Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Montignac Diyeti Deneyimlerimiz
- Konu Sahibi aeben
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Nisan 2008
- 35.547
- 78.779
- 798
:44::44::44::44::44::44::44: oooooo neler olmus ya valla ikinizin adinada cok uzuldum kucuk bir yanlis anlasma oldugunu umuyorum:26::26:.nazlim nerdesin bugun bende seni merak ettim umarim sadece is yogunlugundandir,hasta filan degilsinizdir sen yada kuzunnn.safis bosver yarisi belki bu kacamak duran bunyeni haraketlendirir canim.Bugun ki menum;
SABAH
1 portakal(20 dak sonra)
2 yumurta,2 dilim peynir,4 zeytin,domates,yesil biber
ÖGLEN
1 kase pirasa corbasi,yogurt,10 findik
AKSAM
Somon baligi,salata
ARA;1 bardak türk kahvesi sekersiz.
SABAH
1 portakal(20 dak sonra)
2 yumurta,2 dilim peynir,4 zeytin,domates,yesil biber
ÖGLEN
1 kase pirasa corbasi,yogurt,10 findik
AKSAM
Somon baligi,salata
ARA;1 bardak türk kahvesi sekersiz.
Son düzenleme:
slm herkese...
bu gün topiğimizde minikte olsa bir tatsızlık olmuş sanırım.ama en kısa sürede "yalnış anlaşılma" olduğu anlaşılır ve tatlıya bağlanır diye ümit ediyorum..
bazen yazılanlar burda ses ve vücut diliyle desteklenemediği için yalnış anlaşılabiliyor..ziraa 3 yıl aevvel bende böyle bir şey yaşamıştım..ismini hatırlayamadığım bir genç arkadaşımızın menüsüne yorum yazmıştım ve bu günki menün montiye uymamış dediğim için, sanırım yalnış anlamış ve gerilmişti..kendinide benide yoktan yere kırmış,üzmüştü...oluyor bu tür şeyler.yazılanlar beden dili ve ses efektiyle desteklenemediği için..
montig aplam sanırım seninde yalnış anlaman böyle oldu abla..hiç üzülüp kırılacak bir şey yok..aebenimi burda 5 yıldır tanıyorum.oğlum 4 aylık falandı ben geldiğimde sanırım.artık 5.yaşına girmek üzre..4 yılı geçkin bir zamandır burdayım..ve hiç bir kişiye kasten yada farketmeden kırmak istediğine şahit olmadım..eminim sizin olayınızdada böyleydi.fakat diyalok şeklinde değilde yazışarak anlaşmaya çalıştığımızdan dolayı oluyor bu tür aksaklıklar....
umarım hiç bir şey olmamış gibi kalınan yerden devam edilir diye ümit ediyorum...
banuşumm bime yeni ekmek gelmiş.tam buğday eskiden normal ekmek boyutu ve şeklindeydi hatırlarsan.şimdi premium olarak çıkmış.unonun ekmekleri gibi kare dilim halinde..ben alaı 20 günü geçti..hala bitmedi..buzdolabında dayanıyor 1 aya yakın...
bendede maya intoleransı var sanırım.mayalı ne yesem benzin dökülmüş gibi yanıyor miğdem ve yemek borum...
bu gün topiğimizde minikte olsa bir tatsızlık olmuş sanırım.ama en kısa sürede "yalnış anlaşılma" olduğu anlaşılır ve tatlıya bağlanır diye ümit ediyorum..
bazen yazılanlar burda ses ve vücut diliyle desteklenemediği için yalnış anlaşılabiliyor..ziraa 3 yıl aevvel bende böyle bir şey yaşamıştım..ismini hatırlayamadığım bir genç arkadaşımızın menüsüne yorum yazmıştım ve bu günki menün montiye uymamış dediğim için, sanırım yalnış anlamış ve gerilmişti..kendinide benide yoktan yere kırmış,üzmüştü...oluyor bu tür şeyler.yazılanlar beden dili ve ses efektiyle desteklenemediği için..
montig aplam sanırım seninde yalnış anlaman böyle oldu abla..hiç üzülüp kırılacak bir şey yok..aebenimi burda 5 yıldır tanıyorum.oğlum 4 aylık falandı ben geldiğimde sanırım.artık 5.yaşına girmek üzre..4 yılı geçkin bir zamandır burdayım..ve hiç bir kişiye kasten yada farketmeden kırmak istediğine şahit olmadım..eminim sizin olayınızdada böyleydi.fakat diyalok şeklinde değilde yazışarak anlaşmaya çalıştığımızdan dolayı oluyor bu tür aksaklıklar....
