• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

:16:
iyi geceler

Unutmadığınıza sevindim arkadaşlar arada bakıyorum sizlere .naz benim yazdığım sıralar nişanlıydı evlenmiş oğlu bile olmuş maşallah. ben aynıyım maalesef hatta daha fazla klo aldım agustos ayında tüp bebek denemesi yaptım olmadı maalesef o dönem çok iğne ilaç kullandım ve şiştim geçen ay 2 denemeyi yaptık yine iğne ilaç 64 başladığım tedaviyi 68 biitirdim  1 haftadır dikkat ediyorum kızlar saat 17 den sonra yememye çalışıyorum ve spora yoğunlaştım eliptik bisiklet ve yürüyüş vede mekik çekiyorum kızlar. Şuan en son 65,6 görmütüm ama hafta sonu kaçırdım biraz. Ben tekrar montignac yapma istiyorum nasıl olduğunu unutgtum bana biraz yardımcı olurmusunuz.biraz zayıflayayım tekrar tedaviye başlayacam sizler nasılsınız.
ecrincim inşallah rabbım sanda bir hayırlı evlat verir canım :emir_bebek:

:42:tesekkur ederım. soruma cvp verdıgınız ıcın
ben dersaneye gıdıyorum bu yıl bıraz aceleden dun menum sastı ogun atlamak zorunda kaldım cok acıktım elım ayagım tıtredı resmen
ogleden sonraları acıkmaya basladım gıbı ınsallah atlatıcam bu durumu bas koydum bu ıse

dunki menum
sabah acceleyle kalkınca 1 salatalık 6 zeytın (ekmek yemedım)

oglen nohut ve azıcık ekmek yedım yogurt salata

akşam: tavuklu corba ıctım ( cok acıktım )

yaklasık 4 saat sonra 1 elma yedım :43:
ıcırım ün. sınavınamı hazırlanıyorsun ?
ilk günler için fena menü deyil hatalar var fakat düzelir bencede ögün atlamamaya dikkat et:34:

:16:
iyi geceler

ecrincim inşallah rabbım sanda bir hayırlı evlat verir canım :emir_bebek:

ıcırım ün. sınavınamı hazırlanıyorsun ?
ilk günler için fena menü deyil hatalar var fakat düzelir bencede ögün atlamamaya dikkat et:34:

Amin canım amin inşşş

Ecrin ,
Salata , yogurt , sebze bunler joker herseyle yenir .

Sabah ekmek , yagsiz sut urunu . Sebze .

Oylen aksam ; et turu , salata , sebze . Yogurt .

Arada bir az yagli baklagil salata sebze yogurt .

Ecrin ,
Salata , yogurt , sebze bunler joker herseyle yenir .

Sabah ekmek , yagsiz sut urunu . Sebze .

Oylen aksam ; et turu , salata , sebze . Yogurt .

Arada bir az yagli baklagil salata sebze yogurt .

Çok sagol ablacım yarından itibaren yediklerimi yazarım yanlışım olursa düzeltirsinix dimi:)

günaydın menümü yazayım

kahvaltı
8-9 tane minik galeta
peynir
domates
3 zeytin

öglen
tavuk salata
1 dlm peynir

ara
2 minik elma5 fındık

akşam
közlenmiş kırmızı biber yogurt

2 lt su
1 lt nar şerbeti

menüleirm hep böyle suyumuda içtim ama egerki bu haftada kilo verememiş olursam 3 hafta sabit kalmış olucucam
ve motvasyonumd abozulcak , başka bri yöndteme geçeyim diyorum ama yöntem bulamıyorum:(
montiyi bırakıncada kısır döngüye girmekten korkuyorum:18::18::18::18::18:
ama bu kadar emek veripte kilo veremiyorsma monti amcma benden çekmiş elini demekki

günaydın kızlar bugün itibariyle sağlıklı beslenmeye başlamış bulunmaktayım :)

sabah 1 küçük elma yedim aç karınla
kahvaltı 1 dilim çavdar ekmeği
1,5 haşlanmış yumurta
4 zeytin
3-4 çatal domates
kibrit kutusu kadarda peynir
şekersiz çay:16::16:

günaydın menümü yazayım

kahvaltı
8-9 tane minik galeta
peynir
domates
3 zeytin

öglen
tavuk salata
1 dlm peynir

ara
2 minik elma5 fındık

akşam

2 lt su
1 lt nar şerbeti

menüleirm hep böyle suyumuda içtim ama egerki bu haftada kilo verememiş olursam 3 hafta sabit kalmış olucucam
ve motvasyonumd abozulcak , başka bri yöndteme geçeyim diyorum ama yöntem bulamıyorum:(
ama bu kadar emek veripte kilo veremiyorsma monti amcma benden çekmiş elini demekki

