ben yazının linki vermiştim geçen sayfalarda sanırım
Selam kizlar .
Abla artin gitmis . Ama menulerin hala 1. Asama gibi :) biliyorum korkuyorsun , o zaman soyle yapalim menulerin boyleyken sporunu haftada 3 ce dusurelim .
Site konusunda haklisin abla bencede iyi olmadi hele begeni bir felaket
Ben ona cozumu okumakta deyil pc den her girdigimde silmekte buldum :).
Banum insallah devamini getirmezsin , helede tarti oncesi
Selam kizlar .
Pofucum tabi haftayada bildirebilirsin sotun yok canim . Regken artis olabiliyor hepimizdede o hafta artida cikabilitoruz buda sorun deyil canim . Onemli olan relde olsan montiye uyman ..
ne demek cnm ben nette görürsem linki atarım sana :)Bende diyorum cebime bu link nerden geldi :)))) cok tesekkur pofu bu link icin , onceden bu yazilar yoktu nette hep yanlis alintilarla doluydu .
Bula bilirsem sekeri birak kitabinida alip okumayi istiyorum . Tekrar tesekkurler .
İyi geceler .
Abla sabah 2 dl ekmek , oylende 1 avuc kuru yemis , okey , vede yuruyusler azalacak :) , haftada 1,2 kerede cislardan az miktar yenecek , ay abla direktif verir gibi oldu offola .:)
slm millet
montig aplam seni en iyi ben anlarım ..insn bir müddet korkudan yiyemiyor..sonrada alışkalık haline geliyor ,canın istemez oluyor..çok nadiren canın çekincede zaten kırk yılda bir deyip yyiyorsun.sıkıntı olmuyor ...
ben hala temkinli gidiyorum ..hamur işlerini çook sevmeme rağmen hep ölçülü yiyiyorum..mesela bu sabah mayalı gözleme açtım ,pişirdim.(mayalı hamurdan içini koyup D hardi gibi kapatıp seramik tavada pişirip tereyağ ile yağladım)
onlara mantı hamuru kalınlığında bol tereyağlı içinede kaşar pey.patates koydum.kendime çook ince ve ıspanaklı,yağsız yaptım..onlar 3-5 tane yerken ben tek 1 tane yedim..tüm gün boyuncada gezdik..
pazara gittik tam pazarın içinde simit fırını,simitler fırından çıkarken görmüş eşim.hemen 2 tane almış geldi.canım o kadar istemesine rağmen çeyrek simit simit yedim..tüm günki ekmek hakkımı bu şekilde kullandım.normalde bu kadarda yemiyorum ekmek.hatta neredeyse hiç yemiyorum.haftada 2-3 kez kahvaltıda 1 dlm..
sende kendine bir düzen kuracaksın zamanla..hiç telaş yapma aplam...
bu günde gezmekten yoruldumsaçlarıma bakım yapıp yatayım,yarında evi temizler,duş alırım..haydin kaçtım..
yatmadan evvel bakayım dedim size..
sevgililer gününüz kutlu olsun...
bugün yazdıklarınıza kısaca bi göz atabildim.okuyamadım hepsini..ciddi anlamda yorgunum yine...okulda toplantı vardı 5'i geçiyordu çıktım.kreş kapanacak saate gelirken ancak yetiştim aldım oğlumu..kanter içinde markete girmiştikki arkadaş aradı,sana geleceğiz bu akşam evdeyseniz dedi.buyrun gelin dedim.ama paçalarım tutuştu.erken geliriz erken kalkarız çocuklar yatana kadar dedi.
jet hızıyla eve geldim.yolda eşimi aradım çabuk gel yardım et diye ama nafile..medikal ofisine malzeme gelmiş.faturasını bekliyorum ödeme yapacağım gelmeme imkan yok dedi heptek telaşlandım..
hazır yiyecek ikramını yapmayı sevmediğim için eve gelir gelmez börek ve sarmaları aldım dolaptan birini tencereye,öbürünü fırına attım.bi yandanda düdüklüye patatesleri(3 dk'da pişti) o aradada bi browni çırptım böreklerin alt katına sürdüm fırına...koştur koştur süpürgeyi kaptım,alt katı süpürdüm.viledayla sildim(yine sadece alt katı) tozları aldım.yeşillikleri doğrarken zil çaldı..üstümü bile değişemeden geldi arkadaşlar.toplam bir saatte hepsini yetiştirdim ama pert oldum.çayı,çerezi,meyvesi derken 11'di yolcu ettik..sonrada mutfağı evi vs..ancak totom kanepeyi gördü..ama gözümden uyku akıyor walla..
bu arada çok yalnızım'ı gördüm.hoşgeldin kaçak nerelerdeydin?
hepiniz çook iyisinizdir umarım..güelde kilolar vermişsiniz inşallah.
iyi bir hafta sonu dileğiyle kaçıyorum yine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?