Safisim ohhh hafta sonun süper gecmis.Gelelim bana hafta sonu hic kacamaksiz gectibu sabah baskulde gördugum rakam beni mutlu etti insallah bu sefer olucak
sıkma kendini safişçim...o duraksamaları zaman zaman hepimiz yaşadık. hafta sonu kaçamagında iyi olmuş. metoyu şaşırmak ara sıra gerçekten gerekli.yok ya canım sıkmıyorum da ne yiyip ne yamayecegim konusunda (miktar olarak) kafam hala karışık..düzene girecek elbet..geçiş döneminde normaldir. aman ben yine de kilo neyim almayayım neme lazım
Hanımlar Merhaba,
İş yoğunluğumdan dolayı bu aralar pek sık bakamıyorum siteye. Ama diyete tam gaz devam.
Cuma günü 2kg almış ve tartıda 79.6kg ile yüzleşmiştim. Bu sabah tartıldım ve 78.9 kga indiğimi gördüm mutluyum :)
dünkü menüm de şöyle :
Sabah : 1 yumurta - 1 dilim peynir
Öğle : Tavuk sote - yoğurt- salata
Ara : 1 haşlanmış yumurta ( spora gittiğim için)
Akşam : Kendi yağında pişmiş kıyma üzerine yoğurt ve domates püresi (yalancı mantı gibi yaptım)
Ara : 1 portakal
haftasonum da fena değildi. Yediğim yemeklerin biraz yağlı olması dısında kaçamak yapmadım.
günaydınnnnnn
kaç yıldır bu topikteyim size tabsiyem aben ablamı can kulagı ile dinleyin hatuna rtık diyeti çözmüş , bünyeyi çözmüşş
bir kaçamak yapsan devamı gelir diye boşa demiyorrr azcık bi kaçamak yaptım toparlayamıyorum kendimiii
dünndee komşulaırm kahveye geldi ,ömisafiri çoks everim ama keşke gelmeselerdi dedim yani
çok canım sıkkıınnn benim ne diyet yapacak gücüm var nede enerjim var bunu anladım....
aartık olmuyor bu kilomda kalaım yeter diycem sanırım((
SAKIN BANUM SAKINdüşün imdi vaz geçtin diyelim . gittin can sıkıntısıyle yedin . 75 lilo oldun
... gözünü kapat ve eger şimdi vaz geçersen 2 hafta sonrasını düşüniçinden çıkamadıgın bir durumu işte hep sende korktugum nokta bu .. lütfen dünü bugünü unut . yarına kak .. yarın sanah uyandıgından pişmanlıklar yaşamanı istemiyorum LÜTFEN BANU !
AFİYET OLSUN MOTHER.Geçen hafta http://www.leben.com.tr/ sitesinden yağsız çeçil peynir aldım. Peynir olarak yemekte zorlandım ama yumurtada çok güzel oluyor. Kaşarlı yemeklerde kaşar yerine çok rahat kullanılabilir.
Haftasonu hiç kaçamaksız geçti. Bu hafta kendimden çok süper bir performans bekliyorum.
Dünkü menüm
Kahvaltı
Çeçil peynirli omlet
Öğle
Tavuk döner, cacık, ayran, salata
Akşam (16:30)
Bir avuç kuruyemiş, kuru meyve
Ara
Birkaç kaşık yoğurt
banu evde yemek olma konusunda haklısın . bendede aynı olur o an acıktıysam yememeyi bekleyecek takatim olmaz ne bulduysam saldırırm (şekerim düşünce gözüm görmüyor hiç bişiyi ) ne yedigimide anlamam amadoymuş bir karın vede pişmanlık kalır bana.:26:ay abla valla ben utanıyorum artıkk buraya yazmaktan yanii , ha çok bi kaçamak degil ama toparlayamıyorum yaa
neyse dedim kalktım sabah monti kahvaltımı yaptımmm akşam oluyor bana olanlarr
akşamn evde yemek yoktu çok acıkmıştım ya saldırdım yiyceklereee anladımkii sebze yemegim her adaim evde hazır olcakkk
gidince hemen yiyivercemmm
SAKIN BANUM SAKINdüşün imdi vaz geçtin diyelim . gittin can sıkıntısıyle yedin . 75 lilo oldun
... gözünü kapat ve eger şimdi vaz geçersen 2 hafta sonrasını düşüniçinden çıkamadıgın bir durumu işte hep sende korktugum nokta bu .. lütfen dünü bugünü unut . yarına kak .. yarın sanah uyandıgından pişmanlıklar yaşamanı istemiyorum LÜTFEN BANU !
