sevgili verdun hoş geldin . canım linki azda olsa takip ettiysen zaten bu linkin herkese kucak açtıgını görürsün .
...hızlı kilo vermek tabiki cezbedici . ama seninde tecrube etigin gib malefes çözüm deyil ..
burda adı ne olursa olsun saglıklı beslenmek ve kalıcı kilo vermek hedefimiz ..
bu arada ben şu an diyet yapmıyorum . sizlere yardımcı olmak için buradayım .. diyet yapmıyorum derken artık hayatımız diyet olmuş tabi
monti konusunda ilk mesaj oldukça tatmin edicidir .. takıldıgın yada sormak istedigin olursada burda mutlaka sana cevap verecek arkadaşlar vardır ..
tekrar hoşgeldin . yaza kadar istedigin kiloda olursun inşallah
. eşler hep öyle suikastler yapıyorlar ayışıgım . oyuna gelmeMerhabalar herkese2 gundur cok yogundum giremedim kusura bakmayin.Bu ara baya telasimiz vardi malum burda karnaval basladi oglan okulda,kizim da anaokulunda kutlama yapiyorlar.herbiri ayri kostum istedi,istekleri hic bitmedi sonunda kizim cadi kostumunde karar kildi,oglumda iskelet .birde birbirleriyle kavga etmeseler daha guzel olcak ama birbirlerine satasmadan duramiyolar oglum sabah kardesine diyo ki; senin exstra cadi kiyafetini giymene gerek yok ,sen zaten normal halinle cadidan farksiz degilsin isim cok zor hep ara bulucu olmam lazim.gelelim menulerime,gecen gece sinamaya gittik ,benimki patlamis misirkolayi goturdu.bir israr bir kiyamet hadi sende ye,senin icinde aldim filan kesin bir kararlilikla suyumu ictim sadece ama bu hafta veremicem cunku cok sisim:26::26: haftaya artik
verdun ilk birkaç mesaj dışında . son 2.3. ayın mesajlarına bak canım .. linkin ilk mesajları baya eski montiyi tam bilmiyorduk o zamanlar . dedigim gibi son birkaç ayın mesajlarını okursan baya bilgilenirsin ..çok teşekkür ederim.baştan itibaren sayfaları okuaya devam edeceğim.gerçi diyetin özünü anladım ilk 5 sayfada.ama burayada günlük yazacağım menümü inşallah.
MENULERIM; 25.02
SABAH
2 yumurta,domates,zeytin,2 dilim peynir
ÖGLEN
mercimek corbasi,yogurt
AKSAM
Cupra baligi,salata,biraz yogurtlu meze
26.02
1 dilim ekmek,2 dilim peynir,domates
ÖGLEN
Yumurtali,peynirli salata ve yogurt
ARA;turk kahvesi
AKSAM
Köfte,salata
bir konuya yorum yapmış . ama ceza alacak bişide deyilBanuu sen niye ceza aldin ki:26::26::26:.
SAFISSSS sen nerlerdesin yazdin da ben mi görmedim acaba:26:
safiş artık yazmıycak ayışıgım . Estetisyeni ona göre bir liste vermiş . Eşiylede diyete iyce adepte olmuşlar . Diyet yoluna öyle devam edeceklermiş .
Eddoras ccnım aşagıda seni görüyorum nasılsın . Görüşmeyeli seneler oldu :)
Dünkü menüm sabah 2 dilim tb ekmeği arasında yağsız peynir
Oğlen de sabahkinin aynısı ve az meyve
Akşam sebzeyle haslanmış tavuk but ve yoğurt
Bugün sabah yine 2 dilim tb ekmeği arasnda yağsız peynir
Oğlen sebzeyle haşlanmış 1 but tavuk az yoğurt
Akşam yağsız peynirle az bi tam buğday kraker atıştırdım ama muhtemelen eve gidnce bişiler yerim
daha uyumaya çok zaman var.. :))))
bugünkü menüme gelelim
sabah
2,5 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
öğlen
tavuk şiş
ayran
ara
2 adet kuru incir
akşam
tavuk şiş
ayran
naz çok iyi gidiyorsun maşallah gerçekten çok güzel verdiğin kilo :)bravo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?