• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Merhabalar herkese:54::54::54::54: 2 gundur cok yogundum giremedim kusura bakmayin.Bu ara baya telasimiz vardi malum burda karnaval basladi oglan okulda,kizim da anaokulunda kutlama yapiyorlar.herbiri ayri kostum istedi,istekleri hic bitmedi :51::51: sonunda kizim cadi kostumunde karar kildi,oglumda iskelet:9::9:.birde birbirleriyle kavga etmeseler daha guzel olcak ama birbirlerine satasmadan duramiyolar:52::52:oglum sabah kardesine diyo ki; senin exstra cadi kiyafetini giymene gerek yok ,sen zaten normal halinle cadidan farksiz degilsin:9::9::9::52::52: isim cok zor hep ara bulucu olmam lazim.gelelim menulerime,gecen gece sinamaya gittik ,benimki patlamis misirkolayi goturdu.bir israr bir kiyamet hadi sende ye,senin icinde aldim filan:ssz::19: kesin bir kararlilikla suyumu ictim sadece :nazar: ama bu hafta veremicem cunku cok sisim:26::26: haftaya artik:32::32:

sevgili verdun hoş geldin . canım linki azda olsa takip ettiysen zaten bu linkin herkese kucak açtıgını görürsün .:16:

...hızlı kilo vermek tabiki cezbedici . ama seninde tecrube etigin gib malefes çözüm deyil ..
burda adı ne olursa olsun saglıklı beslenmek ve kalıcı kilo vermek hedefimiz ..
bu arada ben şu an diyet yapmıyorum . sizlere yardımcı olmak için buradayım .. diyet yapmıyorum derken artık hayatımız diyet olmuş tabi :9:
monti konusunda ilk mesaj oldukça tatmin edicidir .. takıldıgın yada sormak istedigin olursada burda mutlaka sana cevap verecek arkadaşlar vardır ..
tekrar hoşgeldin . yaza kadar istedigin kiloda olursun inşallah :16:

çok teşekkür ederim.baştan itibaren sayfaları okuaya devam edeceğim.gerçi diyetin özünü anladım ilk 5 sayfada.ama burayada günlük yazacağım menümü inşallah.

MENULERIM; 25.02

SABAH

2 yumurta,domates,zeytin,2 dilim peynir

ÖGLEN
mercimek corbasi,yogurt

AKSAM

Cupra baligi,salata,biraz yogurtlu meze

26.02

1 dilim ekmek,2 dilim peynir,domates

ÖGLEN

Yumurtali,peynirli salata ve yogurt

ARA;turk kahvesi

AKSAM

Köfte,salata

Merhabalar herkese:54::54::54::54: 2 gundur cok yogundum giremedim kusura bakmayin.Bu ara baya telasimiz vardi malum burda karnaval basladi oglan okulda,kizim da anaokulunda kutlama yapiyorlar.herbiri ayri kostum istedi,istekleri hic bitmedi :51::51: sonunda kizim cadi kostumunde karar kildi,oglumda iskelet:9::9:.birde birbirleriyle kavga etmeseler daha guzel olcak ama birbirlerine satasmadan duramiyolar:52::52:oglum sabah kardesine diyo ki; senin exstra cadi kiyafetini giymene gerek yok ,sen zaten normal halinle cadidan farksiz degilsin:9::9::9::52::52: isim cok zor hep ara bulucu olmam lazim.gelelim menulerime,gecen gece sinamaya gittik ,benimki patlamis misirkolayi goturdu.bir israr bir kiyamet hadi sende ye,senin icinde aldim filan:ssz::19: kesin bir kararlilikla suyumu ictim sadece :nazar: ama bu hafta veremicem cunku cok sisim:26::26: haftaya artik:32::32:
. eşler hep öyle suikastler yapıyorlar ayışıgım . oyuna gelme :9::9:
ne karnavalı başladı orda , cadılarmı :9:
çok teşekkür ederim.baştan itibaren sayfaları okuaya devam edeceğim.gerçi diyetin özünü anladım ilk 5 sayfada.ama burayada günlük yazacağım menümü inşallah.
verdun ilk birkaç mesaj dışında . son 2.3. ayın mesajlarına bak canım .. linkin ilk mesajları baya eski montiyi tam bilmiyorduk o zamanlar . dedigim gibi son birkaç ayın mesajlarını okursan baya bilgilenirsin ..
menülerinide bekliyoruz canım ..
MENULERIM; 25.02

SABAH

2 yumurta,domates,zeytin,2 dilim peynir

ÖGLEN
mercimek corbasi,yogurt

AKSAM

Cupra baligi,salata,biraz yogurtlu meze

26.02

1 dilim ekmek,2 dilim peynir,domates

ÖGLEN

Yumurtali,peynirli salata ve yogurt

ARA;turk kahvesi

AKSAM

Köfte,salata
:nazar::46:

Banuu sen niye ceza aldin ki:26::26::26:.
bir konuya yorum yapmış . ama ceza alacak bişide deyil :9: son mesajlarına bakarsan okuyabilirsin .:)

SAFISSSS sen nerlerdesin yazdin da ben mi görmedim acaba:26:

safiş artık yazmıycak ayışıgım . estetisyeni ona göre bir liste vermiş . eşiylede diyete iyce adepte olmuşlar . diyet yoluna öyle devam edeceklermiş .

eddoras ccnım aşagıda seni görüyorum nasılsın . görüşmeyeli seneler oldu :)

Son düzenleme:
safiş artık yazmıycak ayışıgım . Estetisyeni ona göre bir liste vermiş . Eşiylede diyete iyce adepte olmuşlar . Diyet yoluna öyle devam edeceklermiş .

