Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

evet ablam bende erken regli oldum bu ay hatta şimdilerde olmam gerekiyordu . baskül yüzümü güldürmeye başladı bile ablacığım ben haftanın 2 günü tartılıyorum . çarşamba ve cuma günleri

nazz ne güze cnm tebrikler menüleirni takipteyimmm
hak ediyorsun zaten cnmm

çok sağol banucuğum . seninde menüler güzel bak önümüzde düğünlerde var daha sıkı sarılalım monti amcaya :)

bende bu hafta 6 ları yeniden görmeyi hedefliyorum ama bakalım ne varsa monti amcada var zate cidden..

poducum böregi anlarım kaçamaktır .. ama salebin içerigi tam nedir kan şekeri göztergesi nedir bilmiyorum.

evet canım kaçamak ama bi daha yapmamaya özen göstericem

pofuu , acık börekten bişiy olmaz demek isterdim
ama benim kaçamalarım küçükten başlıyor büyüge dogru ilerliyor seninkide öle olmasın cnm dikkat ette
bi daha olmuycak zaten sonra çok pişman oldum ve çok kötü midem ağrıdı

selamlar herkese...

ayacıklarım mahvoldu walla,topukları bayağı bi yüksek ve burunları sivri stiletto ayakkabılarımı giydim bu gün,eteğin altına güzel oluyor diye..aman giymez olaydım,küçük parmaklarım üstünden araba geçmiş gibi oldu..topallayarak yürüyorum evde valla..kadınların güzel olmak için kendine ettiğini düşmanı etmez valla..

aebenim neler ediyorsun aplammm banada poşetlenmiş ekmek aynı hissi veriyor nedense ama evime yada okuluma yakın halk ekmek büfesi yok.birde ben neredeyse ekmek yemiyorum gibi bişey..haftada 2-3 dilim en fazla..bu sabah yulafla süt yedim gittim okula..

banuşumm seni leblebinin şişrdiği gibi benide bazı gıdalar şişiriyor..rada bi ellerim sabahları şiiyor.zor yumuyorum,açıyorum..ya suyu az içtiğim zamanlar yada bişey illa şişiriyor diye düşünüyorum..her seferinde bi daha olduğunda deniycem bakalım neler yedim vs..diyorum hepte unutuyorum....

nazlı oğluşun sağlığı nasıl cnm?

pofuşş nerelerde yaw?

kursta yarın sınavım var..40 kişilik işitme engelliye işaret diliyle konferans sunacağım.ve 25 kişilik zihinsel ve işitme engelli karma(çocuk gruba) müzik eğitimi temel proğrmı öğreteceğim..sınavım bunlar olacak yani...geçersemde işitme ve zihinsel engelliler eğitim sertifikası verilecek..

zihinsel ve işitme engelli çocukların eğitimi normal öğrencilere göre "özel eğitim" statüsünde olduğundan belge sahibi olmam gerekiyordu..çocuklar gayet iyi anlaşabiliyoruz ama eğitim şart mantığıyla bu kurs ve bu belge mecbura koşuldu..alıyoruz bizde...

yarın için kendime bir takım çıkarıp ütüleyeyim,gardrop öyle tıkış tıkışki herşey ütülenip asılsada buruşuyor..bunca oda dolu, hala dolap gelecek inşallah...

burdayııımmmm dün evde değildim ondan yazamadım size :)

bugünkü menüm:

sabah 1 koca bardak su

kahvaltı (biraz geç oldu 11 civarı)
menemen
1 dilim buğday ekmeği
zeytin
az peynir ve domates

akşam
2 kase sebze çorbası bol limonlu
salata

gün boyu bol su içtim
spor: bugün maalesef yok...

oğlum iyi MAŞALLAH zili bu aralar dişmi çıkaracak ne biraz huysuzluğu var canım

günaydın

kıslar banu hafta başına kadar gelemeyecek .

ama okuduguna eminim

herkesler iyidir inşallah .

afiyet olsun pofucum . kahvaltıyı geçmi yapıyorsun . 2 ögün yetiyor sanırım ... pofucum yogurdu unutma
oğlum iyi MAŞALLAH zili bu aralar dişmi çıkaracak ne biraz huysuzluğu var canım
inci gibi dişleri olsun inşallah ..