günaydın
ogluşlara geçmiş olsun kızlar ..
menülerinizde afiyet olsun ...
abla dr. sinameki konusunda yanilmiş . 15 gün kulanilmaz o bitki .. ben nadiren kulanırım . oda form çaylarda direk demleyince zaten wc den çıkamazsın ama bir kaç gün sonra ilk gün etkisini asla yapmaz .. 15. gün içmek ,hiç tavsiye etmem . bol su kaybına yok açıyor vede bagırsak tembeligine yol açıyor . ayrıca bagırsak içindeki yararlı baktarileride alıp götürüyor .onların tekrar oluşması zaman alıyor bir zaman sonra kullanmadan önceki halinden daha kötü olursun
sinemakiyi lovaboya çıkamadıgınız dönemlerde o da 1 günlügüne tavsiye ederim . 3, günden uzunda kulanmayın .
günaydınnnnnn
kaç yıldır bu topikteyim size tabsiyem aben ablamı can kulagı ile dinleyin hatuna rtık diyeti çözmüş , bünyeyi çözmüşş
bir kaçamak yapsan devamı gelir diye boşa demiyorrr azcık bi kaçamak yaptım toparlayamıyorum kendimiii
dünndee komşulaırm kahveye geldi ,ömisafiri çoks everim ama keşke gelmeselerdi dedim yani
çok canım sıkkıınnn benim ne diyet yapacak gücüm var nede enerjim var bunu anladım....
aartık olmuyor bu kilomda kalaım yeter diycem sanırım((
Abencim yani bazen birşeyleri sizinle paylaştıgıma yeminle pişman oluyorum..sizler dr.lardan daha mı iyi biliyorsunuz anlamadım.. ben şimdi sana mı inanayım derdime çare bulan doktora mı anlamadım yani. ben form çayından bahsetmedim ki, bir tutam (bir çimdik, yani neredeyse yarım çay kaşıgı) tutardan bahsediyorum. evet 15 gün kullandım ve hiç bir zararını da görmedim. aksine kabızlık sorunumu da çözdü.. ikinci bir küre gerek bile kalmadı..gülerce tuvalete çıkamıyordum ben, bu daha mı iyidi acaba..tüm tahlilleri yapıldı ve çok şükür hiç bir sorun da çıkmadı bagırsaklarımda da vücudum da da. yıllarca bagırsak çalıştıran haplardan kullandım yok yok yok hiç faydası olmadı.dr.umdan Allah razı olsun bu dertten kurtardı beni. şimdi acil bir dsurum olursa, çok yersem a-nadiren kullanır, faydasını görürüm. ayrıca sinamikeyi başka hiç bir ota da kariştirmamamı önerdi dr.um.. neyse isteyen kullanır, isteyen kullanmaz. ben de bu topikte faydasını gördüğüm hiçbir şeyi paylaşmam olur biter..
Arkadaşlar ben topikten ayrılıyorum, bu zamana kadar olan paylaşımlarınız ve destekleriniz için de çok teşekkür ederim...Yıllarca yurtdışında yaşamış, 2 üniversite bitirmiş ben, holdinglerde çalışmış ve danışmanlı yapan ben, burada, zaman zaman kendimi aptal gibi hissediyorum..bu bir değil iki değil..böylesi daha iyi olacak, ne kırılayım ne kırayım..sevgiyle kalın...
abla ben yurt dışında yaşamadım . ün. de bitirmedim , çalışmadımda .
her kese her düşünceyede saygılı oldum olurumda . benim yapım ve kişiligim bu
bilgi verirken kırdımmı kimseyi bilmiyorum kırdıysamda istemeden kusuruma bakmayın . sonuçda burda deneyim ve bilgilerimizi paylaşıp kilo vermeye çalışıyoruz . bir otu tavsiye etmedim diye bunları duymak şok etti beni açıkçası .
.. KIRILDIMMI EVET HEMDE ÇOK .
6 senedir buralardayım ilk kez yazıyorum böyle bir durum :26: gerrginlikden dolayıda diger arkadaşlarda özür dilerim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?