Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Merhabalar herkese 2 gundur cok yogundum giremedim kusura bakmayin.Bu ara baya telasimiz vardi malum burda karnaval basladi oglan okulda,kizim da anaokulunda kutlama yapiyorlar.herbiri ayri kostum istedi,istekleri hic bitmedi sonunda kizim cadi kostumunde karar kildi,oglumda iskelet.birde birbirleriyle kavga etmeseler daha guzel olcak ama birbirlerine satasmadan duramiyolaroglum sabah kardesine diyo ki; senin exstra cadi kiyafetini giymene gerek yok ,sen zaten normal halinle cadidan farksiz degilsin isim cok zor hep ara bulucu olmam lazim.gelelim menulerime,gecen gece sinamaya gittik ,benimki patlamis misirkolayi goturdu.bir israr bir kiyamet hadi sende ye,senin icinde aldim filan kesin bir kararlilikla suyumu ictim sadece ama bu hafta veremicem cunku cok sisim:26::26: haftaya artik

çok teşekkür ederim.baştan itibaren sayfaları okuaya devam edeceğim.gerçi diyetin özünü anladım ilk 5 sayfada.ama burayada günlük yazacağım menümü inşallah.

MENULERIM; 25.02

SABAH

2 yumurta,domates,zeytin,2 dilim peynir

ÖGLEN
mercimek corbasi,yogurt

AKSAM

Cupra baligi,salata,biraz yogurtlu meze

26.02

1 dilim ekmek,2 dilim peynir,domates

ÖGLEN

Yumurtali,peynirli salata ve yogurt

ARA;turk kahvesi

AKSAM

Köfte,salata

. eşler hep öyle suikastler yapıyorlar ayışıgım . oyuna gelme
ne karnavalı başladı orda , cadılarmı
çok teşekkür ederim.baştan itibaren sayfaları okuaya devam edeceğim.gerçi diyetin özünü anladım ilk 5 sayfada.ama burayada günlük yazacağım menümü inşallah.
verdun ilk birkaç mesaj dışında . son 2.3. ayın mesajlarına bak canım .. linkin ilk mesajları baya eski montiyi tam bilmiyorduk o zamanlar . dedigim gibi son birkaç ayın mesajlarını okursan baya bilgilenirsin ..
menülerinide bekliyoruz canım ..

Banuu sen niye ceza aldin ki:26::26::26:.
bir konuya yorum yapmış . ama ceza alacak bişide deyil son mesajlarına bakarsan okuyabilirsin .:)

SAFISSSS sen nerlerdesin yazdin da ben mi görmedim acaba:26:

safiş artık yazmıycak ayışıgım . estetisyeni ona göre bir liste vermiş . eşiylede diyete iyce adepte olmuşlar . diyet yoluna öyle devam edeceklermiş .

eddoras ccnım aşagıda seni görüyorum nasılsın . görüşmeyeli seneler oldu :)

Son düzenleme:

aaa çok üzüldüm artık yazmayacak olmasına . Başka diyette yapıyor olsa arada selam verir sanırım safiş . Diyetede ayrıca adapte olasına çok sevindim tabiki

İyi aksamlar hatunlar.
İyi birgun gecirmissinizdir insallah .

Evet nazlim safis diyete tam adepte olmus esiyle vede yeni gitigi guzeliklik salonunda . Gelir canim ilerde ben hedefime ulastim diye insallah .

Dünkü menüm sabah 2 dilim tb ekmeği arasında yağsız peynir
Oğlen de sabahkinin aynısı ve az meyve
Akşam sebzeyle haslanmış tavuk but ve yoğurt

Bugün sabah yine 2 dilim tb ekmeği arasnda yağsız peynir
Oğlen sebzeyle haşlanmış 1 but tavuk az yoğurt
Akşam yağsız peynirle az bi tam buğday kraker atıştırdım ama muhtemelen eve gidnce bişiler yerim
daha uyumaya çok zaman var.. :))))

afiyet olsun cliglet ..
cliglet tb kraker olarak hangi marka ve çeşit yiyorsun ?