ayışıgım nerelerdesin ?

kızlar bimdeki o deiginiz ekmegi ben bulamadım yahu yuvarlak dilimlenmiş buyük ekmek var saece . birde tam bugday yazan

zilim olaygelsin canım senin işinde zoor canım allah kolaylık versin .

banum aşagıda görünüyorsun canım ...

amin ablacığım . abla bimde yuvarlak dilimlenmiş yeşil pakette köy ekmeği yazıyor üstünde. ya ben bu bimin ekmeklerini anlamadım zaten bazen çok doygun oluyor bazen ekmeği ısıtsan incecik kalıyor 10 dilim bile yiyebilirsin o derece bazen kaprara bazende kepek eğmeği gibi duruyor . keza peynirde de bazen oluyor bazen yumuşak bazende çok sert oluyor

nazlım sanırım bimde bölge bölge yiyecek içerikleri degişiyor .
mesela geçen yıl annemlerde (memleketde) beyaz peynir okdar güzel geldiki hatta sordum anneme anne markası ne diye . bim2in dediyinde şasırmıştım . çünki burdaki peynriri öyle deyil ..
ekmekde büyük yuvarlak ekmekçigin sanırım o var . oda çok yumşak bir ekmek , kepek katılmış.. sanırım ıstanbulda o ekmegin içerigi farklı . burda, bimde günlük peketli deyil bir ekmek var tambugday ekmegi çok sert bir ekmek, bende bazan ondan alıyorum
banu cezamı aldı abla . isim kısmı gri olmuş
evet nazlım . ama o mesajla nasıl ceza almış şasırdım
son mesajına bak banunun ... hafta başına kadar yazamıyor .

Son düzenleme:

hahaa çok komik bir mesaj yüzünden ceza almış hemde . sağlık olsun hafta başı gelir artık . banu sakın diyeti bozma hafta başına kadar .
ankaradaki peyaz peynirin yağ oranı 2,5 ya abla istanbuldaki malesef 9 ama ben yine o peynirden alıyoru alışkanlık oldu light peynirlerden yinede en güzel onun tadı

kilo kaybettigin sürece sıkıntı yok nazlım
banu bana menüsünü bildiriyor nazlım, dünki menüsü süper .çok motive görüyorum hepinizi . azda bende olsa o heves
pazarda kilosunu bildirir . inşallah 6lı rakamlarda olacak .

merhabalar herkese,
Bir çok diyet araştırdım birkaçını kısa sürelerde denedim.Bir haftada 3-5 kg gitmesi çok cazip geldiği için o diyetleri denedi.ama ya tek tip yiyordum ya da yapması çok vakit ayıran,ev halkından kopuk beslenmem gerekiyordu.bu topiği önceden şöyle bir göz atmıştım ve hızlı kilo verme fikrimi çelmişti.Ama verdiğim 2-3 kilodan sonra bıkkınlıkla bıraktım o diyetleri.Eğer kabul ederseniz sizinle beraber yaza kadar kilolarımdan kurtulmak isterim.Acaba bende aranıza katılabilir miyim??

sevgili verdun hoş geldin . canım linki azda olsa takip ettiysen zaten bu linkin herkese kucak açtıgını görürsün .

...hızlı kilo vermek tabiki cezbedici . ama seninde tecrube etigin gib malefes çözüm deyil ..
burda adı ne olursa olsun saglıklı beslenmek ve kalıcı kilo vermek hedefimiz ..
bu arada ben şu an diyet yapmıyorum . sizlere yardımcı olmak için buradayım .. diyet yapmıyorum derken artık hayatımız diyet olmuş tabi
monti konusunda ilk mesaj oldukça tatmin edicidir .. takıldıgın yada sormak istedigin olursada burda mutlaka sana cevap verecek arkadaşlar vardır ..
tekrar hoşgeldin . yaza kadar istedigin kiloda olursun inşallah

Son düzenleme:
aeben ablacığım ben bugünki menümü yarın yazarım akşam arkadaşlarla sinemaya gideceğiz artık dışardan bulduğum uygun bişeyler yerim .bugün sporda yattı artık yarın fazlasıyla telafi ederim artık

şimdiden iyi seyirler nazlım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…