Sagolun :)
Evet banum mecburu evdeyim :) 2 yere gidecektim oyleden sonra , eh evdeki hesap carsiye uymuyor iste :) saglik olsun . Erkeklerin hastaligida acaip oluyor yahu :)))
clihhtcim canım senin bünye montiye süper cevap veriyoraeben ve selamlayan herkese teşekkür ederim..
Ben bu ara hem doğum günüm hem de hastalık vs derken biraz sekteye uğratmış oldum biraz da sabrım azaldı sanırım:)))
Toplamda en son baktığımda 11 kg kaybım olmuştu ancak benim daha 15 kilo en az vermem lazım umarım sabrım devam eder:)))
Herkese selamlar sevgiler
zilimmm banum diyorya bazan . bende diyorum bende görmedim diyetde senin kadar sıkı yönetim yapanıslm hepiciğinize...
aebenim çok geçmiş olsun eşine..benim eşimde hasta 3-4 gündür..neyseki sesi çıkmıyor garibimin..nazı niyazı yok..çok şükür bu yıl oğlumda çok hasta olmadı ..kışı böylece geçirebilirsek iyi olacak walla..
yalnızımcım izmirimin boyozu,gevreği(simit),kumrusu...herşeyi güzeldir..ama hepsi kalori bombardımanıdır..
boyozu akşam 5 gibi ve sabah işe giderken kapış kapış alırlar,yanında 1 tanede sıcak ve haşlanmış yumurta sarıverir kağıda satıcı...oooff...boyoz+haşlanmış yumurta=sıcak bi çaaayy..
annemin evinin rkasından her gün 5'te sitelere doğru boyozcu geçiyor..babam biz ordayken saat 4:30 gibi çayı demler.çıkar arka bahçeye boyozcunun geçmesini beklerken taze otlar toplar bana..maydonoz,roka taze soğan..
5'te boyozlarıda kaptığı gibi sıcağı sıcağına getirir..eşim bir yer bir yerrrrrdoymak bilmez.. ben maksimum yarım yerim ama içim gider..yesem 3 tane falan yuvarlarım..ama otlarla doyuruyorum karnımı ot ve çay ikilisi pekte güzel gidiyorrr ( 19:
aebenim aplam,kumruda (yengen'de deniyor bazı ilçelerinde) boyozdan aşağı kalır yanı yok..ne kadar cıss ve sağlıksız şey varsa hepsi içinde..salam-sosis-sucuk-mayonez-kepçap:18: ama tadıda ona keza süüüppppper bişey yawww...
kendime hiç almadım desem yeridir 10 yıldır falan..bekarken yerdim arada..diyete başladığımdan beri eşimden bi iki ısırık nemalanıyorum
niye tadı güzel şeyler sağlıksız ve bol kalorili yaw....
banuşşşgel ben seni götüreyim cnm izmire..boyoz yemeye...kordonda feribotun kalktığı yerde her dakika sıcak boyoz-yumurta-çay vardır cnm...
banum o leblebileri akşam menüne eklesen daha iyi olurdu . hatta menünde ondan başka dişe dokunur karbon yok !dünki menüm
kahvaltı
1 yumurta
1 bardak süt
6 zeytin
peynir
öglen
tavuk ızgara
salata
biraz peynir
ayran
ara
1 incir 6 badem 6 fındık
akşam
domatesli brükksel lahanası
yogurt
ara
1 avuç çıtır leblebi
reglii oldugum içinmidir nedir
çok cnm çekti
umaırm çıtır leblebilere gelmem tartı günü
banum bu olmaz başka yer olur . geç olsun güç olmasın ... bu kobuda artık sende baya tecrübe yaşadın , biraz sabır canım .günaydınnnn
ankara çok soguk yaaa, birazda keyifsiizim eşimin işleri dolayısıyla yine olmadı sanırım
regli oldum agrım çok varr ama dert etmiyorum monti yaptım erke bile geldi...
zilimm boyoz niye yumurta ile yenir? çokk merka eidyorum bu sorunun cevabını..
