montig aplam küpen kazağını çıkartırken falan takılmış olmasın ? benim geçen sene aynısı olmuştu,o geldi aklıma..yada yastığın üst kısmından yağatın altına yada bazalıysa bazanın içine falan kaymış olabilir..:44:
yinede canın sağolsun.mutlaka çıkar bir yerden.senin evde çocuklu evlerden farksız walla apla..bizde ne kaybolsa oğlana soruyoruz:) sende senin yaramazlardan biliyorsun..
iyi sen uyurken yüzünü falan tırmalamıyorlar ..ben ünv.'de iken bi arkadaşa yatıya gitmiştim.kızın kedisi vardı.aman allahım sabah zıplayıp açmış kapıyı.hep yaptığı bişeymiş zaten.arkadaş bana kendi yatağını vermiş kendide karşıki kanepede yatıyor.kedisi stne bi atladı..bende acaip tırsarım hayvanlardan..çığlık çığlığa daldım yorganın altına..tırmıklarını geçirmiş yorgana ,arkadaş zor koparttı patilerini yorgandan.. ben örtünmeseydim herhalde bana geçirekti tırnaklarını:18:
allaaam,kek yanacak..fırında unuttum....
günaydın canım sanada hayırlı cumalar ... vede iyi tatiller diliyorum
çok sağol canım elimden gelenin fazlasını yapıyorum kilolar gitsin diye haftanın 4 günü aksatmadan sporuma devam ediyorum ve 1 ay oldu hiç kaçamak yapmadım MAŞALLAH
hayırlı cumalar .vede günaydın
safiş iyi tatiller .. malum gününüzde kutlu olsun
ama safişimin gibi bünyeniz varsa orası ayrı tabisafişim bacım ,geçen yılki gibi baskülde hiç vermeden zayıflayacaksın sanırım :26:
Safişşş koruma programına mı geçtin kıss..4 haftadır ne iniyon ne çıkıyon maşallahşaka bir yana bu kadar istikrarlı gidişini kutluyorum..ben korumanın daha ilk haftasında fire verdim:)
* Safinaz
15.11.2013 68.500
22.11.2013 68.700
29.11.2013 68.600
06.12.2013 68.600
13.12.2013 68.300
20.12.2013 68.100
27.12.2013 67.800
03.01.2014 68.200
10.01.2014 68.400
17.01.2014 68.200
24.01.2014 67.600
31.01.2014 67.600
07.02.2014 67.600
14.02.2014 67.600?????
laram cız yedin ondan artısın dimi yanlış anlamadım . yoksa senin monti yaparken artı vermen pek görülmüş deyildirde .Ben anlamadım ki gayet güzel yapıyorum ama ne bu şimdi böyle bu sonucu gördüm dünde bugün misafirim vardı yoğun giripte şeydemedim tabii bu sonuç üstüne o kadar uğraşmış yapmışım yedim oh olsun yarın yeni birgün diyorum azimle duvar delicem hayret bişey ya .....Aeben beni motive et tatlım kıymatlım lütfennnnnnnnnnn
Ya misafir niye beni bu kadar yoruyor niye rahat bir insan değilim ben mükemmelliyetçi yanım çok fena canımı okuyor benim beceriksizimde galiba hurdam çıktı
abla sabahleri bende erken uyanırım helede pazarları . pazar günü kalkma mecburiyetim olmadıgı için sanırım erkenden uyanıyorum diger günler gibiGünaydıınn..pazar sabahı saat 6.30 ve ben ayakta...sıkıldım yaf bu kadar erken kalmaktan
aben kızlar, şu sizin şekeri bırak zayıfla kitanınzla ilgili bir link buldum, aben bir incele istersen belki işine yarar
http://www.milliyet.com.tr/ekler/gazete_pazar/981129/haber/hab3.html
banum hiç yokdan iyidiir canımTelden girdigim icingecmis kumadim kilom 71.5 200 gr gitmis
Hosbulduk canimaslinda hep buralardaydim da bir turlu basliyamiyordum.Dün gece restorantta bir arkadasin dogumgunu vardi gece 12 den sonra pasta kestiler.Pastalar,cesit cesit cukulatalar havada uctu ama ben butun israrlara ragmen agzimi surmedim sekersiz kahve ve yesil cayla pastalara karsi kendimi korudum
Merhaba kizlarrrr nasilsiniz bakalim.zilim ve banum gecmis olsun kuzucuklarabenimkizda 2 gundur cok öksuruyor ateslenmesi yakindir .Safisim ohhh hafta sonun süper gecmis.Gelelim bana hafta sonu hic kacamaksiz gecti bu sabah baskulde gördugum rakam beni mutlu etti insallah bu sefer olucak
aben abla pazar daha iyi oluyor benim için, hem hafta sonud akaçırmıyorum
ama bu hafta çok bozuldu düzenim ekmegi azaltıp meyveyide 1 porisyon düşürcem
nazlının menüleirde takibe alcam , spor yapcam:)))
zilim geçmiş olsun benimde oglanın teki kustu gn boyu
hiç bişiy yemeid normlade ne versne ögütür:))
zilli ve banu geçmiş olsun kuzucuklara . banu benim bu hafta herşeyden yiyesim var nedense bu dönemi bir atlatsam . kendimden eminim kaçamak yapmam ama gördüğüm herşeyide canım istemiyor değil . diyetlerin belli zamanları bunları çok yaşadım İNŞALLAH bu sefer ben galip gelicem
aman diyim naz aben ablanın bir lafı varya bir kere yaptınmı devamı geliyor diye aynen öyle
bak hafta sonu menüleirm karıştı bu sebepten
nazz sen bimin köy ekmegini alıyorsun dimi ?
biliyorum banu bir başlasam ben devamı kesin gelir . normalde haftasonu menülerinde kuru incir yemezdim ama canım çok tatlı istedi onlarla yırttım . evet banu bimin köy ekşeğini alıyorum ve sabahları çok sıkı kahvaltı yapıyorumki diğer öğünlerde çok acıkıp yemeklere saldırmayayım diye
bende yine ona dönücem yaa , öbürleir yakıyor midemi
birde o ekmegin büyük dilimini yiyormusun ben büyük dilimden bitane yiyorum valla çokmu acaba?
naz sen 6 haftada mı veridn bu kadar kiloyu valla süper yaa
birde dikkat ettim sen 1 porisyon meyve yiyorusun günde ve 4 ögün besleniyorusn dimii birde spor tabi:))
hoşgeldin canım . geçmiş olsun senin kuzuyada . MAŞALLAH tartı yüzünü hep güldürsün böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?