abla sende biliyorsunki hedefimizede varsak hayatımızda diyet hep olacak !
buna mecburuz malesef. yoksa başladıgımız yere geri gelmek hiçde zor olmuyor
kademe kademe yediklerin degişecek . bunu başaracagına eminim
....abla normal montiyle verilen kilolar o kadar kolay geri gelmiyor çunki yemeni okadar kısmıyorsun .montinin özeligde bu biraz .
... malum senin kilon hızlı giiti çok sıkı yaptıgın için . o yüzden senin daha dikkatli olman lazım .
yeri gelmişken onuda vurgulayım .
...yeni arkadaşlar biliyorum her hafta iyi kilolar vermeyi herkez ister .ama ben bu konuda az ve devamlı verilen kilodan yanayim .vede yasaklar dışında montinin size serbest kıldıgı şeyleri kısıtlama olmadan normal doyana kadar , porsiyon ve kalori hesabı yapmadan yemeniz taraftarıyım . montinin amacıda bu zaten ''yedikçe zayıfla ince kal ''
tşk ederim listeye beni de eklediğin için
montig abla süper kilo vermiş,inşallah bende onun gibi zayıflarım :)
Selam nazlıkız
Ben kendi adıma yazılarını olumadan atladıgım için özür dilerim. şu aralar yogunluktan geçmişi okumaya fırsatım kalmıyor. ayrıca monti konusunun uzmanı aben oldugu için çok emin olmadıgım birşeylere yanıt vermiyorum, çünkü ben bazen bire bir monti yapamıyorum. ayrıca ne demek önemsememek, bu topikte herkez önemli ve değerli. aben bilir ilk zamanlar bana kimse selam vermiyor diye aylarca topiğe uğramadım ondan sonra da tombik tombik olarak döndüm. yani ilk zamanlar bu normal..zaman içinde sende yazılanlara cevap vermeye yetişemeyeceksin inan banasevgiler tatlım, iyi haftasonları.....
bu yazı aynı beni anlatyr,evli değilim çocuğumda yok ama kocaman bi göbek var ve yaşım olduğundan fazla gösteriyor
Abla bunu sana hep soyluyoruz .herkezin kendine yakisan bir kilosu var son haftalarda sana bu hep anlatmaya calistim seni uzmeden ,
Resimlerine bakinca , daha alttaki mesajini okumadan , tablo onundaki cizmeli resmindaki kilon kac bilmiyorum ama sana o kilo yakisiyor diyecektim ama cekinerek. Cunki bazan yanlis anlasila biliyor .
Birde abla ayda 3,5 kiloda olsa , kisitlayarak(karbonhidrati ) ve fazla sporla verdin kilocuklari . Demek istedigim buydu .
Ay abla ciddimisin :)
Ne hos supriz olmus :) burdan sesizce takip eden dostlarinada selamlarrr :)
Afiyet olsun yediklerin
Abla yeni alinmis artilari temizlemek icin illa pro yapmak zorunda deyilsin , normal montide temizliyor !
İnşallah pocucum darısı başına..Bu işin sırrı istikrar, azim, ne yiyecegini en az bir gün önceden hazırlamak, yani liste yapıp dışına çıkmamak. ama ben yanlız yaşadıgım için bu kolay oldu, senin durumunu bilmiyorum canım
valla süper başarııııyazdıklarını şimdi gördüm, sıkma canını..benim profilime git ve kiloluyken nasıl yaşlı göründüğüme ve şimdiki halime bak istersen. sana moral olur bu..hem de ben 50 yaşındayım, sizler daha yolun başındasınız moral bozmak yok
albümde resimleri bulamayınca yeni gelen arkadaşlara moral olsun diye tekrar ekledim ve şu anda daha da zayıfım..veee unutmayın ben 50 yaşındayım (öğünüyorum yaşımla) sizler daha çook gençsiniz..hadi yola devam durmak yoktekrar iyi haftasonları ben yürümeye kaçar
süper görünüyorsun benden daha zayıfsın
Eki Görüntüle 968181 Eki Görüntüle 968182 Eki Görüntüle 968183 Eki Görüntüle 968184
albümde resimleri bulamayınca yeni gelen arkadaşlara moral olsun diye tekrar ekledim ve şu anda daha da zayıfım..veee unutmayın ben 50 yaşındayım (öğünüyorum yaşımla) sizler daha çook gençsiniz..hadi yola devam durmak yoktekrar iyi haftasonları ben yürümeye kaçar
Eki Görüntüle 968181 Eki Görüntüle 968182 Eki Görüntüle 968183 Eki Görüntüle 968184
pofucum salçada katabilrsin baharatta . patates havuç olmasın vede un kafi . yanında salata ve yogurtla güzel menü olur . baklagilli ve ekmekli ögünlerde yagdan uazak durmaya çalışın . çorba için 1 kş yag iyidir ama
bir ayrıntı daha .. baklagil var montide ama haftada 3.4. ögünü geçmesin . yani hergün bakliyat olmaz . helede zor veren bir bünyeniz varsa