SLMLAR herkeseee

alla alla banunun niye ceza aldığını hala anlamadım...son msjlarınada baktım ama bişey anlamadım..regl olduğu içinmi ceza aldıkii

anaaaam ben acilen menapoza girdim öyleyse eywah eywah menapoz dedik diyede ceza alırmıyım..alırsam arkamdan daha yeni menapoza girdiydi gariban falan diye ağıt yakın ey ahalii..

harbiden bişey anlamadım...bimden ekmek aldık diyemiii?regl olduk diyemi ceza verilyor,bizde bilelim.demeyelim o yasak lafları..

bu arada sınavım iyi geçti,geçtim yani...ama fena yorucu bir gündü..ordan oraya koşarken mahvoldum walla..bu saate gidip duşumu alıp yatıcam..haydin allaha emanet olun canlar...

banumm seni özliycem canım ...bi daha bimden ekmek alma bari ,regl falanda olma sakın...ben hiç birini yapmycam bundan sonra...rtük izin vermiyo galiba...:18:

günaydın, hayırlı cumalar

zilim ilahii
banunun son mesajların derken sedece bu linke deyil diger linklerede yazdıklarına bak demiştim ..

...bunun için banunun kendi sayfasına gidip bakman yeterli..:)
..zilim aslında banunun ceza alması bu dediklerindende farklı deyil canım

Son düzenleme:
böyle erkenden girdim çümki dışarı çıkmam gerek . akşama gelirim inşallah .
kilolarınızı bildirim ben listeye eklerim cancagızlar
hepinizde bol bol kilo vermişsinizdir inşallah

zilim sınavında başarılı geçmiş tebrikler .

Son düzenleme:
Kızlar Günaydın,

İş seyahatlerimden ötürü bu hafta hiç yazamadım. ama bugun de yoğunluğa batmadan hemen yazayım dedim.
Bu hafta regl oldum çarşamba günü ona rağmen birkaç grcık inmişim mutluyum :)

* Fasulye Turşusu

27.01.2014 : 80,6 kg
03.02.2014 : 78,6 kg
07.02.2014 : 77,6 kg
14.02.2014 : 79,6 kg
21.02.2014 : 78,5 kg
28.02.2014 : 78,1 kg

O kaçamaklı hafta olmasa idi çok daha fazla kilo vermiş olcaktım. Ama pişmanlığın faydası yok; montinin var
1 aylık bilançom 2,5 kg. bu kiloyu vermiş değil almış da olabilirdim (ki kendimi bırakırsam 1 ayda rahat 4-5 kilo alırım).

Mutluyum

günaydınlar . hayırlı cumalar

geçen hafta : 74,8 kg
bu hafta : 73,5 kg
giden : 1,3 kg

dünkü menüm
sabah
2 dilim ekmek
beyaz peynir
yeşil zeytin ezmesi
kahvaltılık sos

öğlen
taze fasülye yemeği
yoğurt
10 adet fındık ( planda fındık yemek yoktu ama yoğurt çok ekşiydi miğdem bir tuhaf olduğu için yedim )

ara
1 adet armut

akşam
1 porsiyon et döner
ayran

bugünkü menüme gelelim

sabah
2,5 dilim ekmek
beyaz peynir
domates

öğlen
tavuk şiş
ayran

ara
2 adet kuru incir

akşam
tavuk şiş
ayran

GÜNAYDINNNNNNN nasilsiniz kizlarr bu haftaki kilom

21.02.2014=73,5
28.02.2014=73,2

giden 300 gram ama sikayetci degilim cunku cok sisim 2 gunede regli olurum,o yuzden normal yani.Yapcak birsey yok önumuzdeki maclara bakicaz

kilo veren herkesi kutluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…