Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın safişim ..

cueca canım seni görüyorum aşagıda hoşgeldin

Herkese kocaman günaydınnnnnnnnnnnn
Bu gün burada hava yine çok güzelll....
Güneş evime doğduğu zaman acayip enerjik ve mutlu uyanıyorum....
Güneş her zaman hayatımıza doğsun inşallah...

Safisim ohhh hafta sonun süper gecmis.Gelelim bana hafta sonu hic kacamaksiz gectibu sabah baskulde gördugum rakam beni mutlu etti insallah bu sefer olucak

çok yalnızım canım teşekkür ederim tatlım....
umarım baskül seni hep mutlu eder.... bu sefer olacak tabii...

Ne yapıyoruz bu hafta yarışıyormuyuz???
Ben bu cuma kesin artı çıkacağım da.... yine de yarışabiliriz

Günaydınlar abla nasılsın

kendimi sıkmıyorum ablam benim bünyem böyle durur durur sonra patır patır gider.... Gitmese de ben kendimi çok iyi hissediyorum..
Şişkinlik hissim yok, açlık duygum yok, kendimi hafif hissediyorum basküle çok ta takılmıyorum açıkçası....

evet sen de haklısın insan koruma evresinde ne yapacağını şaşırıyor....
Şahsen ben 3/4 ay gibi bir sürede 13/14 kilo verdikten sonra bu kiloyu tam 3 yılda geri aldım... Demek ki kendimi gerçekten korumaya alsaydım sanırım 3/4 kilo fire verir onu da toparlardım hemen
sağlık olsun diyelim... yediğim içtiğim yanıma kar kaldı.... montiyi hayatımıza sanırım tam anlamı ile dahil etmeliyiz....

evet sen yine de kilo neyim alma

Bu gün neler tüketeceğim hemen bildireyim ve kaçayım....

Kahvaltı 08.30

1 dl tb ekmeği - domates - salata - beyaz peynir bir dilim - 1 kaşık zeytin ezmesi

Öğle 12.30

Ispanak yemeği - marul salatası ve yoğurt....

Akşam 18.30

Yumurtalı ıspanak kavurma - kıvırcık salata ve yoğurt...

Gün boyu su ve şekersiz çay + bitki çayı... (Özel bir karışım var elimde günde 2/3 kupa ondan içiyorum)

Hanımlar Merhaba,

İş yoğunluğumdan dolayı bu aralar pek sık bakamıyorum siteye. Ama diyete tam gaz devam.
Cuma günü 2kg almış ve tartıda 79.6kg ile yüzleşmiştim. Bu sabah tartıldım ve 78.9 kga indiğimi gördüm mutluyum :)

dünkü menüm de şöyle :

Sabah : 1 yumurta - 1 dilim peynir
Öğle : Tavuk sote - yoğurt- salata
Ara : 1 haşlanmış yumurta ( spora gittiğim için)
Akşam : Kendi yağında pişmiş kıyma üzerine yoğurt ve domates püresi (yalancı mantı gibi yaptım)
Ara : 1 portakal

haftasonum da fena değildi. Yediğim yemeklerin biraz yağlı olması dısında kaçamak yapmadım.

baskül dehada inecek inşallah fasulyem ..

bir konuda bidaha uyarayım , azda olsa menülerine karbonhidrat kat canım uauzun vadede bu saba daha çok klo verdirir ..
en azında sabah 1 dl ekmek tüket ..
iştahın nasıl eskisi gibi açlık krizlerine giriyormusun ?

günaydınnnnnn
kaç yıldır bu topikteyim size tabsiyem aben ablamı can kulagı ile dinleyin hatuna rtık diyeti çözmüş , bünyeyi çözmüşş
bir kaçamak yapsan devamı gelir diye boşa demiyorrr azcık bi kaçamak yaptım toparlayamıyorum kendimiii
dünndee komşulaırm kahveye geldi ,ömisafiri çoks everim ama keşke gelmeselerdi dedim yani
çok canım sıkkıınnn benim ne diyet yapacak gücüm var nede enerjim var bunu anladım....
aartık olmuyor bu kilomda kalaım yeter diycem sanırım((

SAKIN BANUM SAKIN düşün imdi vaz geçtin diyelim . gittin can sıkıntısıyle yedin . 75 lilo oldun

... gözünü kapat ve eger şimdi vaz geçersen 2 hafta sonrasını düşün içinden çıkamadıgın bir durumu işte hep sende korktugum nokta bu .. lütfen dünü bugünü unut . yarına kak .. yarın sanah uyandıgından pişmanlıklar yaşamanı istemiyorum LÜTFEN BANU !

