Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

10 gündür bu şekilde besleniyorum sabahları yürüyüş yapıyorum evde mekik çekiyorum

insan bir gram bile vermez mi

pes diyorum vücuduma

yeşilçaylarımi ve günde içtiğim 3,5 litre suyumu saymıyorum bilen

yarından itibaren kuruyemişi kesip öğlen yemeğimin yarısını yemeyi denicem

4 nisanda ilk randevum var doktorlar

sizlerle gün ve gün yazarım

önce tahlil istiyecek bir hafta tahlili yaptırıp ikinci görüşmeye gidicem bana yanlışlarımı söylesin doğruları öğretsin insülüm direncim nasıl düzelecekse düzelsin artık

kafayı kırmak üzereyim

sgk nın mide küçültme amilyatını karşıladığı vücut kitle indeksine sahibim bu arada obezim yani hastayım

son çare amilyatı denicem buda faydasız olursa

Son düzenleme:
diyarcım hoşgeldin cnm bu drun verdgi listemi sana
yoksa senmi ayarladın kendin?
kuruyemiş çokta degil alsında 3 badem 2fındıktan ne olcakki

ne ameliyatı yawrm ya verrisn dr gidince insülin direncine göre bir liste verir elbette sık sık gel yaa
bende her daim mont yapmıyorum ama buradayım

merhaba kızlar
kac gundur yazamıyorum dersler yuzunden
bugun fırsat buldum en sonunda
2 gun oncesı
salı
sabah bol yesıllıklı salata ve 2 dılım ekmek
öğlen
kıymalı pırasa yanına bol salata ayran
aksam
kuru fasulye salata yogurt
aralarda yesılcay aksam yemekten sora 1 elma

çarşamba
sabah
menemen ( yumurtasız az yaglı) 2 dılım ekmek
öğlen dershanedeydım lıght buskıvı yemek zorunda kaldım:26:malaesef
aksam da balık salata

merhabalar kızlar k.k kapalıydı dün .... alışkanlık olmuş k.k. girmek yadırgadım inanın
dr. geldim filler için gün aldım birini yarın yaptırıcam digerinide haftaya çarşamba.. onlara kalsa gün atıyorlar daha agustosda gün almaya gidecekmişim bende beklemek istemedim özeline yazdırdım parasıyla olunca hemen gel yarın dediler :26: yani madem yer var millete neden okadar gün atıyorsyunuz yahu

abenım fill ney canım konuya yabancı kaldım herhalde

ALLAH benim iyiligimi versin film canım ultrason vs . yazdıklarımı okumaddan göndermişim yavs kusuruma bakmayın ..
canım böbreklerde protein kaçagım var o yüzden bazı tedaviler oluyorum. artık rutine döndü iyce dr. gitmeler birazda o yüzden diyet yapmıyorum. proya vs yüklenmiyorum ....

menülerin güzel ıcırım afiyet olsun

ne ameliyatı diyarım yaa insülin diren varsa ondan gitmiyordur kilo . ama git derim bencede ayça ahnıma fırsatın varsa ..

menünde kötü deyilki . afiyet olsun

nazlım akşamı okadar erken yedigini bende bilmiyordum ..
onunda güzel vermende etkisi vardır mutlaka .. banum bance sende dene canım .. ama çok montiye aykırı düşme bugünlerde derim ..

onunda güzel vermende etkisi vardır mutlaka .. banum bance sende dene canım .. ama çok montiye aykırı düşme bugünlerde derim ..

aeben ablacığım işten çıkıp spora gittiğim için mecburen o saatlerde yiyiyorum 17:30 işten çıkış saati . ama artık o kadar alıştımki o saatlerde yemeye evde olduğum zamalarda bile en geç 18:00 da yemeğimi yemiş oluyorum ve acıkmıyorumda .

yok ablaya nazlıyada yazdıgım gibi besleniyorum monti sışına çok çıkmıyorum
kh vs tükemiyorum

abla sonuçların temiz çıkar umarrım geçmiş olsun tekrardan
özel olayına gelincede ee burası türkiyeee şaşırmamak lazımm
amaç insaları ugraştırmak , yıldırmak yormak
kayranın kalbind eüfürüm çıktıgında yer yok mükün degil alamayız dediler, ama özele yatırırsanız para alırız dediler öylede olsu snein hesap
parayı bayılınca muayne olduk neyse allahs aglık sıhhat verisn herkese,

nazzz bende acıkmıyorum ya yogurt ile müslimi yiyip çıkınca

kızlar tahliller temiz çıkarsa biopsi yaptırıcam .. sorun neden kaynaklaıyor artık ögrenmek istiyorum . onaa göre tedavi olayım yada bu kulandıgım ilaçlarla devam edeyim . yani bişililer belli olsun artık .

Aminnnnn aebenim :) Sanada çok geçmiş olsun canım rabbim inşallah herşey yolunda gider.Allah şifa versin.
Salı sabahı 69.2 kg ile başladım bakalım yarın sabah bildirim yaparım mutlu bir şey olacağının farkındayım ama :)

Son düzenleme:
slmlar kısslar..

diyarım hoşgeldin cnm...sakın mide küçültme olayını düşünme bile derim cnm ben..ozan orhonu görmedinmi tv'de? daha öncedende şu an 90'lar dizisinde derya baykalın kızının annesini canlandıran gamze gözalan varya (amma dolaylı anlattım:) oda ameliyat olmuştu ve sonra aynı ozan orhonun yaşadığısıkıntıları yaşadı..ve şu an yine şişman..bu ameliyatı olupta sağlığına kavuşan görmedim ben cnm..hiç düşünme şimdilik onu...şişman olmak bile ameliyat sonrası komplikasyonları çekmekten iyidir bence...

aebenim inşallah hiç bir şeyciğin yoktur aplam..tertemiz çıkar tahliller umarım..özel hastaneler hep aynı malesef..geçen gün bizi bi güzel soydular işte..

banuş,nazlı,lara sizlerde iyisinizdr inşallah...gözlerim kapanıyor,duş alıp yatayım bari.tavuklar gibi erkenden

selam herkesee

uzun bir aradan sonra buralardayım yine yeniden efem

bu sefer inşallah sonuna kadar gidebilirim hep bir şey çıkıyor yaw

herkes nasıllar aeben abla geçmiş olsun noldu ya tam okuyamadım geçmişi ama biyopsi olcam demişsin:26:

neyse ben amcamı ve kuzenimi kaybetmiştim 2 ay önce o yüzden okula bile gidememiştim ama toparlandım geldim çok şükür

yarın kilo bildirimi yapıp montime yeniden başlayacağım hayırlısı inşallah

günaydınlar vede hayırlı cumalar

kilo bildirimim

geçen hafta : 72,5 kg
bu hafta : 71,5 kg
giden 1 kg

hoşgeldin aysel başınız sağolsun canım ALLAH mekanlarını cennet eylesin sizlere sabır versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…