abla zilimmm çok sıkıyor kendini ama ya, valla ben o kiloda olsma okadar sıkmazdım yanii .
belkide bu yüzdenn hala şişkoyum
banum o leblebileri akşam menüne eklesen daha iyi olurdu . hatta menünde ondan başka dişe dokunur karbon yok !
leblebi konusunda , ye fakat abartma hergün vede gece .
banum bu olmaz başka yer olur . geç olsun güç olmasın ... bu kobuda artık sende baya tecrübe yaşadın , biraz sabır canım .
aben abla sabah cnm çok süt çekti
yumurta yeidm o yüzden
o leblelebiyi yemiycme abla atık şişircek biliyorummm
birde abla çavdar ekmegi yiyormuyuz biz?
iş konusund ahayırlısını diliyorum ablam her zaman
banum kitapda çavdar ekmeginin entegre ekmekden daha fazla gl endekse sahi oldugu yazıyyordu. bir sebebide saf çavdar bulmak cok zormuş içine mutlaka başka un katıyorlarmış .br fırıncı demişti. ama geçen gün montig ablanın verdigi linke baktim tam çavdar ekmeginin gl endeksi çok fazla gelmedi .ama entegre çavdar olması lazım sanırım :44:.. benim burda mis başak fırınında organik tam bugday unundan ekmek var . sanırım entegre ekmek o oluyor . ama fıyatı baya pahalı 2.5 tl .. gerçi 1 ekmek 1 haftaya yakın gidiyor banada . ama ben ev ahalinede ertık beyaz ekmek yedirmeyeye çalışıyorum . o yüzden çok gitmiyor ..Tekrar 1. aşama montiye başlarsam o ekmekden kulanırım .şimdilik normal tb. la idare ediyorum .
bugün kursa gitmeden temizlik aypayım . eşler evde olunca iş güç yapılmıyor .
abla saf tb ekmegi bulmak imkansız gibi bişiy yaa
uno denge lıgyt bana daha dogal geliyor aslındaa
elimdkei ekmekle bitisn ondan alayım diyorum fakat oda çabuk bzoluyorr
niyeyse paketli ekmekler bana hep soguk geliyor .. halk ekmeginde entegre tb. ekmegi vardı banum küçük paktte taş dagirmen diye .. ben hakl ekmege çok güvaniyorum en azından en temiz ve en çok denetlenen ekmek .
ekmak işi zor banum .ama bu sadece monti için deyilyakınd ahalk ekmek bvar aslınd abi alayım daq o da dilimsiz oluyorya dilimlemek dert abla
birde şeker atıyorlar halk ekmkte diye biliyorum ama
digerleirde güen olmuyor fırındna aldım geçen tb dedim ama görsen bembeyaz ekmek belliki beyaz una tb unu katmışlar
afiyet olsun nazlım menüler yine süpergünaydın ablacığım ,günaydın banu sabah işim vardı bir bakıp kaçtım hemen . dünkü menümü yazayım hemen evde olunca yine 2 öğün oldu .
sabah
2,5 dilim ekmek
lor peyniri
yumurtasız menemen
ara
2 adet kuru incir
akşam
1 tabak taze fasülye
yoğurt
bugünkü menüme gelince
sabah
3 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
salatalık
öğlen
islim kebabı
salata
ara
1 adet armut
akşam
salata
beyaz peynir
ekmak işi zor banum .ama bu sadece monti için deyilhangi yiyecekde ne var ne katılıyor . malesef pek bilgimiz yok .allaha emanet yaşıyoruz :26:
afiyet olsun nazlım menüler yine süper
bu cumaya reglde bitince baskül yüzünü güldürür inşallah
ha regl demişken kızlar ben küçük kızım ve bazı arkadaşlarım hep erken regl olduk . sanırım bu mevsim kaynaklıymış
evet ablam bende erken regli oldum bu ay hatta şimdilerde olmam gerekiyordu . baskül yüzümü güldürmeye başladı bile ablacığım ben haftanın 2 günü tartılıyorum . çarşamba ve cuma günleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?