Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

naz bende 3 haftadır baktım neyi çok yiyorum diye günlük 2 porisyon meyve yiyorumm
onu tek porisyona indircemmm birde leisleye başlıycma evde umarım giderr
nasıl bi anda bukadar çıktım inemiyorum alamış degilim

banu benim geçen senelerde kilom durmuştu . sonra 1 hafta hiç meyve eklemedim menülerime sadece 3 öğün yapmıştım ozamn kilo vermeye başlamıştım tekrar . benim kilom tekrar takılırsa ilk etapta meyveyi çıkarırım listeden sonrasındada ekmeği azaltırım biraz bakalım zaman ne gösterecek ama sende montiye başladığından beri iyi gidiyorsun bence

iyi gidiyorumda kilo az gidiyor naz

iyi gidiyorumda kilo az gidiyor naz

bence hiç moralini bozma banu . bu kiloları 1 ayda almadıkki 1 ayda verelim . kilo vermek sabır işi daha çok yolumuz var .en azından benim baya yolum var ben bu kilolara 1,5 , 2 yılda geldim bir anda gitmeyecek biliyorum bu şekilde telkinde bulunuyorum kendime .

benimde haziranda eve taşındıgımd akilom 64 ve begenmiyordum
sonra işte 68-69 tan 1 ayda 74 lere fırladım

sıkma kendini safişçim...o duraksamaları zaman zaman hepimiz yaşadık. hafta sonu kaçamagında iyi olmuş. metoyu şaşırmak ara sıra gerçekten gerekli. yok ya canım sıkmıyorum da ne yiyip ne yamayecegim konusunda (miktar olarak) kafam hala karışık..düzene girecek elbet..geçiş döneminde normaldir. aman ben yine de kilo neyim almayayım neme lazım
gnaydınnnnn

montig abla küpeni bulmuşsunn, sevindim bilekliginide güle güle kullann
zilimmm naıslsın cnm yine yogun ve yorgun günler snein için :)
sagol banum bende çok sevindim, teşekkür ederim..daha iyisi sana olsun
abencim zaten senin yazıklarını okuyunca kitabı arıyorum diyince sabahın körü bir arayayım dedim..o yazı çıktı karşıma ama ne yalan söyliim incelemedim, sen nasılsa bakarsın diye.. olsun..en azından az da olsa bir fikrin olmuş oldu
sagol tatlım evet ya durduk yerde gitti 800 küsür liracıkben de zaman zaman senin söylediğin gibi kontrolü yitiriyorum malesef. Allahtan her daim değil. satmaya kalksan yarı fiyatını bile vermeyecekleri ölü bir yatırım işte. bir iki takar sıkılır, diğerlerinin yanına koyarım işte:26:zaten zayıfladıktan sonra dolap yenilemek (iğneden ipliğe) baya tuzluya patladı banamasus hemen yeniledim ki kilo neyim almayayım. bol olanların hepsini de görevli kadına verdim gitti. şimdi babamdan maaş alacagım, onu da eritmeyeyim diye banka kartımı emoşa vereceğim..şu aralar hiç güvenmiyom kendime:44:ama gittim almam gereken ne varsa aldım..kendimi de garantiye aldım yanisende aldıklarını güle güle kullan tatlım..gençken tadını çıkarın, yıllar çok çabuk geçiyor

ben bu gün kaçamak yaptımmmmmmmm emoşta zaten 1 az şekerli sütlaç yemiştim..dönerken bir fena hissettim kendimi, içim yandı, midem buruştu, bir hararet bayılacam sandım. hemen bir markete daldım ne atsam agzıma diye..bisküi reyonunu es geçtim kl.çok yüksek diye zaten soguk birşeyler bakınıyordum..şekerli içecekler se işime gelmedi..derken o neeeeedondurmaaa bir tane algida nugger aldım ve malesef hüplettim.. ay bir iyi geldi anlatamamresmen kendime geldim ama pişmanlıgın da biri bin parak.yemiş hakkımı da yemiştim..uyuz oldum kendimegeldim hemen yarım saat fazladan yürüdüm ama ne yazar. altı üstü 100 kalori. allahtan 5 kez aşagı inip çıkmıştım, emoşta üst katta oturur yani en az 20 kat çıktım, alışverişte yürüdüm ama bünyemi bilirim tuttumu bırakmaz şimdi o kalorilerineyse..akşam sadece az narlı, lorlu ıspanak salatası ve yogurt yiyeceğim..günah çıkartaım istedim

akşam eve gidince sebze yemegimde yok ne yiycme ben yaa sadece yogurt ile geçiştirincede deli gibi acıkıyorum gece

akşam eve gidince sebze yemegimde yok ne yiycme ben yaa sadece yogurt ile geçiştirincede deli gibi acıkıyorum gece

leblebi süt yese banu , yada 2 dk da yapsan bir yemek . benim en büyük kurtarıcım leblebi süt , yada fındık süt oluyor

leblebi süt yese banu , yada 2 dk da yapsan bir yemek . benim en büyük kurtarıcım leblebi süt , yada fındık süt oluyor

leblebi kh ya pek bulaşmıyorum , arada 10 tane fındık yedim..
hafta sonu bri kaç çeşit sebze yapmayınc aböyle oluyorum işte
giderken salatalık alayımda cacık yiyim bari bol yogurtluu
akşamd yemek yapayımm akşam yemek içinn

ben bugünkü menümüde yazayım unutmadan

sabah
3 dilim tambuğday ekmeği
beyaz peynir
domates

öğlen
ıspanak kavurma
12 adet çiğ fındık
ayran

ara
1 adet armut

akşam
kıymalı karnıbahar yemeği
yoğurt

amaaaanın yine döktürmüşsünüz hatunlar...