umarım hiç bir şey olmamış gibi kalınan yerden devam edilir diye ümit ediyorum...
banuşumm bime yeni ekmek gelmiş.tam buğday eskiden normal ekmek boyutu ve şeklindeydi hatırlarsan.şimdi premium olarak çıkmış.unonun ekmekleri gibi kare dilim halinde..ben alaı 20 günü geçti..hala bitmedi..buzdolabında dayanıyor 1 aya yakın...
bendede maya intoleransı var sanırım.mayalı ne yesem benzin dökülmüş gibi yanıyor miğdem ve yemek borum...
Sisli bir sabahtan herkese günaydınlar, anlaşılan bu gün de hava güzel olacak
Erkenden geldim menülerimi bildirip kaçacağım...
*Çok yalnızım mesajını okudum canım sen bilirsin tatlım benim için fark etmez.... Ne zaman istersen yarışa hazırım aklında olsun
Bu arada nazlım hafta içi süt izinini kullanıyor tatlım dün nazlının izin günüydü o yüzden yoktu
Bu günkü menüme gelince...
Kahvaltı 08.00
domates - salata - beyaz peynir bir dilim - şekersiz bir kupa çay
Öğle 12.30
Bir tabak kuru fasulye (ev yapımı tabikide)
Mevsim salata ve yoğurt
Akşam 18.30
Çökertme kebabı - salata ve ayran....
Sabah kahvaltıda yiyeceğim ekmeği yemeyerek öğlen kuru fasulye ile kapatacağım... Peş peşe iki öğün kh iyi olmaz
Çökertme kababının da kızarmış patatesleri değil sadece etlerini yiyeceğim tabiki de... oda ev yapımı
Erkenden geldim menülerimi bildirip kaçacağım...
*Çok yalnızım mesajını okudum canım sen bilirsin tatlım benim için fark etmez.... Ne zaman istersen yarışa hazırım aklında olsun
Bu arada nazlım hafta içi süt izinini kullanıyor tatlım dün nazlının izin günüydü o yüzden yoktu
Bu günkü menüme gelince...
Kahvaltı 08.00
domates - salata - beyaz peynir bir dilim - şekersiz bir kupa çay
Öğle 12.30
Bir tabak kuru fasulye (ev yapımı tabikide)
Mevsim salata ve yoğurt
Akşam 18.30
Çökertme kebabı - salata ve ayran....
Sabah kahvaltıda yiyeceğim ekmeği yemeyerek öğlen kuru fasulye ile kapatacağım... Peş peşe iki öğün kh iyi olmaz
Çökertme kababının da kızarmış patatesleri değil sadece etlerini yiyeceğim tabiki de... oda ev yapımı
- 26 Nisan 2008
- 35.547
- 78.779
- 798
slm herkese...
zilim yazdıklarına katılıyorum cnm , malesef oluyor yazışmada bu tarz sıkıntılar
ben bir çok grupta yazıştım dönem dönem idtemediigm mesajları
yazışmadıgım insnaları okumadan geçerrimmm , böylece herşey yolunda gidiyor
markası ne zilimm ekmegin ben göremedim? ama buradaki bimde vardı o ekmeklerden uzun ssüredir foto bulursam eklerim
sandaaa. ama onalrın içinde beyaz un karışımı var gibi geliyor bana renkleir esmer degil yaa
sende bi amrkaısnı yazda bakayım bende cnmm
günaydınlar . merak etmişsiniz dün süt iznimi kullandım onun için buralarda yoktum .
banu evet yeşil paketli olan ekmek . ben diyetim boyunca hep o ekmeği kullandım şimdilik bu haliylede kilo vermem devam ediyor . beyaz un karışımı varmı içinde bilmiyorum ama kilo vermem durursa başka ekmek araştırırım artık .
dünkü menümüde yazayım yine geç kahvaltı ve 2 öğün oldu malesef
sabah
3 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
yumurtasız menemen
ara
2 adet kuru incir
akşam
kıymalı pırasa yemeği ( pirinçsiz havuçsuz )
yoğurt
banu evet yeşil paketli olan ekmek . ben diyetim boyunca hep o ekmeği kullandım şimdilik bu haliylede kilo vermem devam ediyor . beyaz un karışımı varmı içinde bilmiyorum ama kilo vermem durursa başka ekmek araştırırım artık .
dünkü menümüde yazayım yine geç kahvaltı ve 2 öğün oldu malesef
sabah
3 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
yumurtasız menemen
ara
2 adet kuru incir
akşam
kıymalı pırasa yemeği ( pirinçsiz havuçsuz )
yoğurt
Günaydın!