Geçen hafta http://www.leben.com.tr/ sitesinden yağsız çeçil peynir aldım. Peynir olarak yemekte zorlandım ama yumurtada çok güzel oluyor. Kaşarlı yemeklerde kaşar yerine çok rahat kullanılabilir.

Haftasonu hiç kaçamaksız geçti. Bu hafta kendimden çok süper bir performans bekliyorum.

Dünkü menüm

Kahvaltı
Çeçil peynirli omlet

Öğle
Tavuk döner, cacık, ayran, salata

Akşam (16:30)

Bir avuç kuruyemiş, kuru meyve

Ara

Birkaç kaşık yoğurt

ay abla valla ben utanıyorum artıkk buraya yazmaktan yanii , ha çok bi kaçamak degil ama toparlayamıyorum yaa
neyse dedim kalktım sabah monti kahvaltımı yaptımmm akşam oluyor bana olanlarr
akşamn evde yemek yoktu çok acıkmıştım ya saldırdım yiyceklereee anladımkii sebze yemegim her adaim evde hazır olcakkk
gidince hemen yiyivercemmm

AFİYET OLSUN MOTHER.

banu evde yemek olma konusunda haklısın . bendede aynı olur o an acıktıysam yememeyi bekleyecek takatim olmaz ne bulduysam saldırırm (şekerim düşünce gözüm görmüyor hiç bişiyi ) ne yedigimide anlamam amadoymuş bir karın vede pişmanlık kalır bana.:26:
banum bak şimdi vaz geçersen inan aylarca sürecek bir kısır döngüye girersin bunu sende bilyorsun ..
bunları yaşayan bir sen deyilsin onuda bilyorsun

şimdi senden söz istiyorum . bugün tam monti istiyorum senden yarın daha güzel bir gün olacak inşallah

Son düzenleme:

kesinlikle aeben ne derse o :)

masumm tut kendini kuzum sonra nasıl üzülceğni fln düşün yeme

aeben; spor yaptığım günler protein ağırlıklı beslenmek daha rahat ettiriyor sporda ama madem söyledin sabah 1 dilim ekmek eklerim :)
bugun de spora gidicem mesela yanımda ekmek var 1 dilim atayım ağzıma

Abencim yani bazen birşeyleri sizinle paylaştıgıma yeminle pişman oluyorum..sizler dr.lardan daha mı iyi biliyorsunuz anlamadım.. ben şimdi sana mı inanayım derdime çare bulan doktora mı anlamadım yani. ben form çayından bahsetmedim ki, bir tutam (bir çimdik, yani neredeyse yarım çay kaşıgı) tutardan bahsediyorum. evet 15 gün kullandım ve hiç bir zararını da görmedim. aksine kabızlık sorunumu da çözdü.. ikinci bir küre gerek bile kalmadı..gülerce tuvalete çıkamıyordum ben, bu daha mı iyidi acaba..tüm tahlilleri yapıldı ve çok şükür hiç bir sorun da çıkmadı bagırsaklarımda da vücudum da da. yıllarca bagırsak çalıştıran haplardan kullandım yok yok yok hiç faydası olmadı.dr.umdan Allah razı olsun bu dertten kurtardı beni. şimdi acil bir dsurum olursa, çok yersem a-nadiren kullanır, faydasını görürüm. ayrıca sinamikeyi başka hiç bir ota da kariştirmamamı önerdi dr.um.. neyse isteyen kullanır, isteyen kullanmaz. ben de bu topikte faydasını gördüğüm hiçbir şeyi paylaşmam olur biter..

