pofum tebrikler canım . 1.200 gr güzel kilo kaybı devamını dilerim .Günaydın kızlar hemen kilomu yazıp kaçıyom ev temizliği bni bekler :)
Güncel kilom : 73.2
Öpüyorum sizi görüşmek üzre
mothercim bence istikrarlı gidiyorsun son haftalarda .gayet iyiDün kilo bildirimi yapamadım yoğunluktan. Şimdi söylüyorum:
21 Şubat - 64,5 (-500 gram)
Hiç yoktan iyidir :)
laram kaçamaklar 1,2 hafta geriye atıyor işte biliyorsun ..Ben çok giremiyorum ama listeyide ihmal etmiyorum aebencim
Ne biliyim şöyle takır takır veremiyince motşvasyon gidiyor diyete devam ama tartılmıyorum zırt pırt çok sinirlendim geçen hafta bu hafta uzun zamandır ilk defa tartıya çıkmadım bu sabah çıktım buraya bildirim yapmak için neyse azda olsa vermişim 2 haftada 2kg olmuş oldu daha düzgün yapıcam artık bakalım ama bana baklagil iyi geliyor bu kesin fasulye falan yediğim hafta daha iyi oluyor sanki seviyorumda ben haftada 3 gün bu şekilde yapıcam sanırım
günaydın listeye ekledm
bildirimde yapayım
geçen hafta:71.5
bu hafta 70.6
giden :900 gr
pofum tebrikler canım . 1.200 gr güzel kilo kaybı devamını dilerim .
ayy benimde canım lahmacun çekiyor bugünslmlar herkese...
yine temizlikle geçen bir pazar gününüde bitirmek üzereyimöğlen 12 gibi başladım,ne çamaşır kaldı,ne bulaşık..makineler olmasa hiç bi şey yapamıycakmışız (çalışan bayanlar)...:18:
kahvaltının ardından bulaşık makinesini,onun ardındada ç.makinesini çalıştırıp işlere daldım..süpür-sil-wc,banyo-toz alma-terası silme çamaşırları asma,bul.makinesini boşalt.yemekleri yap.mutfağı çamaşır suyuyla sil-yarınki çantaları hazırla-öğlen için gözleme istediler onları yap,pişir,yıka vs...derken saat 5 oldu..bilseydim bu kadar büyük eve heves etmezdim valla...
bi aşağı-bi yukarı dizlerimin bağı çözlüyor hafta sonları..çamaşırlar yukarıda banyoda,çamaşır makinesi aşağıda merdivenin altında,dolapta duruyor..asmak içinde tekrar yukarı terasa götürüyorum..4 makine yıkadığımı düşünürsek bayağı bi telef oldum
kilo veren herkesi tebrik ederim..
banum sende bayağı bi vermişsin bu hafta canım..darısı diğer haftaların başına..sakın salma ,veriyorum diye..
offf walla çilem bitmiyor..şimdide oğlum ev lahmacumu istiyormuş( neler teklif ettim ama ııhh..illada senin yaptığın olacak dedi..akşama balık yapacaktı eşim,ben yorgunum diye o yapacaktı,yemekten yırttım derken dahada zoruyla karşılaştım
kıyma çözdüreyim bari.....öööffff öff...:18:
günaydın listeye ekledm
bildirimde yapayım
geçen hafta:71.5
bu hafta 70.6
giden :900 gr
günaydın hayırlı haftala olsun hepimize hatunlar
Ayısıgım oda menülerinin nazarı olsun canım afiyet olsun . Hiç takilmma
Banum hafta sonun kaçamaksız geçmiş . Iştahında düzene girdi ne güzel .hakkaten yaşasın monti
Zilim yine otomatige baglamışsın kendini . Kolaygelsin canim .
Nazlışım afiyet olsun
Kız kardeşinin evini hazırlıyorsunuz ay ne tatlı telaşlar ,
Pofucum sabret canım .
Hafta başları ev harabeye dönüyorKrs vaktine kadar toparlayım . Dersimde var çalışacak
Bu arada sınavlarımda iyi geçmiş
günaydın hayırlı haftala olsun hepimize hatunlar
ayısıgım oda menülerinin nazarı olsun canım afiyet olsun . hiç takilmma
banum hafta sonun kaçamaksız geçmiş . iştahında düzene girdi ne güzel .hakkaten yaşasın monti
zilim yine otomatige baglamışsın kendini . kolaygelsin canim .
nazlışım afiyet olsun
kız kardeşinin evini hazırlıyorsunuz ay ne tatlı telaşlar ,
pofucum sabret canım .
hafta başları ev harabeye dönüyorkrs vaktine kadar toparlayım . dersimde var çalışacak
bu arada sınavlarımda iyi geçmiş
naz ne güzel ya yeni ev telaşııı , ne zman dügün
ne güzel nisanda çifte dügün var desenize
bu size şevk olsun kızlar diyetinize dah bir sıkı sarılın . banum seninde spora başlama zamnın bence geldiide geçiyor bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?