naz duraklamaıs normal cnm senin kilonun haftaya fazlasıyla veririsn
ama ben iki ayda 3,9 çok az
başka diyete geçsemde bocalıycam
aben abla ekmegi kes sabahları kuruyemiş ye dedi bakalım bu hafta öyle yapıcam
birde yemek taşımak yoruyor ya insanı, mesela diyorum pratik olsun bir gün kflkes yerim , sonra arada aktivya meyveli yogurtlar filan degişiklik olur diyorum ama bilmiyorum bocalayıp kısır döngüye girmekten korkuyorum ve en çokta sonuç alamadıgım için canım sıkkın
bende artık zorlanıyorum yemek getirmekte oğlum ayaklanmaya başladı emekliyor yaramazlıklar yapıyor onun ardında gezmekten yemek bile yapamıyorum kendime göre . sabah onu hazırla et derken yemeğimi almayı unuttum yanıma yine yumurta ve fındığa talim ettim ettim mecburen keşke azda olsa spor ekleyebilsen banu ozaman gidecektir kilolar .
günaydın
sonund aizncirleirmi kırdım ve spor yaptım 3 mil leisle bugün mekikte ekliycem
evet abla montiden çıktım
çünkü ekmek benim için bi bagımlılık olmuş snaırım artık
sabah yemeidigmde göüzm dönüyor resmen birde çocuklara yeidrmek için sofraya oturdugum vakit yiyorum ister istemez
birde cna sıkıcı olaylar oldugu zman hiç bişiy gözüne gelmiyor insanın akşam çeyrek bazlama kadar bazlama yedim..
sabah yemeigimde akşama çıldırmış gibi oluyorum
o yüzden bu sabah 1 dllm yedim ekmek..
olsun banuşum yetersi senin diyet azmin yerinde olsun
sporunda çok güzel olmuş
valla mutlu uyandım sabah , akşamd aofisten çıkmadan yiiyp çıkcam evde yemiycem yemek yemem yedi oluyor
eve git haızrla vs derken ne kadar aç , okadar - kilo oluyorr
menün güzel ıcırım afiyet olsun ..merhaba kızlar bugun bıraz daha ıyıyım sukur
dershaneden yenı geldım
hemen karnımı doyudum cok acıktım cunkı
dunkı menım
sabah kahvaltı 2 yumurta bol maydanoz zeytın
ara yarım elma
oğle yem. tavuk sote bol salata
aksam yogurt kuru fasulye salata
yarın aksama kadar dershanedeyım oglen arada ne yıyebılırım bana bı fıkır verın neolur gecen hafta tavuk haslayıp yanımda goturmustum karar veremedım ne gotursem yaımda:26:
bakıp kaçtım
hepinizi öpüyorummmm
bakıp kaçtım
hepinizi öpüyorummmm
iyi aksamlar kizlarrr.aebenim seni göruyorum nasilsin canim
kizlarrrr ben yine malesef diyeti biraktimabenim emegin cok kusura bakma canim:18:sartlar cok zorladi beni,bu hafta acayip aclik hissettim canim acayip tatli istedi ve diyeti bozdum.
AY IŞIGIM CANIM MONTİ YAPMAN ŞART DEYİL LAKİN DİYETİ BIRAKMA CANIM ... çümki bir kısır döngüye girince artık diyet yapmak çokkk zor olyor... diyorsan ben bu kiloda iyiyim eyvallah . ama kilo vermeyi istiyorsan . adı ne olursa olsun diyetine devam et canım
ayrıca kızlar diyeti bırakirken ben niye kusurunuza bakayım yafburda illa diyet yapacaksınız diye imza atmadık ben nerden baksan 2 senedir dogru dürüst diyet yapmadım . ama burdayım .. maksat sizlere yardımcı olmak ve sizleri görmek .. artık dost olduk burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?