- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.968
- 1.123
abla nazlı şu yuvarlak köy ekmegini diyor poşetli olanı
şu bol kepekli olanımı ?
.paketsiz bir ekmek var bimde hergün fırından gelen ,çok sert oval şeklinde . bende ondan alıyorum bazan .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
abla nazlı şu yuvarlak köy ekmegini diyor poşetli olanı
Günaydin aebenimm
günaydın ay ışıgım
pofu aşagıda seni görüyorum canım . nasılsın bu hafta toparlaya bildinmi menüleri ?
şu bol kepekli olanımı ?
.paketsiz bir ekmek var bimde hergün fırından gelen ,çok sert oval şeklinde . Bende ondan alıyorum bazan .
şu bol kepekli olanımı ?
.paketsiz bir ekmek var bimde hergün fırından gelen ,çok sert oval şeklinde . bende ondan alıyorum bazan .
evet evet ben burdayım :)
toparladım cnm dün bi güzel de yürüdüm tam 1 saat şuan dayak yemiş gibi her yanım sızlıyo :):)
sabah protein sebze yaptım (bugün off günüm :) rahatım yani )
öğlende sebze+protein yaparım diye planlıyorum bakalım
sporumuda akşam yapıcam ders çalışmam lazım malum yorulunca oturup kalıyorum
bugün nedense içim böyle kıpır kıpır yaa :) herkesin de inşallah öyledir...
bol kepekli olan değil abla . üzerinde köy ekmeği yazıyor yeşil paketli ( içindekiler bölümünde buğday unu,buğday kepeği,(%15) içme suyu ,maya gluten ,tuz,kabartılmış çavdar unu ve çavdar maltı unu ) aaa bide eser miktarda yumurta susam ve süt ürünü içerebilir yazıyor . daha önce aldıklarımda bu ibare yoktu ondan alıyordum ben bu ekmeği
kızlar şunu belirtmek istedim . menülerinize yorumlarım yada sizleri yönledirmem konusunda azda olsa bir hoşlanmadıgınız durum varsa lütfen çekinmeden yazın . yada ben yorum istemiyorumda diyebilirsiniz. ben asla bunlara takılmam
... burda herkesin menüsüne yorum yapmak yada yönlendirmek gibi bir mecburiyetim de yok billyorsunuz .bunu siz istiyorsunuz diye yapıyorum yoksa ne böyle bir amacım nede istegimde yok aslında . kim 1 gr bile verse onla birlikde ancak mutlu oluruz . yada takıldıgınızda önerilerimiz olabilir . burda amacımız bu . ne kimseyi kırmak nede çok bilmişlik taslamak gibi nebir niyetim nede bir arzum var .
ayrıca kimsede tavsiye yada yorumlara uymak zorundada deyil zaten . burda bilgi alış verişinde bulunup en dogru ve saglıklı olanı bulup kilo vermeye çalışıyoruz senelerdir . .bu link kimseninde deyil .kapısı herkese açık cahilde olsa ün. mezunuda olsa istersen padişah ogluda olsa aynıdır benim için asla fark yok .
afiyet olsun banum dört dörtlük monti menüsü olmuşkahvaltı
2 dlm ekmek
1 dm peynir
3 zeytin
öglen
tavuk salata
ayran
ara
3 kaysı
10 fındık
akşam
ıspanak-yogurt
2.5 lt su
1 kahve 3 yeşilçay
kızlar şunu belirtmek istedim . menülerinize yorumlarım yada sizleri yönledirmem konusunda azda olsa bir hoşlanmadıgınız durum varsa lütfen çekinmeden yazın . yada ben yorum istemiyorumda diyebilirsiniz. ben asla bunlara takılmam
... burda herkesin menüsüne yorum yapmak yada yönlendirmek gibi bir mecburiyetim de yok billyorsunuz .bunu siz istiyorsunuz diye yapıyorum yoksa ne böyle bir amacım nede istegimde yok aslında . kim 1 gr bile verse onla birlikde ancak mutlu oluruz . yada takıldıgınızda önerilerimiz olabilir . burda amacımız bu . ne kimseyi kırmak nede çok bilmişlik taslamak gibi nebir niyetim nede bir arzum var .
ayrıca kimsede tavsiye yada yorumlara uymak zorundada deyil zaten . burda bilgi alış verişinde bulunup en dogru ve saglıklı olanı bulup kilo vermeye çalışıyoruz senelerdir . .bu link kimseninde deyil .kapısı herkese açık cahilde olsa ün. mezunuda olsa istersen padişah ogluda olsa aynıdır benim için asla fark yok .
Dünkü menüm şu şekildeydi :
Kahvaltı
Yağsız çeçil peynirli omlet
Öğle
Kuruyemiş, haşlanmış brokoli, az da olsa kızarmış patlıcan, biber (CISSSS), yoğurt, ayran, salata
Akşam (16:30)
Çavdar kıtırları (1 dilim ekmeğe denk gelecek kadar)
çok sevindim . o kıpırtıyı bilirim, diyetin ve sprotun tam olunca baskülde yüz güldüründe ..ohhh
Allah zihin acıklıgı versin pofu
NAZLIM DAHA ÖNCEKİ MESAJINDA NE DEDİN HATIRLA. BEN BU EKMEKLEDE KİLO VEREBİLİYORUM . EE O ZAMAN HİÇÇ TAKILMA DEVAM ,AFİYET OLSUN (büyük harfla yazmışım pardon )
abla menümm hep böyle olsun istiyorum ama işte bozuluyor
ve dedigim gibi akşam gözüm dönmş gititm eve yogurt ve ıspanagı yiyince kendime
geldim eve bir sürü sebze aldım. brokoli karnıbahar, bürüksel lahanaıs filan
sırayla pirşirip hafta içi yerimmm
yazdıgın dünün menüsüydü o zaman banum bu dahada süper
evet ya evde hazır yemek olmayınca cıs mıs demiyor insan açlıkla .
yazdıgın dünün menüsüydü o zaman banum bu dahada süper
evet ya evde hazır yemek olmayınca cıs mıs demiyor insan açlıkla .
yok banum 10 fındık çok deyil bence .