Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

nazz meyveyi teke indirince
daha fazla kilo kaybettim..
birdeben kavrulmuş yiyorum hepp kuruyemişleirmi

incir yediignde kaç tane yiyorsunn bugün yanımd aincir getirdim.
normalde 1 adet mi 1porsiyondu:26::26:

ben dün çıtır leblebi yemiştim onun dışı soya unu ile kaplanıyormuş biz yemiyoruz dimi soya unu
aben ablaa kaçamak mı yapmı oldum şinci:18::18::18::18:

nazz meyveyi teke indirince
daha fazla kilo kaybettim..
birdeben kavrulmuş yiyorum hepp kuruyemişleirmi

incir yediignde kaç tane yiyorsunn bugün yanımd aincir getirdim.
normalde 1 adet mi 1porsiyondu:26::26:

ben incir yediğimde 2 tane yiyiyorum banu ...

ben dün çıtır leblebi yemiştim onun dışı soya unu ile kaplanıyormuş biz yemiyoruz dimi soya unu
aben ablaa kaçamak mı yapmı oldum şinci:18::18::18::18:

banum emin deyilim serbest zamanımda bir bakayım .ama soya yeniyordu montide unu farklımı bakmak lazım .
sanmıyorum kaçamak sayılacagını .üzülme

insan denedikçe kendi bünyesini keşfediyor demi banu . tabi her bünye farklı o yüzen sık sık not düşün kend bünyenize neyin iyi geldigini .

afiyet olsun .
nazlım artık menülere yorum yapmama bile gerek yok benden daha iyi montici oldunuz

afiyet olsun .
nazlım artık menülere yorum yapmama bile gerek yok benden daha iyi montici oldunuz

çok sağol ablacığım senin hakkını ödeyemem senin sayende öğrendim montiyi ve bana en iyi kilo verdiren yöntem . yok porsiyonları azaltayım öyle diyet yapayım benim bünyeme olmuyor malesef

aynen öyle oluyor abla ekme benim düşmanım bak ekmegi azalttım reglim bile erken olacak gecikmeyi bırak
benim tek dermanım monti bunu anladım açlık krizleirm vs yaşamıyorum evde sebze haşladım bir sürü giince yogurtla yerim.

soya unu proteinmiş abla baktımda. seviyorum ben leblebiyide korkarak yiyorum ama

slmlar herkese

pofum gelseydin sanada vardı lahmacun..valla çokta güzel olmuş..onca işin işine sokuşturdum onuda..hemen azıcık hamur mayaladım.kaloriferin üstünde hemen kabardı.o sırada kıymaya soğan rendeledim,domates püresi konservelerinden açtım bi tane ,2-3 kaşık ondan ekledim.biraz tuz karabiber,azda maydonoz..ohh misss...seramik tavada üstünü kapakla kapatıp 5 dk falan pişirdim..valla enfesti tadını..hatta oğlum 2.'yi üstüne kaşarda rendelleti,öyle yedi...

akşam 11'e kadar sürdü koşturmaca..en son kendimde duş alıp yattım...o saate kadar meyvelerini soy,mısırlarını patlat..vs..vs..

aebenim sende bende bu sene otomatiğe bağlanmış vaziyetteyiz..24 saat yetmiyor bana gerçekten..şu anda 4 makinelik çamaşaır dağ gibi sepette bana bakıyor ama canım hiç istemiyor ütü yapmayı..dinlenmek istiyorum

nazlı ve banuş.hedeflediğiniz kiloya düşmek için tarihiniz belli..sıkın dişinizi biraz daha..ha gayret...

yalnızımcım o kadarcık simitten bişey olmaz herhalde... bende simite bayılırım...hamileyken bile o kadar canım çekmesine rağmen 2 defa çeyrek simit yemiştim..ama bi seferde 2 simiti yuvarlarım yani o kapasite var..