İstanbul'da öyle bir sis var ki bu sabah göz gözü görmüyor. Allah sonumuzu hayır etsin havaların ayarı iyice bozuldu.
Dün yine mikemmel kaçamaksız bir gün geçirdim ve geçen hafta aldığım 2 kgı vermek üzereyim . Cuma günü 79.6kg çıkan lanet olası tartı bu sabah 78.3ü gösterdi :):)hedefim cuma 77.6 çıkıp kaldığım yerden eksilmeye devam etmek :)
dünkü menüm :
sabah :
1 yumurta
ara : aebenin uyarısı ile 1 dilim ekmek
öğle : ızgara tavuk göğüs + 1 kase yoğurt + kabak yemeği
ara : 1 haşlanmış yumurta
akşam : sulu köfte ( kendim yaptım ekmeksiz yağsız) + 1 kase yoğurt +salatalık
ara : 1 mandalina
İstanbul'da öyle bir sis var ki bu sabah göz gözü görmüyor. Allah sonumuzu hayır etsin havaların ayarı iyice bozuldu.
Dün yine mikemmel kaçamaksız bir gün geçirdim ve geçen hafta aldığım 2 kgı vermek üzereyim . Cuma günü 79.6kg çıkan lanet olası tartı bu sabah 78.3ü gösterdi :):)hedefim cuma 77.6 çıkıp kaldığım yerden eksilmeye devam etmek :)
dünkü menüm :
sabah :
1 yumurta
naz tahmin ettim cnm süt iznind eoldugunuu ,
migdemi yakmıyor ya o ekmek 2 gündür yiyorumm
yumurtayı iş yerindmei haşlıyorsun? bende bugün yumurtayı omlet yapıp getirdim
günaydın banu evet canım yumurtayı işyerinde haşlıyorum , salatamıda burda yapıyorum o yönden çok şanslıyım buzdolabımız ,mutfağımız var işyerinde
- 26 Nisan 2008
- 35.547
- 78.779
- 798
günaydın banu evet canım yumurtayı işyerinde haşlıyorum , salatamıda burda yapıyorum o yönden çok şanslıyım buzdolabımız ,mutfağımız var işyerinde
ya benim burada çok müsait ama yumurta fena kokarsa diye çekindigimden haşlayamıyorum
hatta diyet yaptıgfımı ögrenince burda yapabilrisniz yemekleirnizi dediler ama ben haylan evden getiriyorum yapıpp
günaydın hayırlı sabahlar .
günaydın ablacığım hoşgeldin
- 26 Nisan 2008
- 35.547
- 78.779
- 798
günaydın hayırlı sabahlar .
günaydın abla
Bak seni görünce menümü yazmadıgımı hatırladım
- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.968
- 1.123
tekrar günaydın kızlar ..
menüleriniz çok güzel ..
basküldeki kilo kaybı insana daha bir şevk verir.
artık menülerinde oturuyor sanırım eskisi gibi açlık krizlerinde yok
cumaya inşallah tahmininden daha iyi bir sonuç alırsın
zilim ve nazlım o dediginiz ekmek ankarada yok sanırım ben görmedim :44:
bugün yine yogun bir gün . kursan sonra .bir arkadşın babası rahmetli oldu ana taziyeye gidicem .
menüleriniz çok güzel ..
Günaydın!
dünkü menüm :
sabah :
1 yumurta
kilo kaybına çok sevindim fasulyemgünaydın ablacığım hoşgeldin
basküldeki kilo kaybı insana daha bir şevk verir.
artık menülerinde oturuyor sanırım eskisi gibi açlık krizlerinde yok
cumaya inşallah tahmininden daha iyi bir sonuç alırsın
menü yazacagına göre dün iyi gitmiş diyet banum çok sevidim toparlanmana .günaydın abla
Bak seni görünce menümü yazmadıgımı hatırladım
zilim ve nazlım o dediginiz ekmek ankarada yok sanırım ben görmedim :44:
bugün yine yogun bir gün . kursan sonra .bir arkadşın babası rahmetli oldu ana taziyeye gidicem .