Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin .
Nazlin iyi olmus koklasmissiniz oglusla iyce :)) oylenleri hep yumurta salata yemeye basladin . Yokmu is yerinde azda olsa yanina katacak sicak bisiler ?
Banum tahlillerin iyi cikmasina sevindim canim . Senin caren su an sporda gibime geliyorrr !
Ziyaretcilerede selam olsun :))
İyiyim canim sagol nezleyi iyce atlatamasamda ayaktayim . Esimde iyi gonderdim bugun ise ama biraz agrilari var sanirim . Sukur temiz gorunuyor kolonoskopisi tam sonucu haftaya alicaz , ince bagirsak girisinda kucuk bir yara gorunmustu gecen sefer , stresden kaynakli korkulacak bisi deyil demisti dr. Onun icin ilac kulanmisti , gectimi diye tekrar kolonoski yaptirdik soru isareti kalmasin diye .
Ev ahalisi hep hasta oldu kucuk cadim bugun okula gitmedi . Sabah sogukta ustune bisi almadan gidiyor okula tabi usutur . Her gun giy diyorum ama kime . Simdi iyi zamanlariniz hatunlar. Biraz buyusun bu haytalar soz geciremiyorsunuz :))
naz hoşgeldin cnm bende dedim ogluşmu hasta allah korusun
bebeginede iyi gelmiştir brilikte vakit geçirmek
Bilemiyorumki banum ,
ekmek turevine alerjin olmasin , siskinlifin birde kilo verememenin sebebe bu olmasin ,guluten alerjisi !
Bir sure karatay gibi denesen kahvaltini ,ekmek yerine kuru yemis eklesen. cig tabi .
Nazlim calisanlarin menu ayarlamasi zor canim allah yardimciniz olsun ,
hoşbulduk banu . hemde ne iyi geldi keşke hep yanında olsamda ben bakabilsem
Ecrin hosgeldin .
Eski arkadaslardan selam almak ne guzel , bebik , cueca , ketum daha adini sayamadigim onlarca arkadas :))
Bi an eski gunlere gittim :))
hoşgelidn ecrinnnn
hoşgeldin nevracığım seni görmek ne güzel canım . sen yeterki iste veremeyeceğin kilo yok bence önceden çok kısa zamanda vermiştin kilolarını . bende şuanda hamilelikte aldığım kiloları vermeye çalışıyorum .beni hatırladınız mı kızlar?
nasılsınız neler yapıyorsunuz? uzuuun süre oldu dimi giremiyordum kadınlar kulubune… hayat işte bir dönem ne de güzel paylaşımlarımız olmuştu..
kilolarla durum felaket … bakalım biraz takılayım buralara belki bi zaim gelir dedim bizim kızlar naptı ki dedim bir de baktım ki buradasınız çok mutlu oldum...
hoşgeldin ıcırmerhabalar ben ıcır yaklaşık 4 yıl once yaptım bu dıyetı 60 kıloya kadar dusmustum dogum kılolarımı ac kalmadan vermıstım. 2 yıl once ısten ayrıldım. Evdeyım ve gec kalmalar uzun kahvaltılar derken 77 kıloya cıktım :26: cok mutsuzum hıcbır kıyafetım olmuyor kendımı hıc begenmıyorum. dun akrtık bismillah deyıp montı amcamın beslenmesıne basladım bugun 2.gunum. Benı de aranıza alırmısısnız. 4 yıl once basladıgımda 68 kıloymusum sımdı ıse 77 kıloyum
Unutmadığınıza sevindim arkadaşlar arada bakıyorum sizlere .naz benim yazdığım sıralar nişanlıydı evlenmiş oğlu bile olmuş maşallah. ben aynıyım maalesef hatta daha fazla klo aldım agustos ayında tüp bebek denemesi yaptım olmadı maalesef o dönem çok iğne ilaç kullandım ve şiştim geçen ay 2 denemeyi yaptık yine iğne ilaç 64 başladığım tedaviyi 68 biitirdim  1 haftadır dikkat ediyorum kızlar saat 17 den sonra yememye çalışıyorum ve spora yoğunlaştım eliptik bisiklet ve yürüyüş vede mekik çekiyorum kızlar. Şuan en son 65,6 görmütüm ama hafta sonu kaçırdım biraz. Ben tekrar montignac yapma istiyorum nasıl olduğunu unutgtum bana biraz yardımcı olurmusunuz.biraz zayıflayayım tekrar tedaviye başlayacam sizler nasılsınız.
tesekkur ederım. soruma cvp verdıgınız ıcın
ben dersaneye gıdıyorum bu yıl bıraz aceleden dun menum sastı ogun atlamak zorunda kaldım cok acıktım elım ayagım tıtredı resmen
ogleden sonraları acıkmaya basladım gıbı ınsallah atlatıcam bu durumu bas koydum bu ıse
dunki menum
sabah acceleyle kalkınca 1 salatalık 6 zeytın (ekmek yemedım)
oglen nohut ve azıcık ekmek yedım yogurt salata
akşam: tavuklu corba ıctım ( cok acıktım )
yaklasık 4 saat sonra 1 elma yedım
hoşgeldin nevracığım seni görmek ne güzel canım . sen yeterki iste veremeyeceğin kilo yok bence önceden çok kısa zamanda vermiştin kilolarını . bende şuanda hamilelikte aldığım kiloları vermeye çalışıyorum .
hoşgeldin ıcır
hoşgeldin ecrin . evet ya zaman ne çabuk geçiyor . evlendimde 4 sene olacak nisanda ve ALLAH bağışlarsa 9 aylık bir oğluşum var . İNŞALLAH en kısa sürede verirsin canım kilolarını
4sene mi valla zaman geçiyor arkadaşım allah bağışlasın oğlunu canım . amin canım inş. kurtulcam bu kilolardan sen doğumda kilo aldın mı sanki sen zayıftın
amin canım çok sağol . ben hamile kalmadan önce bir 7-8 kilo almıştım zaten 66 kilo hamile kalıp 81 kilo ile doğuma gittim toplamda 15 kilo aldım .bunun 5-6 kilosu doğumdan sonra gitti fakat sütüm az olduğundan artsın diye bir panikle herşeyi yedim sonuç tekrar doğuma gittiğim kilolara döndüm