Eddoras ccnım aşagıda seni görüyorum nasılsın . Görüşmeyeli seneler oldu :)

aaa çok üzüldüm artık yazmayacak olmasına . Başka diyette yapıyor olsa arada selam verir sanırım safiş . Diyetede ayrıca adapte olasına çok sevindim tabiki

İyi aksamlar hatunlar.
İyi birgun gecirmissinizdir insallah .

Evet nazlim safis diyete tam adepte olmus esiyle vede yeni gitigi guzeliklik salonunda . Gelir canim ilerde ben hedefime ulastim diye insallah .

Dünkü menüm sabah 2 dilim tb ekmeği arasında yağsız peynir
Oğlen de sabahkinin aynısı ve az meyve
Akşam sebzeyle haslanmış tavuk but ve yoğurt

Bugün sabah yine 2 dilim tb ekmeği arasnda yağsız peynir
Oğlen sebzeyle haşlanmış 1 but tavuk az yoğurt
Akşam yağsız peynirle az bi tam buğday kraker atıştırdım ama muhtemelen eve gidnce bişiler yerim
daha uyumaya çok zaman var.. :))))

Dünkü menüm sabah 2 dilim tb ekmeği arasında yağsız peynir
Oğlen de sabahkinin aynısı ve az meyve
Akşam sebzeyle haslanmış tavuk but ve yoğurt

Bugün sabah yine 2 dilim tb ekmeği arasnda yağsız peynir
Oğlen sebzeyle haşlanmış 1 but tavuk az yoğurt
Akşam yağsız peynirle az bi tam buğday kraker atıştırdım ama muhtemelen eve gidnce bişiler yerim
daha uyumaya çok zaman var.. :))))

afiyet olsun cliglet ..
cliglet tb kraker olarak hangi marka ve çeşit yiyorsun ?

SLMLAR herkeseee:3:

alla alla banunun niye ceza aldığını hala anlamadım...son msjlarınada baktım ama bişey anlamadım..regl olduğu içinmi ceza aldıkii:1:

anaaaam ben acilen menapoza girdim öyleyse:1: eywah eywah menapoz dedik diyede ceza alırmıyım..alırsam arkamdan daha yeni menapoza girdiydi gariban falan diye ağıt yakın ey ahalii..:9::9::9::9::9:

harbiden bişey anlamadım...bimden ekmek aldık diyemiii?regl olduk diyemi ceza verilyor,bizde bilelim.demeyelim o yasak lafları..:14:

bu arada sınavım iyi geçti,geçtim yani...ama fena yorucu bir gündü..ordan oraya koşarken mahvoldum walla..bu saate gidip duşumu alıp yatıcam..haydin allaha emanet olun canlar...

banumm seni özliycem canım ...:48:bi daha bimden ekmek alma bari ,regl falanda olma sakın...ben hiç birini yapmycam bundan sonra...rtük izin vermiyo galiba...:18:

günaydın, hayırlı cumalar :16:

zilim ilahii:9:
banunun son mesajların derken sedece bu linke deyil diger linklerede yazdıklarına bak demiştim ..

...bunun için banunun kendi sayfasına gidip bakman yeterli..:)
..zilim aslında banunun ceza alması bu dediklerindende farklı deyil canım :27::9:

Son düzenleme:
böyle erkenden girdim çümki dışarı çıkmam gerek . akşama gelirim inşallah .
kilolarınızı bildirim ben listeye eklerim cancagızlar :16:
hepinizde bol bol kilo vermişsinizdir inşallah :10:

zilim sınavında başarılı geçmiş tebrikler .:16::46:

Son düzenleme:
Kızlar Günaydın,

İş seyahatlerimden ötürü bu hafta hiç yazamadım. ama bugun de yoğunluğa batmadan hemen yazayım dedim.
Bu hafta regl oldum çarşamba günü ona rağmen birkaç grcık inmişim mutluyum :)

* Fasulye Turşusu

27.01.2014 : 80,6 kg
03.02.2014 : 78,6 kg
07.02.2014 : 77,6 kg
14.02.2014 : 79,6 kg
21.02.2014 : 78,5 kg
28.02.2014 : 78,1 kg

O kaçamaklı hafta olmasa idi çok daha fazla kilo vermiş olcaktım. Ama pişmanlığın faydası yok; montinin var :D
1 aylık bilançom 2,5 kg. bu kiloyu vermiş değil almış da olabilirdim (ki kendimi bırakırsam 1 ayda rahat 4-5 kilo alırım).

Mutluyum :nazar:

günaydınlar . hayırlı cumalar

geçen hafta : 74,8 kg
bu hafta : 73,5 kg
giden : 1,3 kg

dünkü menüm
sabah
2 dilim ekmek
beyaz peynir
yeşil zeytin ezmesi
kahvaltılık sos

öğlen
taze fasülye yemeği
yoğurt
10 adet fındık ( planda fındık yemek yoktu ama yoğurt çok ekşiydi miğdem bir tuhaf olduğu için yedim )

ara
1 adet armut

akşam
1 porsiyon et döner
ayran

bugünkü menüme gelelim

sabah
2,5 dilim ekmek
beyaz peynir
domates

öğlen
tavuk şiş
ayran

ara
2 adet kuru incir

akşam
tavuk şiş
ayran :56:

GÜNAYDINNNNNNN nasilsiniz kizlarr:54::54: bu haftaki kilom

21.02.2014=73,5
28.02.2014=73,2

giden 300 gram:ssz::ssz: ama sikayetci degilim cunku cok sisim 2 gunede regli olurum,o yuzden normal yani.Yapcak birsey yok önumuzdeki maclara bakicaz:1::1:

kilo veren herkesi kutluyorum:46::46::46::46:

Back