• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

şimdi ben bu börülce olayına takıldım
bendeki börülceler yeşil olanı yeşil fasulye gibi şimdi unu pişirsem yesem kh mı yemiş olacagım ?
eger öle ise ozaman yeşil fasulyedemi kh sınıfına giriyor?

birde abla geçen gün sormuştun sayfa yenilemek için F 5 tuşu yeterli :34:

abla çok tatlısın :nazar:
abla kimsenin agzını büzemezsinki:9: banada hep derler zayıflayınca göz altların morarmış diye lakin her zaman öyle kilo verince ordaki yaglar gidince daha belli oluyor okadar ..
yüzün hiçde çokmüş gibi durmuyor abla ya :44: yaşını bildigim için ben tahmin hakkımı kullanmıyorum .ama daha aşagı gösterdigin zaten aşikar :46:

montig abla bencede yaşından daha aşagıda gösteriyorusn milletin olafları hiç bitmiyor zaten ..
hemen yüzün çirkinleşmiş çökmüş vs vss bence takmayaww boşver..

:nazar::nazar::nazar::nazar:masallah valla hic yasini göstermiyorsun abla süper:46:

montig abla MAŞALLAH DİYORUM yaşını gerçekten göstermiyorsun . komşun halt etmiş gayet güzel bir yüzün var hiçte çökmemiş :16:

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim, valla moral oldu bana:16:bir zamanlar kıs tombiş tombiş oldun, gıdın çıktı diyenler, şimdi yüzün çöktü diyor uyuz oluyorum:41:tarafsız gözlerden yorum almak iyi geldi bana. biraz evvel parfümeriyeugradım arkadaşım emoşla. cilt sıkılaştırıcı tonik bakınıyordum, bulamayınca güzellik uzmanı kızcagız geldi yardıma. bana bir dolu krem önerdi ve cildinizde az az sarkmalar başlamış 50 li yaşlara gelmeden toparlayın demez mi. kıza yaşımı söyleyince afalladı ve bana ne kullanıyorsunuz bende alayım dedi:9: acaip moral oldu valla:37: hepiniz sagolun varolun:38: abencim F5 olayını söylemen çok iyi oldu tatlım sagolasın, sayfalar arası mehter takımı gibi bir ileri bir geri kafam dolanıyordu valla:54:

öğlen menüme 2 adet ceviz ekledim . tavuk çok yavan ve tatsızdı fazla yiyemedim :(

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim, valla moral oldu bana:16:bir zamanlar kıs tombiş tombiş oldun, gıdın çıktı diyenler, şimdi yüzün çöktü diyor uyuz oluyorum:41:tarafsız gözlerden yorum almak iyi geldi bana. biraz evvel parfümeriyeugradım arkadaşım emoşla. cilt sıkılaştırıcı tonik bakınıyordum, bulamayınca güzellik uzmanı kızcagız geldi yardıma. bana bir dolu krem önerdi ve cildinizde az az sarkmalar başlamış 50 li yaşlara gelmeden toparlayın demez mi. kıza yaşımı söyleyince afalladı ve bana ne kullanıyorsunuz bende alayım dedi:9: acaip moral oldu valla:37: hepiniz sagolun varolun:38: abencim F5 olayını söylemen çok iyi oldu tatlım sagolasın, sayfalar arası mehter takımı gibi bir ileri bir geri kafam dolanıyordu valla:54:

sevimsiz insan o kadar çok ki çekememezlik başka birşey değil ! böyle insanlar sayesinde aslında olumlu birşeyler oldugunu anlıyoruz. ne derse terisini düşüneceksin. mesela yüzün sarktı mı demiş aslında kilo verdin yüzünden bile fark ediliyo demek o :)

kaç yaşındasın bilmiyorum montig ama annem 45 yasında ve onu çok andırıyorsun. o da kendine dikkat eder ve bana göre çok fit çok daha bakımlı. ablam annem ben biraradayken ablamı annem annemi ablam sanıyolar :D:D

sana da maşallah bu yuzden bizler de umarım orta yaşlarımızda sizler gibi hoş hanımlar oluruz :):nazar:

sevimsiz insan o kadar çok ki çekememezlik başka birşey değil ! böyle insanlar sayesinde aslında olumlu birşeyler oldugunu anlıyoruz. ne derse terisini düşüneceksin. mesela yüzün sarktı mı demiş aslında kilo verdin yüzünden bile fark ediliyo demek o :)

kaç yaşındasın bilmiyorum montig ama annem 45 yasında ve onu çok andırıyorsun. o da kendine dikkat eder ve bana göre çok fit çok daha bakımlı. ablam annem ben biraradayken ablamı annem annemi ablam sanıyolar :D:D

sana da maşallah bu yuzden bizler de umarım orta yaşlarımızda sizler gibi hoş hanımlar oluruz :):nazar:

