günaydınlar . hayırlı cumalar
geçen hafta : 74,8 kg
bu hafta : 73,5 kg
giden : 1,3 kg
süper nazlim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınlar . hayırlı cumalar
süper nazlim
SLMLAR herkeseee
alla alla banunun niye ceza aldığını hala anlamadım...son msjlarınada baktım ama bişey anlamadım..regl olduğu içinmi ceza aldıkii
anaaaam ben acilen menapoza girdim öyleyse eywah eywah menapoz dedik diyede ceza alırmıyım..alırsam arkamdan daha yeni menapoza girdiydi gariban falan diye ağıt yakın ey ahalii..
harbiden bişey anlamadım...bimden ekmek aldık diyemiii?regl olduk diyemi ceza verilyor,bizde bilelim.demeyelim o yasak lafları..
bu arada sınavım iyi geçti,geçtim yani...ama fena yorucu bir gündü..ordan oraya koşarken mahvoldum walla..bu saate gidip duşumu alıp yatıcam..haydin allaha emanet olun canlar...
banumm seni özliycem canım ...bi daha bimden ekmek alma bari ,regl falanda olma sakın...ben hiç birini yapmycam bundan sonra...rtük izin vermiyo galiba...:18:
günaydın, hayırlı cumalar
zilim ilahii
banunun son mesajların derken sedece bu linke deyil diger linklerede yazdıklarına bak demiştim ..
...bunun için banunun kendi sayfasına gidip bakman yeterli..:)
..zilim aslında banunun ceza alması bu dediklerindende farklı deyil canım
ayışıgımregl kapıda hemde şişim diyorsun ona ragmen 300gr çok iyi demekki haftaya föff olcak kilolarGÜNAYDINNNNNNN nasilsiniz kizlarr bu haftaki kilom
21.02.2014=73,5
28.02.2014=73,2
giden 300 gram ama sikayetci degilim cunku cok sisim 2 gunede regli olurum,o yuzden normal yani.Yapcak birsey yok önumuzdeki maclara bakicaz
kilo veren herkesi kutluyorum
süper nazlımgünaydınlar . hayırlı cumalar
dünkü menüm
sabah
2 dilim ekmek
beyaz peynir
yeşil zeytin ezmesi
kahvaltılık sos
öğlen
taze fasülye yemeği
yoğurt
10 adet fındık ( planda fındık yemek yoktu ama yoğurt çok ekşiydi miğdem bir tuhaf olduğu için yedim )
ara
1 adet armut
akşam
1 porsiyon et döner
ayran
fasulyem sen ayda 2.5 kilo vermedin canım bunun iki katını verdin . aldıgın ve geri verdigini unutuyorsunKızlar Günaydın,
İş seyahatlerimden ötürü bu hafta hiç yazamadım. ama bugun de yoğunluğa batmadan hemen yazayım dedim.
Bu hafta regl oldum çarşamba günü ona rağmen birkaç grcık inmişim mutluyum :)
* Fasulye Turşusu
27.01.2014 : 80,6 kg
03.02.2014 : 78,6 kg
07.02.2014 : 77,6 kg
14.02.2014 : 79,6 kg
21.02.2014 : 78,5 kg
28.02.2014 : 78,1 kg
O kaçamaklı hafta olmasa idi çok daha fazla kilo vermiş olcaktım. Ama pişmanlığın faydası yok; montinin var
1 aylık bilançom 2,5 kg. bu kiloyu vermiş değil almış da olabilirdim (ki kendimi bırakırsam 1 ayda rahat 4-5 kilo alırım).
Mutluyum
HAYIRLI CUMALAR aebenim
menün güzel ayışıgım afiyet olsununutmusum yazmayi dunki menum;
SABAH
2 yumurta,domates,2 dilim peynir
ÖGLEN
sabah gec yedigim icin birsey yiyemedim
AKSAM(saat 17:00)
Tavuk gögsu ve salata
ARA;1 turk kahvesi
afiyet olsun cliglet ..
cliglet tb kraker olarak hangi marka ve çeşit yiyorsun ?
afiyet olsun pofucum . kahvaltıyı geçmi yapıyorsun . 2 ögün yetiyor sanırım ... pofucum yogurdu unutma
veee kilo bildirimiii
güncel kilom 72.8 :):)
tebrikler pofum . az görme 400 gr gayet iyi
... kızlar eger listelere dikkat li bakarsanız az verenlerin geçen hafta çok verdiklerini görürsünüz .. birnevi dengeleniyor yani
günaydın .. Hayırlı haftalar dilerim .
Zilim banum bugün öyleden sonra gelir canım .
.. Kilosuda bu hafta sabit.
Nazlım afiyet olsun menüler yine süper...
Pofum afiyet olsun canım ..iyi gidiyorsun