• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

montig aplam küpen kazağını çıkartırken falan takılmış olmasın ? benim geçen sene aynısı olmuştu,o geldi aklıma..yada yastığın üst kısmından yağatın altına yada bazalıysa bazanın içine falan kaymış olabilir..:44:

yinede canın sağolsun.mutlaka çıkar bir yerden.senin evde çocuklu evlerden farksız walla apla..bizde ne kaybolsa oğlana soruyoruz:) sende senin yaramazlardan biliyorsun..
iyi sen uyurken yüzünü falan tırmalamıyorlar ..ben ünv.'de iken bi arkadaşa yatıya gitmiştim.kızın kedisi vardı.aman allahım sabah zıplayıp açmış kapıyı.hep yaptığı bişeymiş zaten.arkadaş bana kendi yatağını vermiş kendide karşıki kanepede yatıyor.kedisi stne bi atladı..bende acaip tırsarım hayvanlardan..çığlık çığlığa daldım yorganın altına..:1:tırmıklarını geçirmiş yorgana ,arkadaş zor koparttı patilerini yorgandan..:19: ben örtünmeseydim herhalde bana geçirekti tırnaklarını:18:

allaaam,kek yanacak..fırında unuttum....:10::10::10::10:

montig aplam küpen kazağını çıkartırken falan takılmış olmasın ? benim geçen sene aynısı olmuştu,o geldi aklıma..yada yastığın üst kısmından yağatın altına yada bazalıysa bazanın içine falan kaymış olabilir..:44:

yinede canın sağolsun.mutlaka çıkar bir yerden.senin evde çocuklu evlerden farksız walla apla..bizde ne kaybolsa oğlana soruyoruz:) sende senin yaramazlardan biliyorsun..
iyi sen uyurken yüzünü falan tırmalamıyorlar ..ben ünv.'de iken bi arkadaşa yatıya gitmiştim.kızın kedisi vardı.aman allahım sabah zıplayıp açmış kapıyı.hep yaptığı bişeymiş zaten.arkadaş bana kendi yatağını vermiş kendide karşıki kanepede yatıyor.kedisi stne bi atladı..bende acaip tırsarım hayvanlardan..çığlık çığlığa daldım yorganın altına..:1:tırmıklarını geçirmiş yorgana ,arkadaş zor koparttı patilerini yorgandan..:19: ben örtünmeseydim herhalde bana geçirekti tırnaklarını:18:

allaaam,kek yanacak..fırında unuttum....:10::10::10::10:

şekercim günaydın..tahmin ettiğim gibi küpem yataga düşmüş benim haylazlarda onu alıp banyoda banyo dolabının tam dibine sokmuşlar. tabi ben bütün evi saatlerce talan ettim, ne baza altı kaldı bakılmadık ne mutfak tezgahının altı yok yok yok..gerçekten sizin çocuklardan farkı yok benim kedilerinde..neyse..umudu kestim. kuyumcum yakınımda zaten. gittim küpemin zincirini kısalttırdım mecburen ki, (bir kulagımda iki delik var) onu arkaya takayım birde yeni küpe alayım diye. günlük mutlaka küpe kullanırım çünkü. hayır işin kötüsü o küpeler koyesiyle bilekliğiyle yüzügüyle tam setti yani. neyse başka bir küpe beğendim..aaaa o neee:53:yurtdışından bir bileklikler getirmişler ki muhteşemm..hadiiii yine masraf kapısı. onu da ayırttım. ufak bir tadilat yapacaklardı bıraktım eve geldim. gelirken de deterjan almıştım onu banyo dolabına koyayım derken, dolabın ayagında bir parıltı gördüm ( kapak açılmadan ayak gözükmüyor) küpemmmm:9:hemen kuyumcuyu aradım küpe iptal, bilekliği alacam diye. tabi diğer tekinin zinciri de kısalacak mecburen..olsun bulum ya:9:bileklik te bonusu oldu..zaten bişi görüp dayanamayıp alacam diye gitmemeye çalışırım, yine aldım ... yaa işte böyle tatlım:9:

Son düzenleme:
evettttt günaydın kızlar..iyi haftalar olsun inşallah:16:

gelelim bu günkü menüme

saat 9 (neyse antibiyotik bitiyor şükür)