Sagol fasülyecim..:16:yerden göge de haklısın ayrıca...1 temmuzda 50 yaşım bitecek tatlım. gittim kendim (detmotologuma da danışarak) bir dolu krem aldım, daha da genç görüneyim de çatlasınlar:9::27:

Son düzenleme:
bugün yine bir yiysim var ki nasıl
yemek yediigm halde 1 de şimdi gittim peynir domates yedim
pazara 1 gün kaldı bakalım neler olcak:52::52:

Sagol fasülyecim..:16:yerden göge de haklısın ayrıca...1 temmuzda 50 yaşım bitecek tatlım. gittim kendim (detmotologuma da danışarak) bir dolu krem aldım, daha da genç görüneyim de çatlasınlar:9::27:

maşallah gerçekten fark edilmiyor 50 :nazar:

annem de böyle yediğine içtiğine dikkat eder kremlenir yürür :) inşallah ona çekerim . bu yaşda çekemedim bari o yaşda çekeyim :D

bu arada kızlar ara öğünü kabak çekirdeği ile yapabilir miyim?
evetse uygun ölçü nedir?
normalde çiğ badem ya da fındık yiyorum 10 taneye kadar

bugün yine bir yiysim var ki nasıl
yemek yediigm halde 1 de şimdi gittim peynir domates yedim
pazara 1 gün kaldı bakalım neler olcak:52::52:

banu ben açlık krizlerinde yememek için kendime iş çıkarıyorum ara saati yada öğün saatim gelene kadar :)

evetse uygun ölçü nedir?

Fasülyecim sen söyleyince baktım ( ben hiç yemedim de) glisemik indeksi 25 miş..fındık fıstık badem g.i. ise 15 aertık sen ayarlayıver ne kadar yiyecegini:34:

evetse uygun ölçü nedir?

çekirdekle ilgili malesef hiçbir fikrim yok fasülye . ilk sensin galiba grupta çekirdekle ara yapmak isteyen . bu konu hakkında konuşulmadı yanlış hatırlamıyorsam ama siyah çekirdek yemiyorduk sanırım :16:

teşekkürler montig, naz

ofistekiler yiyior da kabak çekirdeği aklıma geldi olur mu acaba ama yağlı diye..

fındık, badem daha iyi ya ilerde yerim onu belki :)

gideyim bir yeşil çay yapayım kendime :D

benide en çok engelleyen kahve oluyor naz cım
peynir domates yeidm , biraz öncede 1 elma 1 portakal yeidm ama keislmedi hemen kahve yaptım akşamıda atlatırıp yarında evdeyim bol su içerim umarım pazara inmiş olur kilom..

benim eşimde her akşam çekirdek ve çikolata yer
bende tee geçen pazar almıştım %80 kakalu eger kilo vermiş olursam iki kare yiycme meyvemin yerine
pazar kahvesinde:)

Son düzenleme:
bana da bu gün bişi oldu, hiiiççç bişi istemiyor canım:50:sabah antibiyotik öncesi bir parça peynir yedim. biraz evvel de zorla 4 badem 4 fındık geveledim:31:sanki bal baklava börek yemiş gibi tokum..bol bol az sütlü az neskafeli kahve takılıyorum bu gün. birazdan banyoya girecegim. salatamı falan hazırladım, tavugum pişiyor. artık 5 gibi yemegimi yerim zorlada olsa..zorla yeseydin ya demeyin kıslar..yiyemem ki anında çıkarırım..böylede pis huyum var...

Son düzenleme:
bana da bu gün bişi oldu, hiiiççç bişi istemiyor canım:50:sabah antibiyotik öncesi bir parça peynir yedim. biraz evvel de zorla 4 badem 4 fındık geveledim:31:sanki bal baklava börek yemiş gibi tokum..bol bol az sütlü az neskafeli kahve takılıyorum bu gün. birazdan banyoya girecegim. salatamı falan hazırladım, tavugum pişiyor. artık 5 gibi yemegimi yerim zorlada olsa..zorla yeseydin ya demeyin kıslar..yiyemem ki anında çıkarırım..böylede pis huyum var...

bazen evet canı istemiyor insanınn abla neyse salata ve tavugu yersinn
günü bitirirsinnn:34::34:

eşimin kardeşi geldi ,istanbuldan kv gidiez akşama köfte patates yapmışlar
ee imdi benimkini ekmeksiz yapın demekte olmaz, yememek hiç olmaz:((
gitti diyetim yineee , gitmemekkk hiç olmazz

Hatunlar ben geldim bugün çok yoruldum sabahtan işlerim vardı öğlen 2 yumurta peynir zeytin yedim sonra kuaföre gittim sacimi boyattim ara yapamadım kocacima hediye aldım inşallah beğenir şimdi elma yiyorum akşam yemeği hamsi ve bol salata Gece öğün meyve

Back
X