banum size de çk geçmiş olsun..havalar aldatıyor çocukları..oğlumuda öğretmeni sınıfla birlikte bahçeye çıkartmış,benim zıpırtak oğlum durduğu yerde duramadığı için terlemiş,hafifte rüzgar varya çarpıldı sanırım..öğlen bi terlettim uyurken onu..ateşi falan kalmamış şükür..yarına bişeyi kalmaz inşallah.birazda yedi..ayaklandı paşam...
valla yawrular hasta olmasın hiç yaa..insanın kolu kanadı kalkmıyor..

bu arada temizliğide bitirdim walla..evde cam kapı,dolap kalmadı silinmedik..camlar,çerçeveler,mutfak dolapları çıktı aradan..ama tırnaklarım mahvoldu tabii..kısacık kesmek zorunda kaldım. uzun tırnakla keman ve viyola çalmak zor oluyor zaten..ama çok hoşuma gidiyor ,elleri bakımlı gösteriyor uzun tırnakta..

montig aplam bende vicdanımın sesini öyle susturuyorum.gençken giyelim,gezelim diye...

köyden süt geldi bozulmadan pişirip mayalayayım

hoşgeldinnn canıtez hatun...
uzun tırnak bende çok seviyorum uzatırım genelde ama işte temzilik yemek diyince çat çat giidyor tırnaklarımm

Iyi aksamlar bugun ki menum;

SABAH

1 mandelina 1 saat sonra
1 dilim ekmek,4 zeytin,domates,yesil biber,2 dilim peynir

ara;1 portakal(sabah alisveris yaptim,acayip canim cekti)

ÖGLEN
pirasa corbasi(princsiz,havucsuz),salata,yogurt

AKSAM
Nohut,salata,yogurt

3 saat sonra 1 türk kahvesi sutlü sekersiz.

Günaydınnnn mutlu sabahlar

yaşasınnn...dünkü kaçamagım sadece 100 gr fazlalık yapmış çok şükürama akşam sadece salata ve yogurt yemesem en az 300 olacaktı. bu gün 30+30 yürüyeceğim onu da eritmek için ama yemegimden kısmayacagım. hazır kl ihtiyacım artıyorken düşürmenin anlamı yok dimi

saat 11
2 dl tb ekmek, peynir, 1 çay kaşıgı ev yapımı şekersiz marmelat

ara

5 fındık, 4 badem, 1 incir, 1 kayısı, 10 leblebi

akşam

bol dereotlu kabak sote, az havuçlu, lorlu bol ıspanak salatası , 1 tatlı kaşıgı z.yaglı (artık salatalarıma azıcık yağ ekliyorum)

gece
1 kase yogurt 3 dl. meyveli, tarçınlı, k.tohumlu

30+30 yürüyüş

Son düzenleme:
kızlar tekrar ben...sabah tuvalete gidip tartıldıydım, dünkü sütlaç ve dondurmanın hasarı ne diye. biraz evvel bir daha wc.ye gidince merak edip tekrar tartıldım çünkü çok nadirdir günde 2 keztuvalete çıkmam. veee aldıgım 100 gr. da yok oldugunu gördüm çok sevindim doktorum bana sinamike kullanmamı önermişti tuvalete çıkamama sorunu ve ölçüyü fazla kaçırdıgım günün akşamı 1 tutam demleyip içmem için. dün akşam demleyip içtim çok iyi de oldu, tavsiye ederim. kullanmak isteyen olursa ölçü şöyle. 1 tutam sinamike kaynamış suya atılıp (kaynatmadan) demlenecek. 15 dk sonra içilecek. 10-15 gün devam edilip birkaç gün ara verilecek. (ben ara verdiğim dönemde 1 tatlı kaşıgı keten tohumu tüketiyorum) sinamike saç bakımında ve saçı uzatmak için maskelerde bile kullanılıyor. bilinçli kullanıldıgı sürece hiçbir zararı yokmuş bilginize... bu arada tabi benim yürüyüş te 20+20 olarak değişti bu gün

Son düzenleme:
günaydın

ogluşlara geçmiş olsun kızlar ..

menülerinizde afiyet olsun ...

abla dr. sinameki konusunda yanilmiş . 15 gün kulanilmaz o bitki .. ben nadiren kulanırım . oda form çaylarda direk demleyince zaten wc den çıkamazsın ama bir kaç gün sonra ilk gün etkisini asla yapmaz .. 15. gün içmek ,hiç tavsiye etmem . bol su kaybına yok açıyor vede bagırsak tembeligine yol açıyor . ayrıca bagırsak içindeki yararlı baktarileride alıp götürüyor .onların tekrar oluşması zaman alıyor bir zaman sonra kullanmadan önceki halinden daha kötü olursun
sinemakiyi lovaboya çıkamadıgınız dönemlerde o da 1 günlügüne tavsiye ederim . 3, günden uzunda kulanmayın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…