1 dl. peynir

saat 12
emoş az şekerli sütlaç yapmış ben de yiyeyim diye..hem de pirinç kullanmadıgımı bildiğinden kara buğdayla yapmış 1 porsiyon yiyecem mecburen:27: + göbek salata, 1 ceviz

saat 15
3 fındık 3 badem 2 kaju, 1 salatalık ( sütlaçtan dolayı az yiyorum neme lazım):26:

saat 18.30

1 porsiyon fırında mücver ( çok az yaglı, kabaklı az havuçlu, mercimekli:34:lorlu,yogurtlu, unsuz), az narl, bol ıspanak salatası

gece
2-3 dilim meyveli, tarçınlı, k.tohumlu yogurt

20+20 yürüyüş

Son düzenleme:
Güneşli ve sıcacık bir Sakarya sabahından herkese günaydınlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr

Bir pazartesi gününe daha bomba gibim başlayaraktan herkese kolaylıklar diliyorum efenim.....

Haftasonum harukulade geçtiği için kendimi herşeyden arınmış bedenen ve ruhen dinlenmiş hissediyorum....
Cuma akşamı malum otelde idik, gece bire kadar sürekli ikramda bulundukları için gelen her yemeğin tadına baktım e malum canlı müzik ve alkolde olunca değmen keyfime :1: :1: :1:

Cumartesi sabahı da otellerin meşhur açık büfe kahvaltıları ooohhhh sefam olsun.... :34: :34:
öğlen gibi otelden çıkış yaptık biraz sapanca havası derken akşam üzeri arkadaşlarla buluştuk beş çayı yaptık... Derken cuma sabahı çıktığım evden cumartesi akşamı ancak girebildim....

İnanın bu yaptığım kaçamaklar falan zerre kadar rahatsız etmedi beni çünkü böyle bir şeye ihtiyacım vardı vede zaten 4 haftadır duran bir kilom :1: :1:
Tabii ki de artılarla geri döndüm lakin belki duran kilomu harekete geçirir metoyu şaşırtırım....
o şaşmasa bile ben şaşarım :1: :1:

Sizler nasılsınız bakalım hatun kişiler nasıl geçti hafta sonunuz umarım keyifler yerindedir....

günaydın canım sanada hayırlı cumalar ... vede iyi tatiller diliyorum
çok sağol canım elimden gelenin fazlasını yapıyorum kilolar gitsin diye haftanın 4 günü aksatmadan sporuma devam ediyorum ve 1 ay oldu hiç kaçamak yapmadım MAŞALLAH

Sağol birtanem öperim :16: :16: :16:

Valla seni tebrik vede taktir ediyorum nazlım oğluş bu kadar küçük olduğu halde haftada 4 akşam spora gidiyorsun ya harikasın bebeğim yaaa..... :46: :46: :46:
Kaçamaksız aylar diliyorum ayrıca canikom :34:

hayırlı cumalar .vede günaydın :16:

safiş iyi tatiller .. malum gününüzde kutlu olsun :9:

Teşekkür ederim ablaların gülüüüüüüüü
sizin de kutlu mutlu olmuştur umarım :17: :17: :17:

ama safişimin gibi bünyeniz varsa orası ayrı tabi:52: safişim bacım ,geçen yılki gibi baskülde hiç vermeden zayıflayacaksın sanırım :26:

Valla ben de bilemedim ki ablam :44: :44: :44:
3 yıl öncesindeki diyet serüvenimde belki hatırlarsın tam 8 hafta aynı kiloda sabit kalmıştım sıfır kaçamak olduğu halde....

Bu sefer çok erken durdu ama göreceğiz....
Bu hafta sonu tatilinden sonra oynamıştır baskül zaten yukarıları doğru :1: :1: :1:

Safişşş koruma programına mı geçtin kıss..4 haftadır ne iniyon ne çıkıyon maşallah:nazar: şaka bir yana bu kadar istikrarlı gidişini kutluyorum..ben korumanın daha ilk haftasında fire verdim:)

* Safinaz

15.11.2013 68.500
22.11.2013 68.700
29.11.2013 68.600
06.12.2013 68.600
13.12.2013 68.300
20.12.2013 68.100
27.12.2013 67.800
03.01.2014 68.200
10.01.2014 68.400
17.01.2014 68.200
24.01.2014 67.600
31.01.2014 67.600
07.02.2014 67.600
14.02.2014 67.600?????