çamaşırlar beni bekler..ütüyü yapayım bari..en nefret ettiğim şey,iç çamaşırı ,havlu ve çarşaf-nevresim ütülemek..ütüle ütüle bitmez beyazlar..minik minik..üfffff....

ah ahhh :) çok canım çekmişti dün leehmmaccuun :):) afiyet olsun sizlereee

kızlarr ben bugün çok kötü bişi yapttıımm :18::18::18: akşam saat 5 gibi okuldaydım (5.30da dersim vardı) azcık börek yedim
az önce eve geldiğim için yemek yemiyorum zaten aç da değilim bana kızabilirsinizzz hattta oklavayla kovalayabilirsinizz

menümü yazayım (

sabah 2 bardak su :)

kahvaltı:
domates-salatalık-biber
beyaz peynir
5 tane siyah zeytin
şekersiz çay
ceviz

öğlen:
fırında tavuk (2 parça)
ayran

akşam (cısss oldu )
az bi börek (yediğimde saat 5 di ve maalesef dersim vardı)

eve geç geldiğim için yemek yemiycem zaten açlıkta hissetmiyorum
sadece şuan ısınmak için ve canım çokkk çektiği için salep içiyorum :) bol tarçınlı

gün boyu suyumu içtim
ve spor olarak 25 dakka anca yürüdüm (maalesef aşırı yağmur yağıyordu )

bugünlük bu kadar :)

ahh zilim sende bir izmirli olarak bilirsin simit helee boyoz a hic dayanamiyorum yao sicak sicak boyozlar beni benden aliyor malesef burda yok izni iple cekiyorumdoyasiya boyoz yemek icin simdiden kilolari vermem lazim

aebenim senin dedigin gibi fazla takilmicam bugun normal monti yaptim kacamaksiz

Bugun ki menum;
SABAH
2 yumurta,5 zeytin,domates,2 dilim peynir

ÖGLEN
sadece ayran cunku disardaydim ve pek ac degildim

AKSAM
2 yumurtali melemen,yogurt

ARA;
1 bardak turk kahvesi,2 kurukayisi icine 4 findik

Herkese merhabalar uzuun bir aradan sonra kusura bakmayın hastalıklar yoğunluklar vs vs uzun süredir giremedimmm..
Herkesi sevgiyle kucaklıyorumm monti yaparken de kolaylıklar diliyorummm :))))))))

günaydınnnn menümü yazayım

kahvaltı
1.5 dlm ekmek büyük dilim
3 zeytin peynir

öglen
tavuk salata
ayran

ara
1 incir 12 fındık

akşam
brokoli yogurt

ara
1 elma

2,5 lt su
3 yeşil çay
2 mil leisle

nomalde gece ara yapıyoruma ma uyumuşum gece uyandım cnm acaip tatlı istedi bri elma yiyip
geçiştirdimm.

Son düzenleme:
selamlarrrr efenimmmm

yalnızım , şu boyoz için bir gün atlayıp izmire gididem hee
boyozda boyozz anlatıp durur herkes beyaa çok güzelidr eminim bunca övgüyü hak eidyorsaa

pofuu , acık börekten bişiy olmaz demek isterdim
ama benim kaçamalarım küçükten başlıyor büyüge dogru ilerliyor seninkide öle olmasın cnm dikkat ette

clight hoşgeldin sendeee

hayırlı günler efemdim .

eşim evde rahatsız biraz üşütmüş. size bakıp ona çorba yapayım

Herkese merhabalar uzuun bir aradan sonra kusura bakmayın hastalıklar yoğunluklar vs vs uzun süredir giremedimmm..
Herkesi sevgiyle kucaklıyorumm monti yaparken de kolaylıklar diliyorummm :))))))))
geçmiş olsun ..
clight canım hoş geldin özlettin kendini .
Bugun ki menum;
SABAH
2 yumurta,5 zeytin,domates,2 dilim peynir

ÖGLEN
sadece ayran cunku disardaydim ve pek ac degildim

AKSAM
2 yumurtali melemen,yogurt

ARA;
1 bardak turk kahvesi,2 kurukayisi icine 4 findik
afiyet osun ayısıgım
poducum böregi anlarım kaçamaktır .. ama salebin içerigi tam nedir kan şekeri göztergesi nedir bilmiyorum.

Sağ ol tatlım .....Haklısın kaçamak olmamalı neyse ya ayda 2,5 kg gitti sayılır idare edicez artık vakşt bulamaıyoorum yoksa aklım sizde

sen iste yeterki laram . 2 aya fitsin

banuşum afiyet olsun

bende çeşmenin kumrusuna aşık olmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…