Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

tamma ablacım çok sagol dikkat edecem notlarımı almaya başladım aslında sabah aklıma geldi ekmekle yumurta yenmiyo diye ama yedikden sonra aklıma geldi dikkat edicem ben böyle paylaşayım sizde uyarın abla :))
dün resmen aç yattım ben ablacım 5 de yemeği kestim saat 23:30 gibi miğdem gurlamaya başladı 5 de a yedim galıba hemen yattımuyudum yeşil çayı mı içtikden sonra :) sabah tardıda düne göre azda olsa -gördüm :)

bi dene bakalım banum , bana sorarsan elindeki tüm kozları ileri haftalara yaymadan bir an evel dene derim neden dersen baskülden üzülüp salmandan ve kısır döngüye girmenden korkarım :26:

abla ilerki hafta degilde mesela bu hafta ekmek yemiycem kahvaltıda
birde akşam sebze yiyorum ya onudamı kaldırsam diyorum acaba ne dersin
sadece yogurt salatamı yesem
gerçi sebzeyede az yag koyuyorumm

ecrincim 17 deyilde 18 daha idealdir akşam yemegi için . ayni işi görür merak etme . bir ara bende denemiştim akşam aç yatmak iyi kilo verdirir .

ecrincim 17 deyilde 18 daha idealdir akşam yemegi için . ayni işi görür merak etme . bir ara bende denemiştim akşam aç yatmak iyi kilo verdirir .

bende pko var abla biliyorsundur insülin direnci var zor veriyorum kiloları ama bu sefer kararlıyım inş aç kala kala vercem :)) sen kaç kiosun listenis falan var mı?

öğlen yemeğinde biber dolması mercimek çorbası ve yoğurt var nasıl

öğlen yemeğinde biber dolması mercimek çorbası ve yoğurt var nasıl

biber dolmasının içinde büyük ihtimalle pirinç vardır canım montide pirinç yasak . bide mercimek çorbasının içinde patates , havuç varsa malesef patates ve havuçta yasak montide

biber dolmasının içinde büyük ihtimalle pirinç vardır canım montide pirinç yasak . bide mercimek çorbasının içinde patates , havuç varsa malesef patates ve havuçta yasak montide

büyük ihtimalle vardır canım kabak varsa kabağın dışını yerim yoğurtla olur mu ki öğle bide ben eti form almak istiyorum tahta gibi olan varya oda yasak mı akşam o tahtayla yoğurt yesem nasıl olur napcam ben ya

abla ilerki hafta degilde mesela bu hafta ekmek yemiycem kahvaltıda
birde akşam sebze yiyorum ya onudamı kaldırsam diyorum acaba ne dersin
sadece yogurt salatamı yesem
gerçi sebzeyede az yag koyuyorumm

banum yemegini kısma . ekmegi kes yerine kuruyemiş koy bence. ama buu en az 1 hafta devam ettir . ve hafta sonuda spor yap mutlaka .

bende pko var abla biliyorsundur insülin direnci var zor veriyorum kiloları ama bu sefer kararlıyım inş aç kala kala vercem :)) sen kaç kiosun listenis falan var mı?

ecrinim banuda piko bendede insülin direnci var . ama sende her ikiside var Allah kolaylık versin . ama olmıycak diye bişi yok sabırlı olursak mutlaka gider .
ecrincim ben diyet yapmıyrum canım . geçen aylarda 1 ay kadar yaptım 3.4. kilo vermiştim .ama birazını geri aldım sanırım .benimde verecek bi 7.8. kilom var lakin şu anda diyet yapacak durumda deylim . evde olmuyorum haftada birkaç gün .
burda olmamın sebebi sırf sizlere yardımcı olmak . liste vardı ama bu hafta yapmadım çünki birkaç kişi kilo bildirmedi.. herkez bir hevesle başlıyor 2,3 hafta sonra yok oluyorlar , kilo verme şüreci birkaç haftalık deyil uzun solukludur .