ah ablam keşke koruma olaydı bu çok erken oldu
aeben ablama da yazdığım gibi daha önce tam 8 hafta durmuştu kilom sabit sıfır kaçamak ve bol spor olduğu halde fakat o zaman 9/10 kilo vermiştim de ondan sonra durmuştu. 8 haftadan sonra birden yine patır patır gitmişti....
Şimdi çok erken duraklama oldu ama ben onu oynattım zaten.... Bakalım bu cuma neler olacak :1: :1:

sen şimdilerde bir alır - bir verirsin ablam çok üzme kendin
temkinli git yeter gari :34:

Bu arada menüleride yazıp kaçıyorum ben

Dünün özeti (2 öğün)

Kahvaltı 11.00

1,5 dl tb ekmeği - domates - salata - beyaz peynir - bir kupa şekersiz çay ve 2/3 tane zeytin

Akşam 18.30

Fırında pirzola - kıvırcık salata ve ayran

Bugün ise ;

Kahvaltı 08.30

1 dl tb ekmeği - beyaz peynir bir dilim - 2 kaşık zeytin ezmesi

Öğle 12.30

Et sote - marul salatası - ayran

Akşam 18.30

ızgara balık - mevsim salatası - peynir

benden şimdilik bu kadar fırsat bulursam gelir yazarım....

günaydınlar hayırlı haftalar . haftasonu menülerimi yazayım hemencik

cumartesi :

sabah
3 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates+salatalık
4 adet yeşil biber
6 adet zeytin :(

öğlen
1 avuç fındık
1 kutu süt

ara
1 adet elma

akşam
tavuk dürüm ( yarım porsiyon anca vardı dürüm içindeydi sadece tavukları yedim )
ayran

ara
2 adet kuru incir

pazar

kahvaltı : (09:30)

3 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates+salatalık

ara (14:00)
2 adet kuru incir

öğlen ( 15:00 )
ıspanak kavurma
yoğurt

akşam ( 19:00 )
ıspanak kavurma
yoğurt

gnaydınnnnn
mutlu haftalar herkeseee hafta sonu menüleirmi yamzıyorum düzensiz ve karışıktı

montig abla küpeni bulmuşsunn, sevindim bilekliginide güle güle kullann
zilimmm naıslsın cnm yine yogun ve yorgun günler snein için :)

günaydın . hayırlı bir hafta olur inşallah :16:

Ben anlamadım ki gayet güzel yapıyorum ama ne bu şimdi böyle bu sonucu gördüm dünde bugün misafirim vardı yoğun giripte şeydemedim tabii bu sonuç üstüne o kadar uğraşmış yapmışım yedim oh olsun yarın yeni birgün diyorum azimle duvar delicem hayret bişey ya .....Aeben beni motive et tatlım kıymatlım lütfennnnnnnnnnn
Ya misafir niye beni bu kadar yoruyor niye rahat bir insan değilim ben mükemmelliyetçi yanım çok fena canımı okuyor benim beceriksizimde galiba hurdam çıktı :(
laram cız yedin ondan artısın dimi yanlış anlamadım . yoksa senin monti yaparken artı vermen pek görülmüş deyildirde .:9:
afiyet olsun canım :34: haftaya fazlasıyla verecegine eminim ..
Günaydıınn..pazar sabahı saat 6.30 ve ben ayakta...:16:sıkıldım yaf bu kadar erken kalmaktan:37:

aben kızlar, şu sizin şekeri bırak zayıfla kitanınzla ilgili bir link buldum, aben bir incele istersen belki işine yarar:34:

http://www.milliyet.com.tr/ekler/gazete_pazar/981129/haber/hab3.html
abla sabahleri bende erken uyanırım helede pazarları . pazar günü kalkma mecburiyetim olmadıgı için sanırım erkenden uyanıyorum diger günler gibi:9:
küpende bulunmuş ne güzel :6:

