gunaydın
dunkı menum
sabah
bır elma
kahvaltı
domates salatalık. zeytın lıght yogurt
2 dı ekmek
öglen
nohut yogurt bol salata
aksam
yesıl fasulye yogurt salata
ara 1 elma
kılo veren arkadasları tebrik edıyorum
ben bugun tartılamayacagım cunkı mısafırım gelecek
zaten bu hafta benım ıcın alıstırma gıbıydı gercı bıraz gobegım kuculdu gıbı ama
yarın tartılıp yazıcam ve tam olarak baslıycam
Hoşbulduk ablammhoş geldin liliş ..
nasılsın cadı , diyete devammı ?
banuşum biskiiler hakında bilgim yok canım . bugün yesende önümüzdeki deneme haftasında yeme istersen bugdaylı bişi
hoş geldin liliş ..
nasılsın cadı , diyete devammı ?
banuşum biskiiler hakında bilgim yok canım . bugün yesende önümüzdeki deneme haftasında yeme istersen bugdaylı bişi
Hoşbulduk ablamm
İyiyim şükür - diyete tabii ki devam
Bugün 2. ayım doldu toplamda 5,3kg verdim işte... Çok kasmadan, her şeyden yiyerek yavaş yavaş veriyorum az olsun kalıcı olsun diyorum
Sen nasılsın görüşmeyeli?
ay bi önceki yazıda unuttum bunda yazayım bakliyat hiç yemiyorum ben abla zaten ,
bükivileir yarın yiycem p.teside kh sız geçircem bakalım
eger od çözüm olmazda
diyetisyene gidcem çünkü cidden garip artık:18::18::18:
hoşbulduk canım - biraz yazdıklarını okudum da kilo vermekte zorlanıyorsun sanırım - acaba az yediğinden metabolizman mı yavaşladı ki? Ya da tiroid gibi altta yatan başka bir rahatsızlık var da sen mi bilmiyorsun yani bir tahlil yaptır istersen
evet cnm kilo veremiyorum ,çok az yemiyorum alsında
kanada yeni baktırdım bir sorun yok
spor yapmıyorum ondna diycme ama oda bu kadar etkilemez kesinlikle sporuszda olsa kilo verilir ama
benim gibi saçma sapan bir bünye vermiyor işte
Hoşbulduk ablamm
İyiyim şükür - diyete tabii ki devam
Bugün 2. ayım doldu toplamda 5,3kg verdim işte... Çok kasmadan, her şeyden yiyerek yavaş yavaş veriyorum az olsun kalıcı olsun diyorum
Sen nasılsın görüşmeyeli?
spora alışan bir bünyen varsa o da etkili olabilir
Allah iyilik versin daha iyi etsin inşallah ablacım - yoğunluk iyidir nerede hareket orada bereket diyecektim - bu hafta ben de çok yoğun bir hafta geçirdim ama bu bana tartıda +200g olarak yansıdı o yüzden hakkında hayırlısı abla - aslında ucundan bile başlasan yaza kadar birkaç kg verirsin az da olsa...tebrikler lilşim gayat iyi vermişsin bence saglıklı ve kalıcı olanıda bu
hamdolsun iyiyim lilişim .. yogunum pek evde durmuyorum o yüzdende diyet yapamıyorum . kilo vermeyede ihtyacım var aslında ..ama spor yapmayınca zor oluyor kilo vermem o yüzden havaların iyce düzelip sabah yürüyüşlerime başlamayı bekliyorum birazda ..
Allah iyilik versin daha iyi etsin inşallah ablacım - yoğunluk iyidir nerede hareket orada bereket diyecektim - bu hafta ben de çok yoğun bir hafta geçirdim ama bu bana tartıda +200g olarak yansıdı o yüzden hakkında hayırlısı abla - aslında ucundan bile başlasan yaza kadar birkaç kg verirsin az da olsa...
kilom 70,3 gecen haftays gore 600 gr gitmis ama bana gpre gitmedi cunku ge en haftada yememistimki arti olauim cok moralim bozuldu bos durma bosa calis benimkisi 3 haftadir gitmiyor sanirim monti cok yaptigim icin artik sonuc alamiycam montidennn... aben abla dedigin gibi kuruyemis ekleyim diyorum ama ekmek yemedigimde kh saldiriyorum sonrasinda bundan korkuyorum. aksam en son 5 te yiyip baska yememeyi deniycem bakalim
banum bi link vericem bi dikkatlice okurmusun .. daha öncede bahsetmitim bu az faz'ından .. ayrıca bu dolunay epilasyonunuda daha çnce yazmıştım ben 1.2 yıldır uyguluyorum bu epilasyon işini gerçekden işe yarıyor .
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/507154-muhtesem-diyet-listem.html
Mart Ayı "Kilo Alma" ve "Kilo Verme" Dönemleri
( Kilo Alma Dönemi : Yedikleriniz 2 kat daha fazla yarayacak vücudunuza.. Bu yüzden kilo almak isteyenler porsiyonları büyütsün. Kilo vermek isteyenler ise bu dönemde yağlardan ve karbonhidratlardan olabildiğince uzak dursun.. - Kilo Verme Dönemi : Yedikleriniz vücudunuza pek yaramayacak ve iştah kaybı yaşayacaksınız.. Bu yüzden kilo almak isteyenler kendilerini biraz daha yemek yemek için zorlamalı.. Kilo vermek isteyenlerde bu dönemde diyete daha kolay alışacaktır.. Aynı zamanda Kilo Verme Dönemi ZARARLI ALIŞKANLIKLARDAN KURTULMAK için en iyi dönemdir.. )
Kilo Alma Dönemleri : 1 Mart 11.01 - 16 Mart 19.08 , 30 Mart 22.45 - ..
Kilo Verme Dönemleri : 16 Mart 20.08 - 30 Mart 21.45
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?