günaydın canım akşam 17den sonra yememeye çalışsan canım ben 1 haftadır deni yorum kendimi bi kaç akşam kaçırmış sabah tardıda hemen + gördüm 17 den sonra hiçbişey yemeyince tartıda - görüyorsun güzel yöntem bir arkadaş yediklerine dikkat ederek ve 17 den sonra hiç kaçamak yapmayarak 1 ayda 6-7 kilo vermiş sporda yapmamış üstelik isterse birazda bunu dene deneyebilirsen canım ama sanki sen daha zayıftın yanlış mı hatırlıyorum :31:

günaydın canım akşam 17den sonra yememeye çalışsan canım ben 1 haftadır deni yorum kendimi bi kaç akşam kaçırmış sabah tardıda hemen + gördüm 17 den sonra hiçbişey yemeyince tartıda - görüyorsun güzel yöntem bir arkadaş yediklerine dikkat ederek ve 17 den sonra hiç kaçamak yapmayarak 1 ayda 6-7 kilo vermiş sporda yapmamış üstelik isterse birazda bunu dene deneyebilirsen canım ama sanki sen daha zayıftın yanlış mı hatırlıyorum :31:

evet cnm daha zayıftım ama aldım işte haziranda 64 tüm ocakta 74 10 kilo:(
ve yeni gelenler çabuk giderdi artık gitmiyorlarrrr

bir ara o yöntemide denedim ama olmadı
akşam evde 18:30-19:00 arasında yiyorum
en erknde 12 de yattıgım için çok etkilmiyor ama bişiylr yapmam lazımm yaa
diyetisyene gitsem aynı şeyleri vewricek

bu hafta ki sonuca göre bakıcam artık
çalışıyorum öglen evden getiiryorum yemegmi
ama akşamıda taşımak istemiyorum

günaydın:16:

hayırlı haftalar olsun , dışarda kar var :31:

günaydın herkese bugünkü menüm

sabah
3 dilim ekmek
beyaz peynir
domates

öğlen
yumurtalı ıspanak
yoğurt

ara
1 adet armut

akşam
2 adet haşlanmış yumurta
beyaz peynir

akşam spor dönüşü bime gidip ekmek alacaktım kendime ama geç kaldım başka marketten ekmek alayım dedim ama yuh ya bütün tam buğday ekmeklerinin içine şeker koymaya başlamışlar alacak ekmek bulamadım . en son doygun marka tam buğday ekmeği almak zorunda kaldım malesef onun içinde de şeker var :(

sabah
3 dilim ekmek
beyaz peynir
domates

öğlen
yumurtalı ıspanak
yoğurt

ara
1 adet armut

akşam
2 adet haşlanmış yumurta
beyaz peynir

akşam spor dönüşü bime gidip ekmek alacaktım kendime ama geç kaldım başka marketten ekmek alayım dedim ama yuh ya bütün tam buğday ekmeklerinin içine şeker koymaya başlamışlar alacak ekmek bulamadım . en son doygun marka tam buğday ekmeği almak zorunda kaldım malesef onun içinde de şeker var :(

naz migdeni yakmıyorsa fırından almanı tavsiye edeirm yada halk ekmekten
çünkü bimin ekmegide öyle şeker ve beyaz un çok fazla

günaydın menümü yazayım

kahvaltı
8-9 tane minik galeta
peynir
domates
3 zeytin

öglen
tavuk salata
1 dlm peynir

ara
2 minik elma5 fındık

akşam

2 lt su
1 lt nar şerbeti

banum menü güzel afiyet olsun . bu hafta degişiklik olrak ne uyguluyorsun nar şerbetinden başka ?
inşallah bu hafta kilon istedigiden daha fazla inerde rahatlarsın canım ,:31:senin kadar bende istiyorum bliyorsun bunu .:16:
ama şunuda söylemem lazım zor bir bünye için 3 hafta sabit kalmak çok görülmemiş bir şey deyil canım . birkeredaha diyorum senin spora ihtiyacın var . zor oldugunu biliyorum ama spor yapmalısın
geçen gün bir mesaj yazmıştım sanırım gözünden kaçtı ..ekmege karşı duyarlılıgın olabilr . bir hafta ekmegi kesip karataydaki gibi ekmek yerine kuruyemiş eklemeeyi bir düşün derim:34:

günaydın kızlar bugün itibariyle sağlıklı beslenmeye başlamış bulunmaktayım :)

sabah 1 küçük elma yedim aç karınla
kahvaltı 1 dilim çavdar ekmeği
1,5 haşlanmış yumurta
4 zeytin
3-4 çatal domates
kibrit kutusu kadarda peynir
şekersiz çay:16::16:
afiyet olsun ecrin .
ecrin canım ekmekle birlikde yumurta yemiyoruz montide vede peyniri yagsız yiyoruz ..bu menün hepsini ekmeksiz olrakda yiyebilirsin .
karbonhidrat yanında .yani ekmek ve bklagilin yanında mükün oldugunca yag kullanmıyoruz.birde ekmek olarak tambuğday yiyoruz çavdar deyil .