abla az baktim bu şekeri bırak kitabının menülerine . fakat daha öncedende monti konusunda nette yayınlanan menüler gibi ne bize uyar nede yapılabilir . dogrumu anada tam emin deyilim . kitabı okumadan tan yorum yapılmaz .. lakin bu menüler dogruysa . bu beslenmedede 1 ögünde ekmek var . sabah hep yulaf ve gevrek var .öylen ekmekve karışık besinler akşamda genelde ekmek haricinde karbonhidrat ve et . montiye pek benzemiyor vede çok karışık menüler ben çok karışık beslenmekden yana deyilim en saglıklısı aslında tek çeşit .. link için teşekürler . bulabilirseniz başka linler bakalım :16:
hafta sonu baktım kitap stokda kalmamış .
Telden girdigim icingecmis kumadim kilom 71.5 200 gr gitmis:(
banum hiç yokdan iyidiir canım :34: aslında cuma tartılsan daha iyi diyicem ama şişlik konusunda teredütün oldugundan ısrar edemiyorum . şişde olsan herhafta şiş olursun kilonda ona göre görünür banum zaten .
ben düzensiz yiyince hemen kilom artar .
Hosbulduk canim:16: aslinda hep buralardaydim da bir turlu basliyamiyordum.Dün gece restorantta bir arkadasin dogumgunu vardi gece 12 den sonra pasta kestiler.Pastalar,cesit cesit cukulatalar havada uctu :52:ama ben butun israrlara ragmen agzimi surmedim:34::34: sekersiz kahve ve yesil cayla pastalara karsi kendimi korudum:9::9::9:
:46::46::46:tebrikler ayışıgım . bu sefer çokkk azimli gördüm seni :46:

günaydınlar hepiciğinize...

ben bu gün evdeyim..dünden belliydi aslında,oğlum keyifsizdi..yemek yemek istemiyordu..kırıklığı vrdı ama geçer diye ümit etmiştim.akşam yemek bile yemedi,kek istedi.yaptım 1 dlm bile yemedi yattı kuzum. ateşlendi gecede.öksürükle beraber hala devam ediyor ateşi..bende izin aldım bu gün,evdeyiz..iyileştirmek için elimden geleni yapıyorum..ama hiç iştahı yok paşamın..hastayken neşesinden hiç bşey kaybetmezdi 40 derece ateşle bile ama bu defa kırıklığı çok herhalde..neşesiz ....o yatarken bende süzgün süzgün oturup iyice düşürmiim moralimi diye kendimi temziliğe verdim..üst katın perdelerini ,tüllerini çıkartıp attım makineye bi yandanda cam siliyorum.bana moralimin bozuk olduğu zamanlarda deli kuvveti gelir.tüm hırsımı temizlikten çıkartırım..bu günde öyle olacak belli..

montig aplam küpeni bulmana sevindim walla...ama başka masraflar açmış sana kediciklerin:)
bendede durum hep aynı oluyor..cumartesi günü çrşı pazar gezergen yine biraz açıldım..valla eşimin yanında aldıklarımı çıkartıp göstrmeye utanıyorum artık..çünki dolaplar almaz oldu..dolap yaptıracak eşim yukardaki bi odaya.hadi yaptır artık diyeceğim ama utanıyorum diyemiyorum..durduramıyorum bazen kendimi alışveriş konusunda...hatta çoğu zaman...:18::18: bi yere gitmeye korkar oldum,freni patlamış kamyon gibi önüme kattığımı alıyorum :18::18::18::18::19::20::17:(artık ne kadar bu durumu temsil eden smiley varsa hepsini koydum)

aben abla pazar daha iyi oluyor benim için, hem hafta sonud akaçırmıyorum
ama bu hafta çok bozuldu düzenim ekmegi azaltıp meyveyide 1 porisyon düşürcem
nazlının menüleirde takibe alcam , spor yapcam:)))

zilim geçmiş olsun benimde oglanın teki kustu gn boyu
hiç bişiy yemeid normlade ne versne ögütür:))

Merhaba kizlarrrr nasilsiniz bakalim.zilim ve banum gecmis olsun kuzucuklara:25::25:benimkizda 2 gundur cok öksuruyor ateslenmesi yakindir:14::14::14::14:.Safisim ohhh hafta sonun süper gecmis.Gelelim bana hafta sonu hic kacamaksiz gecti:nazar::nazar:bu sabah baskulde gördugum rakam beni mutlu etti insallah bu sefer olucak:46::46:

