- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
banum menü güzel afiyet olsun . bu hafta degişiklik olrak ne uyguluyorsun nar şerbetinden başka ?
inşallah bu hafta kilon istedigiden daha fazla inerde rahatlarsın canım ,senin kadar bende istiyorum bliyorsun bunu .
ama şunuda söylemem lazım zor bir bünye için 3 hafta sabit kalmak çok görülmemiş bir şey deyil canım . birkeredaha diyorum senin spora ihtiyacın var . zor oldugunu biliyorum ama spor yapmalısın
geçen gün bir mesaj yazmıştım sanırım gözünden kaçtı ..ekmege karşı duyarlılıgın olabilr . bir hafta ekmegi kesip karataydaki gibi ekmek yerine kuruyemiş eklemeeyi bir düşün derim
afiyet olsun ecrin .
ecrin canım ekmekle birlikde yumurta yemiyoruz montide vede peyniri yagsız yiyoruz ..bu menün hepsini ekmeksiz olrakda yiyebilirsin .
karbonhidrat yanında .yani ekmek ve bklagilin yanında mükün oldugunca yag kullanmıyoruz.birde ekmek olarak tambuğday yiyoruz çavdar deyil .
akşam aç yatmak kilo verdirir ecrincim
tamma ablacım çok sagol dikkat edecem notlarımı almaya başladım aslında sabah aklıma geldi ekmekle yumurta yenmiyo diye ama yedikden sonra aklıma geldi dikkat edicem ben böyle paylaşayım sizde uyarın abla :))
dün resmen aç yattım ben ablacım 5 de yemeği kestim saat 23:30 gibi miğdem gurlamaya başladı 5 de a yedim galıba hemen yattımuyudum yeşil çayı mı içtikden sonra :) sabah tardıda düne göre azda olsa -gördüm :)