- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.968
- 1.123
iyi geceler
ecrincim inşallah rabbım sanda bir hayırlı evlat verir canımUnutmadığınıza sevindim arkadaşlar arada bakıyorum sizlere .naz benim yazdığım sıralar nişanlıydı evlenmiş oğlu bile olmuş maşallah. ben aynıyım maalesef hatta daha fazla klo aldım agustos ayında tüp bebek denemesi yaptım olmadı maalesef o dönem çok iğne ilaç kullandım ve şiştim geçen ay 2 denemeyi yaptık yine iğne ilaç 64 başladığım tedaviyi 68 biitirdim  1 haftadır dikkat ediyorum kızlar saat 17 den sonra yememye çalışıyorum ve spora yoğunlaştım eliptik bisiklet ve yürüyüş vede mekik çekiyorum kızlar. Şuan en son 65,6 görmütüm ama hafta sonu kaçırdım biraz. Ben tekrar montignac yapma istiyorum nasıl olduğunu unutgtum bana biraz yardımcı olurmusunuz.biraz zayıflayayım tekrar tedaviye başlayacam sizler nasılsınız.
ıcırım ün. sınavınamı hazırlanıyorsun ?tesekkur ederım. soruma cvp verdıgınız ıcın
ben dersaneye gıdıyorum bu yıl bıraz aceleden dun menum sastı ogun atlamak zorunda kaldım cok acıktım elım ayagım tıtredı resmen
ogleden sonraları acıkmaya basladım gıbı ınsallah atlatıcam bu durumu bas koydum bu ıse
dunki menum
sabah acceleyle kalkınca 1 salatalık 6 zeytın (ekmek yemedım)
oglen nohut ve azıcık ekmek yedım yogurt salata
akşam: tavuklu corba ıctım ( cok acıktım )
yaklasık 4 saat sonra 1 elma yedım
ilk günler için fena menü deyil hatalar var fakat düzelir bencede ögün atlamamaya dikkat et