Son düzenleme:
Merhaba kizlarrrr nasilsiniz bakalim.zilim ve banum gecmis olsun kuzucuklara:25::25:benimkizda 2 gundur cok öksuruyor ateslenmesi yakindir:14::14::14::14:.Safisim ohhh hafta sonun süper gecmis.Gelelim bana hafta sonu hic kacamaksiz gecti:nazar::nazar:bu sabah baskulde gördugum rakam beni mutlu etti insallah bu sefer olucak:46::46:

hoşgeldin canım . geçmiş olsun senin kuzuyada . MAŞALLAH tartı yüzünü hep güldürsün böyle

aben abla pazar daha iyi oluyor benim için, hem hafta sonud akaçırmıyorum
ama bu hafta çok bozuldu düzenim ekmegi azaltıp meyveyide 1 porisyon düşürcem
nazlının menüleirde takibe alcam , spor yapcam:)))

zilim geçmiş olsun benimde oglanın teki kustu gn boyu
hiç bişiy yemeid normlade ne versne ögütür:))

zilli ve banu geçmiş olsun kuzucuklara . banu benim bu hafta herşeyden yiyesim var nedense bu dönemi bir atlatsam . kendimden eminim kaçamak yapmam ama gördüğüm herşeyide canım istemiyor değil . diyetlerin belli zamanları bunları çok yaşadım İNŞALLAH bu sefer ben galip gelicem :16:

zilli ve banu geçmiş olsun kuzucuklara . banu benim bu hafta herşeyden yiyesim var nedense bu dönemi bir atlatsam . kendimden eminim kaçamak yapmam ama gördüğüm herşeyide canım istemiyor değil . diyetlerin belli zamanları bunları çok yaşadım İNŞALLAH bu sefer ben galip gelicem :16:

aman diyim naz aben ablanın bir lafı varya bir kere yaptınmı devamı geliyor diye aynen öyle:(
bak hafta sonu menüleirm karıştı bu sebepten

nazz sen bimin köy ekmegini alıyorsun dimi ?

aman diyim naz aben ablanın bir lafı varya bir kere yaptınmı devamı geliyor diye aynen öyle:(
bak hafta sonu menüleirm karıştı bu sebepten

nazz sen bimin köy ekmegini alıyorsun dimi ?

biliyorum banu bir başlasam ben devamı kesin gelir . normalde haftasonu menülerinde kuru incir yemezdim ama canım çok tatlı istedi onlarla yırttım . evet banu bimin köy ekşeğini alıyorum ve sabahları çok sıkı kahvaltı yapıyorumki diğer öğünlerde çok acıkıp yemeklere saldırmayayım diye

biliyorum banu bir başlasam ben devamı kesin gelir . normalde haftasonu menülerinde kuru incir yemezdim ama canım çok tatlı istedi onlarla yırttım . evet banu bimin köy ekşeğini alıyorum ve sabahları çok sıkı kahvaltı yapıyorumki diğer öğünlerde çok acıkıp yemeklere saldırmayayım diye

bende yine ona dönücem yaa , öbürleir yakıyor midemi
birde o ekmegin büyük dilimini yiyormusun ben büyük dilimden bitane yiyorum valla çokmu acaba?

naz sen 6 haftada mı veridn bu kadar kiloyu valla süper yaa
birde dikkat ettim sen 1 porisyon meyve yiyorusun günde ve 4 ögün besleniyorusn dimii birde spor tabi:))

bende yine ona dönücem yaa , öbürleir yakıyor midemi
birde o ekmegin büyük dilimini yiyormusun ben büyük dilimden bitane yiyorum valla çokmu acaba?

banu ben büyük dilimlerden 2 dilim yiyiyorum . küçük dilimlerede geldiğimde 3 dilime kadar yiyiyorum . sabah kahvaltısı benim en sıkı yediğim öğün canım .

naz sen 6 haftada mı veridn bu kadar kiloyu valla süper yaa
birde dikkat ettim sen 1 porisyon meyve yiyorusun günde ve 4 ögün besleniyorusn dimii birde spor tabi:))

evet banu hemen hemen 6 haftada gitti o kilolar . spor olmasaydı belki bu kadar gitmezdi . çünkü masa başı hareketsiz bir işte çalışıyorum . evet canım 1 porsiyon meyve ve öğün besleniyorum. çok zorlanmadıkça meyve yemiyorum çünkü fazla meyve yediğimde ben kilo veremiyorum

Back