dışarda diyet yapmak zor hakikaten . o krakerleri kulanan arkadaşlar vardı sanırım ama ben hiç denemedim . sen bilirsin ecrin. ama kızların ögün omadıgında kurtarıcıarı kuru yemiş süt oluyor genelde

aben abla şimdi karatayı inceleidmde
dedigin gibi ben haftaya kuruyemiş ekleyim birde
meyveyi ara öügnde yemiyorla onlar snaıırm montiden pek bir farkıda yok
kahvaltıda yiyorlar ama meyveyii ben öle yapmayım dimi

ayy aben abla vallhi şuan öle bi tuttum ki ipleir bıraksam tozutcam yeminle o yzüden sen de ben yapayımm
kısır döngüye girmeyimmm

ben yarın kilo bildirimi yapamıycam annemlerde kalıyorum ordada dijital tartı yok artık pazar tartılıp pazartesi yazarim kilomu buraya meraktan çatlarım ben pazar gününe kadar

iyi geceler

ıcırım ün. sınavınamı hazırlanıyorsun ?
ilk günler için fena menü deyil hatalar var fakat düzelir bencede ögün atlamamaya dikkat et

iyi gunler
yok abenım kpssye hazırlanıyorum suan reglı donemındeyım canım cıko- sekerlı bısıyler cekıyor yamemeye dıkkat edıyorum

dunkı menum
sabah
2 dılım ekmek . dometes salatalık . domates. zeytın

öğlen
haslanmıs tavuk lıght yogurt
aşkam
balık bol salata

ben özellıkle akşamları cok acıkıyorum ne zaman yıyım meveyı

cevap için sagol ablacım napcamı şaşırdım bugün ben yaa neyse bi düzene oturtcam ben karatay yaptım biraz ama uyamadım tabi kuruyemişleim var onları sütle yoğurtla yiyeyim bari öğün bulamadığımda hem pko hem insülin direnci beni baya zorluyor versemde hemen geri alıyorum acaba bir diyetisyenden destek mi alsam fazla kilon yoksa güzel

Son düzenleme:
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN herkesee

bu hafta pazar gunu ve sali gunu cozutmamdan öturu kilo durumlaeri pek iyi degil:26::26:

07.03.2014=71,700
14.03.2014=71,500

GIDEN 200 gram

kilo veren herkesi kutluyorum

günaydın .. hayırlı cumalar ..

ayışıgım kaçamaklara ragmen gitmiş süper
kaçamaklara çok dadanma canım yoksa toparlamak zor olur nasılsın iyisi inşallah

ıcırım gece açıkıyorsan akşama bazan baklagil tarzı ye ... gece ara olarak meyvede yiyebilirsin ...

ecrinim verecek klom var canım ama şu dönemde diyet yapamıyorum.. senden şişkoyum yane

nazlım pazartesi ögreniriz artık kilonu ..

banum karatayla monti arasında baya farklılık vardır ,yok gibi görünsede .. sen sadece sabah ekmek yerine kavrulmamış kuru yemiş ekle . diger ögünlerinde montiye devam et . 1 hafta deneyelim .. hem yeni bişiye başlamış gibi hissedersin kendini o se tozutmanı engeller
yarın sabah tartıl . vermiş olursanda almış olursanda sabit olursanda hiççç takılma . haftaya cumartasiye kadar ekmek ve baklagil yeme bakalım işi sıkı tutup kilonu tetikleyelim .ama benim senden bir ricam daha var bu hafta en az 3 kere spor yapmanı rica edicem sende

ana hatlarına bakınca farklı gibi gelmeid ufak farklar var tabide
meyveyi kahvaltıda yiyorlar baklagil ile et yiyorlar filan tabi bulgur serbest

valla şuan çozutmamak için elimdne geleni yapıyorum abla ya dagıtsma biliyorum topalrmıycam
ben tartlıp haftada 3 günde psor ekleyim ekmegide keseyim birde böyle deneyim bakalım..

bugün sabah gren ppavesi diye bir italyan markası var bükivi aldım
zeytinli kekikli montiye çok uymuyor tabki ama biraz esneteyim diye düşündüm birde wasa aldım.
metroda çeşitleir var bi bakıcma gittimdee

Selam monti güzelleri Hayırlı Cumalar...
Uzun süredir topiğe bakamıyordum aklıma geldiniz bir selam vereyim dedim
Aeben abla, Banu, Zili, naz ve ismini sayamadığım arkadaşlarım, nasılsınız?

gunaydın

dunkı menum
sabah
bır elma
kahvaltı
domates salatalık. zeytın lıght yogurt
2 dı ekmek
öglen
nohut yogurt bol salata
aksam
yesıl fasulye yogurt salata

ara 1 elma

kılo veren arkadasları tebrik edıyorum

ben bugun tartılamayacagım cunkı mısafırım gelecek
zaten bu hafta benım ıcın alıstırma gıbıydı gercı bıraz gobegım kuculdu gıbı ama
yarın tartılıp yazıcam ve tam olarak baslıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…