selamlar herkese...
ayacıklarım mahvoldu walla,topukları bayağı bi yüksek ve burunları sivri stiletto ayakkabılarımı giydim bu gün,eteğin altına güzel oluyor diye..aman giymez olaydım,küçük parmaklarım üstünden araba geçmiş gibi oldu..topallayarak yürüyorum evde valla..
kadınların güzel olmak için kendine ettiğini düşmanı etmez valla..
aebenim neler ediyorsun aplammm
banada poşetlenmiş ekmek aynı hissi veriyor nedense ama evime yada okuluma yakın halk ekmek büfesi yok.birde ben neredeyse ekmek yemiyorum gibi bişey..haftada 2-3 dilim en fazla..bu sabah yulafla süt yedim gittim okula..
banuşumm seni leblebinin şişrdiği gibi benide bazı gıdalar şişiriyor..rada bi ellerim sabahları şiiyor.zor yumuyorum,açıyorum..ya suyu az içtiğim zamanlar yada bişey illa şişiriyor diye düşünüyorum..her seferinde bi daha olduğunda deniycem bakalım neler yedim vs..diyorum hepte unutuyorum....
nazlı oğluşun sağlığı nasıl cnm?
pofuşş nerelerde yaw?
kursta yarın sınavım var..40 kişilik işitme engelliye işaret diliyle konferans sunacağım.ve 25 kişilik zihinsel ve işitme engelli karma(çocuk gruba) müzik eğitimi temel proğrmı öğreteceğim..sınavım bunlar olacak yani...geçersemde işitme ve zihinsel engelliler eğitim sertifikası verilecek..
zihinsel ve işitme engelli çocukların eğitimi normal öğrencilere göre "özel eğitim" statüsünde olduğundan belge sahibi olmam gerekiyordu..çocuklar gayet iyi anlaşabiliyoruz ama eğitim şart mantığıyla bu kurs ve bu belge mecbura koşuldu..alıyoruz bizde...
yarın için kendime bir takım çıkarıp ütüleyeyim,gardrop öyle tıkış tıkışki herşey ütülenip asılsada buruşuyor..bunca oda dolu, hala dolap gelecek inşallah...