Banucum günaydın..seni çok iyi anlıyorum canım ve yerden göge de haklısın böyle düşünmekte. ama bu kaçamaklar asla moptivasyonunu düşürmesin canım. senin şu anda yaşadıgını ben de defelarca yaşadım. bunun bir tek çözümü var tatlım (bana göre tabi, yine yanlış anlaşılmasın da neme lazım) ben diyetim süresince senn yaşadıklarını yaşadıktan sonra çözümü haftanın 1 günü (cuma tartı sonrası ) kaçamak yapmakta buldum. tüm bir hafa o günü bekleyerek sabrettim ve canımın çektiği ne varsa alıp eve depoladım. o gün geldiğinde de yedim dilediğimce. zaten böyle yapınca ve nefsini de doyurunca tüm hafta boyu o yiyeceklere özlem duymuyorsun. ertesi gün hemen 3 lt. su içtim protein ağırlıklı beslendim, ye 90 dakika (en az) yürüdüm. bir sonraki güne neredeyse yediklerimden eser kalmamıştı. hıııı bunu ben söylemiyorum, uzmanlar söylüyor, ama ha yanlış anlaşılmasın...ve sonunda 15 küsur kiloyu böyle verdim. istwrsen sen de bunu uygula ama vaz geçme derim..tabi sen bilirsin tatlım. eger bu kiloda kalmaktan mutlu olacaksan varsın olsun..çok ta fazla kilon yok ayrıca:)

abla dr. daha iyi bilir sen o nun dedigini yap .
ben sadece bazı dr. dinledigimi vede TECRUBELRRİMİ yazıyorum . kimseyede ahkamda kesmiyorum yıllardır burda hiçbir zorunlugum olmadıgı halde elimden gedigince yardımcı olmaya çalışıyorum .
yanlış bilgi verdiysemde kusuruma bakmayın . hakınızı helal edin .

Arkadaşlar ben topikten ayrılıyorum, bu zamana kadar olan paylaşımlarınız ve destekleriniz için de çok teşekkür ederim...Yıllarca yurtdışında yaşamış, 2 üniversite bitirmiş ben, holdinglerde çalışmış ve danışmanlı yapan ben, burada, zaman zaman kendimi aptal gibi hissediyorum..bu bir değil iki değil..böylesi daha iyi olacak, ne kırılayım ne kırayım..sevgiyle kalın...

aaaaaaaaaaaaa noluyor beeeee

aeben abla montig abla yapmayın lütfen kendinize gelin bir girdim son sayfada bunları gördüm allah aşkına
bizler sizleri örnek alıyoruz her şartta her koşulda
sabah sabah nedir bu gerginlik
yapmayın ne olur nereye gidiyorsunuz böyle lütfen.....

:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
ama nele oluyor yaaaa, montig ablaaa gitmek snein kararın tabiki amaa
ne bilim aben abla da kötü niyet çok bilmişlik oldugunu düşünmüyorum
yıllardır tanırım aben ablayı , hoşgörülüdür filan ki sende tanıyorusn zaten ..
bak sned ebize örnek oldun zayıflama konusundaaa tecrübelerinlee

lütfenn amaaaa yapmayın

abla ben yurt dışında yaşamadım . ün. de bitirmedim , çalışmadımda .
her kese her düşünceyede saygılı oldum olurumda . benim yapım ve kişiligim bu
bilgi verirken kırdımmı kimseyi bilmiyorum kırdıysamda istemeden kusuruma bakmayın . sonuçda burda deneyim ve bilgilerimizi paylaşıp kilo vermeye çalışıyoruz . bir otu tavsiye etmedim diye bunları duymak şok etti beni açıkçası .
.. KIRILDIMMI EVET HEMDE ÇOK .

6 senedir buralardayım ilk kez yazıyorum böyle bir durum :26: gerrginlikden dolayıda diger arkadaşlarda özür dilerim .

Son düzenleme:

abla özür dilemene gerek yokkii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…