30 da yapıyorum öğlen yemeği 12:15te arayı 15:30-16:00 gibi yapıyorum 17:00 da akşam yemeğini yiyip kapatıyorum yemek olayını sonrasında su ve içersem 1 bardak çay içiyorum . aldığın kalori baya azmış banu ben sabah kahvaltısını çok sıkı yapıyorum

naz bende 8 de yapıyorum cnm kahvaltımı
kaloriyi bilerek az alayım diye ugraşmıyorum inanki aa yeidkleirmi hesaplayınc abuna denk geliyor
mesela sanah 6:30 da kalkıyorum bişiylermi yesem acaba kasyısı gibi filan

kahvaltıdan sonra ara yapmak istemiyorum nedense
öglen yiyip arada bi sütlü kahve içiyorum sonrada ofiste yogurt vss ben çogaltayım ama bunu haklısın
2 kk peynir yiyim mesela kahvaltıda senin kahvaltın sıkı baya evet birde bimin tb ekmegini aldım ben ondann 3 dlm mi yesem

naz bende 8 de yapıyorum cnm kahvaltımı
kaloriyi bilerek az alayım diye ugraşmıyorum inanki aa yeidkleirmi hesaplayınc abuna denk geliyor
mesela sanah 6:30 da kalkıyorum bişiylermi yesem acaba kasyısı gibi filan

kahvaltıdan sonra ara yapmak istemiyorum nedense
öglen yiyip arada bi sütlü kahve içiyorum sonrada ofiste yogurt vss ben çogaltayım ama bunu haklısın
2 kk peynir yiyim mesela kahvaltıda senin kahvaltın sıkı baya evet birde bimin tb ekmegini aldım ben ondann 3 dlm mi yesem

ben bimin ekmeğinden 3 dilime kadar yiyiyorum banu peynir ebatlarıda bende biraz büyük 2 tanede küçük domateslerden yiyiyorum . sabah kahvaltıdan önce meyve öneriyor aslında monti amca evden çıkmadan meyve yiyebilirsin

ben bimin ekmeğinden 3 dilime kadar yiyiyorum banu peynir ebatlarıda bende biraz büyük 2 tanede küçük domateslerden yiyiyorum . sabah kahvaltıdan önce meyve öneriyor aslında monti amca evden çıkmadan meyve yiyebilirsin

evde yapıyorum cnm ben kahvaltımı
6:30 da kalkıyorum çocuklar erken kalktıgı için 2-3 kayısı yesem sonrada kahvaltımı etsem diyorum ama
işte beynimde baız tabular var yıkamıyrum mesela günde 2 porisyon meyve yersme zayıflayamıycam gibi düşünüyorum

bugünkü menümüde yazayım

sabah
2 dilim ekmek
beyaz peynir
domates

öğlen
karnıbahar yemeği
1 kaşık tavuk sote
ayran

ara
1 adet armut

akşam
karnıbahar yemeği
ayran

dünkü menümü yazmakla başlıyabilirim mesela

ama monti yapamıyorum biliyorsunuz

4 nisan dr.ayça kaya ya gidicem hakkımda hayırlısı olsun

destek almam şart oldu kilolarımı yemesemde az yesemde veremiyorum

kahvaltı: 09:15

1 dilim tb ekmeği (büyük olanlardan)
salatalık,domates,maydanoz
1 kk beyaz peynir

ara: 10:50

4 badem
2 fındık

öğlen: 12:30

tavuk göğüs ızgara
salata
yoğurt
1 dilim tb ekmeği(ayçanın bi listesi var ona göre yiyorum gittiğimde doktor yeme derse kaldırıcam bu oğlen ekmeğini)

ara: 15:20

5 fındık
2 kuru erik

akşam: 17:30

2 kaşık yoğurt
1/2 elma
2 ceviz
2 kaşık yulaf kepeği
5 badem

Back