akşam aç yatmak kilo verdirir ecrincim :31:

sabah
3 dilim ekmek
beyaz peynir
domates

öğlen
yumurtalı ıspanak
yoğurt

ara
1 adet armut

akşam
2 adet haşlanmış yumurta
beyaz peynir

ekmegin içine neden şeker koyarlarki:44: sanırım mayalanması için.:26:
laram bir ata doygunmarka ekmege iyi demişti sanırım ... birde nazlım çok takılma derim kilo verdigin sürece sorun yok .senin bimden aldıgın ekmekdede sanırım eser miktarda şeker var :44:

ekmegin içine neden şeker koyarlarki:44: sanırım mayalanması için.:26:
laram bir ata doygunmarka ekmege iyi demişti sanırım ... birde nazlım çok takılma derim kilo verdigin sürece sorun yok .senin bimden aldıgın ekmekdede sanırım eser miktarda şeker var :44:

evet abla bimdeki ekmektede şeker var . doygun ekmeğin içindeki şeker daha fazla sanki bana biraz daha tatlı geldi . halk ekmeğin ekmeğine bakıcam haftasonu akşamları yetişemiyorum halk ekmek büfelerine kapanmış oluyor ben gidene kadar :50:

banum menü güzel afiyet olsun . bu hafta degişiklik olrak ne uyguluyorsun nar şerbetinden başka ?
inşallah bu hafta kilon istedigiden daha fazla inerde rahatlarsın canım ,:31:senin kadar bende istiyorum bliyorsun bunu .:16:
ama şunuda söylemem lazım zor bir bünye için 3 hafta sabit kalmak çok görülmemiş bir şey deyil canım . birkeredaha diyorum senin spora ihtiyacın var . zor oldugunu biliyorum ama spor yapmalısın
geçen gün bir mesaj yazmıştım sanırım gözünden kaçtı ..ekmege karşı duyarlılıgın olabilr . bir hafta ekmegi kesip karataydaki gibi ekmek yerine kuruyemiş eklemeeyi bir düşün derim:34:

afiyet olsun ecrin .
ecrin canım ekmekle birlikde yumurta yemiyoruz montide vede peyniri yagsız yiyoruz ..bu menün hepsini ekmeksiz olrakda yiyebilirsin .
karbonhidrat yanında .yani ekmek ve bklagilin yanında mükün oldugunca yag kullanmıyoruz.birde ekmek olarak tambuğday yiyoruz çavdar deyil .

akşam aç yatmak kilo verdirir ecrincim :31:

yok abla gözümden kaçmadıda yöntemleirn hepsini aynı hafta denemeyim dedim
birde ekmek yemediigmde abla kaçamak daha çok yapıyorum ama denge lıyt ekmek alıcam birde onunla iyi vermiştim bir dönem.

abla yani nebilim 3 hafta görülmemiş bir şey ama 1 ayda aldıgım kiloda 3 haftada gimiyorsa biraz garip geliyor bana
bu nar şerbeti e su bol içiyorum bu hafta..

duruma göre bakıp ekmek yerine kuruyeimiş ekliycme sabahları

evet cnm daha zayıftım ama aldım işte haziranda 64 tüm ocakta 74 10 kilo:(
ve yeni gelenler çabuk giderdi artık gitmiyorlarrrr

bir ara o yöntemide denedim ama olmadı
akşam evde 18:30-19:00 arasında yiyorum
en erknde 12 de yattıgım için çok etkilmiyor ama bişiylr yapmam lazımm yaa
diyetisyene gitsem aynı şeyleri vewricek

bu hafta ki sonuca göre bakıcam artık
çalışıyorum öglen evden getiiryorum yemegmi
ama akşamıda taşımak istemiyorum

hı anladım canım çalışınca zor oluyor diyet falan bende zorlanıyorum ne yesem diye sporu bırakma canım allah yardımcımız olsun inş. yaza kadar gider fazlalıklar :8::8:

bi dene bakalım banum , bana sorarsan elindeki tüm kozları ileri haftalara yaymadan bir an evel dene derim neden dersen baskülden üzülüp salmandan ve kısır döngüye girmenden korkarım :26:

Back